This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTi EG6 milano red

nuca aia era custom made..facuta de un strungar! acum am una de pe ebay...type r gunmetal! cauta si tu pe net ca sunt multe...shift knob type r! Icon_wink

am ajuns si eu pe taramuri romanesti in cele din urma..unde ma astepta masina fara ambreiaj! Icon_sad l-am rezolvat, mi-am cumparat unul OEM(placa, disc, rulment)..si am vazut cu ocazia asta ca am volanta usurata FIDANZA Icon_smile! mi-am facut si itp-ul! in sf ma pot plimba si eu cu masinuta Icon_smile

cat a fost kitul? si eu trebuie sa-l pun sus azi. duminica am dat jos cutia, discul muci, un arc sarit...placa varza.....mie imi vine kitul oem sachs la 1000 ron...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Bine ca ai pus-o din nou pe sosea, ai facut bine ca te-ai dus pe OEM.

Liviu cum naiba a ajuns ambreiajul in halul ala?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

nu eu....asa am preluat-o Icon_biggrin

pe mine m-a costat 730 de lei..japan parts...sunt foarte multumit...i-am facut si un mini rodaj de 100 km! cat despre ambreiajul tau vb noi pe mess sau la tel!

mi-am achizitionat si eu in cele din urma Icon_smile Happy
ITR intake camshaft

Attached Files Thumbnail(s)

Buna asta dar cred ca iti trebuie si un pic de soft cu el Biggthumpup bafta

urmeaza rebuild la engine , role reglabile si un soft bineinteles Icon_smile thx buddy

Asa asa, baga micuta la preparat...sa ai spor brother, si sa ne tii si pe noi la curent cu progresul.

i will...cel mai probabil in ianuarie o sa incep!

buna treaba Biggthumpup
parca cea de b16b e un pic mai agresiva
la evacuare ce ai sa pui ?

aia de b16b intr-adevar e mai agresiva, dar nu cu mult! axa de itr model 2000 e echivalentul celei b16b deci e ok! la evacuare o las pe cea de b16a2, pentru ca nu e diferenta mare intre ele...doar 1 grad! scuze de intarziere toyboy!
in sfarsit am dat rotile de vara jos...mi-am achizitionat 4 jante de tabla de 14" cu 4 gume de iarna! acum e foarte ok...f confortabil Icon_smile ! am lucrat unpic la ele, erau gri jantele si cu rugina, le-am smirgluit si le-am dat cu spray negru! acum arata decent Icon_smile !

cat costa axa + softul aferent? ce plus estimezi?
baga si la mine pe topicul crx-ului ce merita sa fac la motor Icon_wink

axa +soft..gain..cca 10hp(+ceva NM)
cost ITR camshaft-250e
soft facut in Chrome-100e

pai nu e tare mult.
ce ai auzit de softul de la superchips? merita? nu neaparat ca si pret, ala e mare, ca rezultat ma refer.

Destul de ieftin softul ala. Scuzati-mi ignoranta, insa daca-mi poate da si mie cineva detalii in legatura cu el, as ramane recunoscator. Eu cand aud Chrome ma gandesc numai la broserul lui Google Icon_redface

Crome este soft-ul pe care sa face maparea ROM-ului

De obicei se merge pe un ECU OBD1 (P28/P30/P72) si se adauga un "chip" pe el care apoi se poate mapa cu folosid Crome sau chiar Neptune, eCTune
Chip-ul respectiv, care e mai mult o placa cu componente care se ataseaza pe soclu de la ECU costa ~250$
http://www.moates.net/demon-p-208.html?cPath=73_69

Multam de informatii. Sunt folositoare in conditiile in care eu am in plan un proiect turbo Icon_smile

daca vrei sa iti faci turbo atunci intra alte kestii...gen mega squirt, sau un ecu programabil in timp real! la noi e mai simplu unpic, cu eprom socket!

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew