kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
04-02-2013, 12:58
(This post was last modified: 04-02-2013, 12:59 by kinky_boy.)
The figure we use in 82-89 dB, this is the EU Limit for Type approval, even though there is no actual legal dB limit on road vehicles.
in articolul asta zic altceva, oricum pe mine ma deranjeaza a mea la drum lung, nush cum poti sa o suporti tu pe aia, poate nu o mai auzi de vant
|
kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
04-02-2013, 13:03
(This post was last modified: 04-02-2013, 13:15 by kmr.)
Iti dai seama ca nu mai aud de vant
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
@kinky_boy: acum e catback invidia (inclusiv finala), cea custom asteapta la rand, dar trebuie sa vb cu cel care sudeaza in inox, trebuie sa vina cu sculele la service, trebuie sa cumpar teava curbata, facut flansa de prindere...e ceva de lucru.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
maharvey
Threads: 1
Thanks Received: 2 in 2 posts
Thanks Given: 0
|
|
Invidia G200 e silentioasa intr-adevar. am avut pe EG6 dar fara galeria de evacuare, presupun ca la tine se aude ceva mai tare cu headeru' ala
|
LIVIU_CTS
|
|
pai se aude...el
|
kinky_boy
|
|
si eu tot g200 am si intr-adevar e mai silentioasa fata de altele pana in 4-5K rpm, dupa aia incepe sa urle si asta. ce ma enerveaza la a mea e ca intre 3.5-4.5 are o rezonanta nasoala rau, iti gajaie urechile daca o auzi 5 minute.
Liviu tu vrei sa auzi numai toba?  se pare ca la voi datorita constructiei masinii nu se aude asa usor, daca pe kmr nu-l deranjeaza una de 120db
|
LIVIU_CTS
|
|
04-02-2013, 17:08
(This post was last modified: 04-02-2013, 17:19 by LIVIU_CTS.)
mai, ionainte se auzea toba si era sunetul ala "subaru". tonalitate joasa si infundat. si imi placea.
se aude man peste 4000 si la mine, se aude tipic honda, polizor 
ca la tine sub 4000 putem conversa linistiti in masina
|
kmr
|
|
(04-02-2013, 16:53)kinky_boy Wrote: si eu tot g200 am si intr-adevar e mai silentioasa fata de altele pana in 4-5K rpm, dupa aia incepe sa urle si asta. ce ma enerveaza la a mea e ca intre 3.5-4.5 are o rezonanta nasoala rau, iti gajaie urechile daca o auzi 5 minute.
Liviu tu vrei sa auzi numai toba? se pare ca la voi datorita constructiei masinii nu se aude asa usor, daca pe kmr nu-l deranjeaza una de 120db 
Nu ma deranjeaza, serios. Se aude si muzica din masina, am filmarile de cand am mers la Paltinis
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 81 in 73 posts
Thanks Given: 93
|
|
chiar is curios cati dB scoate a mea in mers, rece fiind (toba) da 98 in limitare (4000) pe loc .... cand intra in calduri urla mai rau ca aia de imi place mie si lu Vali
|
LauX_LauX_LauX
Threads: 40
Thanks Received: 23 in 20 posts
Thanks Given: 6
|
|
Daca va deranjeaza zgomotul incercati un Twin Loop, am eu pe Del Sol si e foarte silentios. Iar daca va place galagia anulati toate coturile si puneti o finala JDM dar cu silenser neaparat
|
kmr
|
|
Vali_lj ne poate spune cati db a scos Del Sol-ul meu. Oricum, măsurătorile au fost făcute la mers ( adica era aparatul de masurat si eu treceam pe langa el ) dar nu îmi amintesc în câte ture eram. Evacuarea mea, dupa catalizator, este dintr-o singura bucata, sudata, adica trebuie sa scot bratul spate ca sa pot scoate evacuarea
|
LIVIU_CTS
|
|
prima plimbare dupa montarea liniei de evacuare. e incredibil de liniste....acum aud doar scartaitul chederelor  . motorul e mult mai elastic, se simte ca expira mai lejer. reprizele in 3 sunt foarte zburdalnice, si chiar si in 4.
am prins ceva grade cu plus i am facut si o plecare furibunda. 1, 2, 3 rup aderenta (roti iarna michelin alpin 14'). nu am rausit asta inainte.
era sa si mor (nu singur, il luam cu mine si pe idiot).
linie dreapta, aveam 120 soto, urma o zona cu depresiune in drum, cand trec de "orizont" ma trezesc cu o fabia pe sensul meu in depasirea unei coloane, el depasa tirul din coloana. nu stiu ce creier de molusc putea exista la volanul masinii de a vrut el sa depasasca un tir plus inca 2 masini din fata tirului intr-o zona cu vizibilitate de max 20m.
am sarit in frana (abs-ul nu merge) si pleaca putin. incep tatonare in frana si redresare de volan st, dr....nu stiu cum am reusit sa tin masina pe drum. idiotul s-a repliat la timp si am scapat amandoi. eu am continuat glisarile inca vreo 15-20 m dupa pana a fost totul ok. (pt cei care au fost la celalalt forum la conac, e drumul dinspre aiud spre alba) loc de eschiva nu era....ori contrasensul populat, ori santul nu tocmai prietenos.
mi-a mirosit a cauciuc ars in masina de parca s-au aprns. nu am avut vibratii in volan, pe semne ca nu am blocat rotile mult timp pe o pozitie. am vrut pt cateva secunde sa ma intorc dupa ala, da fiind in coloana...ce era sa fac, sa ii arunc pe toti in sant....sa te frec in ochi idiotule, oriunde ai fi!
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
Cam lunga plimbarea daca ai ajuns pana acolo 
Vezi de ce nu-mi place sa merg tare acasa. Eu tot intre Aiud si Teius am iesit in depasire cu ITR-ul, pe cuvantul copilotului, si m-am trezit cu un motociclist in fata  noroc ca am incaput unul de altul.
Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 73 in 60 posts
Thanks Given: 45
|
|
Mda, nasoala intamplare Luviu, mai ales ca pe partea de siguranta (in caz de impact) delSol-ul nu sta stralucit.
Deci e bine sa te feresti de tampiti.
Eu era sa ma dau peste cap in prima plimbare mai lunga cu delSol-ul ce l-am avut, pentru ca i-am blocat rotile la viteza foarte mare (am franat pentru ca mi-am dat seama ca nu mai aveam timp sa fac o depasire).
|
LIVIU_CTS
|
|
eusunt un fel de old school driver, am invatat si am mers f mult timp fara abs. nici la civic nu am ajuns in abs decat extrem de rar, incap pe degetele de la mana.
|
kinky_boy
|
|
bine ca nu s-a intamplat nimic si ai fost atent!
nush cum e la civicurile voastre dar la mine intra f repede abs, vineri seara in drum spre casa am zis sa dau si eu un vtec doua prin pasajul de la marsesti si de abia am reusit sa opresc la semaforul de la nerva. a intrat abs de doua ori si tot i-am dat drumu sa scap de el dar daca sunt si cauciucurile reci n-ai nici o sansa
|
Vali_Lj
Threads: 15
Thanks Received: 29 in 25 posts
Thanks Given: 13
|
|
@ traian : aia sare de 135 dB lejer
@ Laux : twin loop am auzit ca restrictioneaza fluxul dar nu atat de mult cat face un silencer 
@ KMR : 123,3 dB
Bine ca nu a patit nimeni nimic , eu sincer ii doresc sa faca cunostinta cu santu data viitoare sau cu un cap tractor sa se linisteasca.
Treaba cu abs-ul e cu dus si intors ... pe mine unul m-a scos si m-a bagat in incurcaturi aboslut la fel de mult. Am mers multa vreme cu el scos vara si asa am alternat an de an , unu da altu ba. Pentru cine stie cu ce manaca pilotajul abs-ul este doar piesa de muzeu. Pentru restul este un sistem binevenit.
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 42 in 40 posts
Thanks Given: 13
|
|
Bai, Liviu, ai grija de tine ca tre' sa-mi dai de stire cu mobra aia  )
Acu' serios: am patit o chestie similara, dar in curba cand am iesit la primul drum la Sibiu cu del Slow-ul. Un idiot c-un SUV era sa ma faca removable drive pe dupa Bascov... De-atunci am ramas cu ceva teama de curbele in care vizibilitate e spre zero si e coloana pe sensul opus.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
|
kmr
|
|
Bine ca n-ai patit nimc.
@Vali_Lj, multumesc de remember!
|
LIVIU_CTS
|
|
mda, un lucru de ajutor e si modul precaut de a merge pe astfel de zone. de cand ma stiu cand ma apropii de un varf si nu vad dincolo sunt cu reflexul de frana, sau daca am viteza prea mare las acc si mut deasupra franei in caz de nevoie.
acum eram pe gaz dar cu reflexul "incarcat". traiasca-ne autostrazile.
|
|