This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

m-am luptat mult cu mizeria si grasimile pt a nu altera aspectul galeriei, sa o "ard" cat mai clean.

Attached Files Thumbnail(s)

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

le lustruiai la fel daca erau in spatele motorului? Icon_smile

Reply

Icon_lol dc erau in spate le imbraca sa nu le fie frig

pana la urma ai vrut sa schimbi caseta si nu fost ok si ai pus-o tot pe a ta la loc sau cum?
toba de ce ai schimbat-o?

Reply

De unde ai luat caseta, daca vrei caut una de ITR sa ti-o trimit cu celalalt pachet Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pe rand:
tomi, nu cred Icon_biggrin
kinky_boy Iagree
caseta am vrut sa-o schimb pt ca am o usoara bataie (neidentificata cu caseta in mana) si imi statea pe creier.
dap, am pus-o pe a mea la loc Icon_sad
toba a ramas cea de la catbackul invidia pt ca racordul celeilalte a fost o ciobaneala, si oricum flansa nu se potrivea. o sa o rezolv mai in vara.
yula, prea tarziu, caseta mi-a rezolvat-o isuuu din ungaria, nu se accepta returnarea banilor, asa ca o sa imi dea alta in loc.

Reply

faine mane , vad ca si tu ai probleme cu prezoanele de la galerie ...mai ales cu ala cu varf verde Icon_biggrin ...mie ala mi s-a rupt...dar l-am ciuruit cu bormasina ... acu mergi oleaca cu ele si dupa cu o inelara de 12 mai strangi in X odata la mana, si ar trebui sa fie ok ...nu ca la mine ca de cand cu suportii motor de la hasport tremura tot, si de fiecare data cand deschid capota ma gandesc : de data asta ce surub/piulita incerc sa vad daca e slabit/a Icon_biggrin

Reply

ochi de vultur ce esti tu Icon_biggrin
erau doua prezoane rupte. am improvizat cu doua suruburi. evident piulitele sunt altele.

Reply

Pai stie ca si lui ia dat cu virgula cand l-a pus sus Icon_smile

Reply

Nu s-a lasat el pana nu a rupt ceva pe acolo Icon_smile
Acum tre sa-ti pui carton in fata radiatorului sa nu intre mustele la galeria de evacuare Icon_razz
Or iesit bine de tot, de parca-s noi. Bravo!

Reply

(03-02-2013, 18:54)LauX_LauX_LauX Wrote: Nu s-a lasat el pana nu a rupt ceva pe acolo Icon_smile
Acum tre sa-ti pui carton in fata radiatorului sa nu intre mustele la galeria de evacuare Icon_razz
Or iesit bine de tot, de parca-s noi. Bravo!

99% din B-uri au buba asta hehe

Reply

(03-02-2013, 18:54)LauX_LauX_LauX Wrote: Acum tre sa-ti pui carton in fata radiatorului sa nu intre mustele la galeria de evacuare Icon_razz

bai sa stii ca nu m-am gandit...Confused

si cateva poze de la montaj si dekatul garage-made aferent.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

prea multe tobe domne Icon_biggrin
arata bini di tat Icon_wink

Reply

Nu suna prea tare pentru drumuri lungi?

Sent from my Slimed i9000

Reply

bah, tu nu-ntelegi ca io-s suparat ca nu suna?
e in limitele legala....
d'aia vreau sa pun burlanu ce era inainte.

Reply

Pai las-o fara daca iti trebuie galagie Icon_razz

Sent from my N4

Reply

A mea are aprope 120 db si este street legal in UK Icon_smile

Reply

nu vreau doar galagie, vreau galagie frumoasa Icon_biggrin.
@kmr eu habar n-am cat are, o sa ma uit pe hartiile cu care a venit din germanea, ca acum e cam la acelasi nivel.

Reply

daca vrei galagie pune o tzava Icon_biggrin asa la sto Icon_smile)

Reply

(04-02-2013, 11:41)kmr Wrote: A mea are aprope 120 db si este street legal in UK Icon_smile

esti sigur ca are atat? s-ar putea sa te inseli si bine ar fi ca nu o sa surzesti.
oricum e foarte foarte mult, daca o sa mergi pe vreun circuit cu limita de sunet (100db) te dau afara imediat, iar street legal nu e sigur la nivelul asta, parca tot pana in 100 am vazut pe la ei, la noi nu stiu dar departe nu poate fi.

@liviu - finala e custom sau si cumparat-o separat

Reply

Atat a masurat de Vali_lj ( sau pe acolo, nu mai stiu exact ). Este legala si pe strada si pe circuit in UK, stiu sigur, cel care mi-a vandut SIR-ul mi-a zis asta ( a trebuit sa-i puna intermediara pt ca nu ii mai dadeau voie pe circuit Icon_smile ). E adevarat ca atunci cand am luat-o de la englezoi, avea filtru stoc si eu i-am pus CAI, poate si CAI-ul ii mai schimba sunetul.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew