This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTi EG6 milano red

Ptiu! Iar m-ai bagat in ceata, colegu'! Mai bine las eu pe cine se pricepe sa ii dea de cap. Doc incepuse sa-mi povesteasca despre ce si cum, insa, avand in vedere ca operatiunea incepe abia prin primavara-vara viitoare, am timp sa ma relaxez si sa ma gandesc la altele Icon_smile

Merg foarte bine si chip-urile alea pe turbo daca sunt mapate corect si sunt in timp real cu data-login Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

dap asa este...se poate face si asa! cu un emulator! ai optiuni Icon_wink

cateva update-uri!
-bord de integra gsr
-2 scoici rosii no name cu tapiserie momo corse origi
-2 ceasuri tenzo r oil temp si oil press

Attached Files Thumbnail(s)

Frumos! dar cand le urci sus?

La ceasuri ai nevoie de un sandwicch in care sa potzi monta sondele. Sti tu defapt. Icon_wink

o sa fac ceva combinatie sa le montez in center console! oi vedea eu ce si cum! deocamdata nu montez nimic! ii bun ca le am!

Sa vezi ce greu sa o sa-ti fie dupa o perioada sa tot intri si sa tot iesi din scaune Icon_razz frumoase achizitii, astept sa vad bordul sus o sa dea foarte bine pe EG.

Pai intri si ramai acolo .... iesi doar cand tre sa-ti faci necesitatile fiziologice. Biggthumpup
Felicitari Milad, sa le folosesti sanatos.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

acu am vast ce o scris romarshall in semnatura, tare aia! iar legat de vorba lui LAUX cand le urci super tare raspunsul!
sa ai parte rapid de ele!

frumos, masina capata contur de "racing" ... keep up the good work dude ! Icon_biggrin

thx guys..poze cu bordul de gsr o sa fac curand! se vad mult mai bine + ca are un aer mai modern bordul acum,dar totodata pastrand linia de interior a eg-ului !

vrem poze cu bordul Icon_rolleyes2
//-// (()) //\\// //)) //\\

acum acum..sorry...dar in ultima perioada nu am avut vreme sa intru pe forum( pe aceasta tema vreau sa multumesc denigratorului pentru colet)

Pe unde au ajuns ceasurile mele Icon_biggrin bravo mane Biggthumpup

Ce frumos dau, felicitari domne...coletul a ajuns intreg si cu bine?

da man a ajuns ok..multzam

niste poze cu noile faruri denji cu lupa..am muncit ceva la ele cu un amic...dar a meritat rezultatul! si cateva poze dintr-o sesiune foto!

Arata super masina, nu stiu cum o sa dea farurile alea pe ea Confused

bah, ce satana de roti ai? e photoshop?
Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Nu sunt stickere Icon_lol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew