This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

SlowMotion

Reply

discovery ce esti tu Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

bruta masina... Icon_yikes

Reply

Am plecat din 6 mii doar asa pt show ...

Reply

Laux, ia zi cum e ambreiajul ala mers normal.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

E foarte fain cu el pentru ca-l simti, te acomodezi foarte repede, dar daca schimbi masina dupa o tura cu a mea ai impresia ca s-a rupt pedala Icon_smile

Am mai reglat pedala ca prindea jos de tot si am aerisit ambreiaju, am bagat DOT 5.1.

In trafic mai tragi cate un scartz cand te grabesti si nu esti atent. Cu rabdare poti pleca si lin de pe loc fara sa te zguduie. Sunt foarte multumit. Trepidatiile ce le avem inainte la Stage 1 erau din cauza rolei de presiune.

Reply

care rola de presiune? disc-rulment-placa de presiune.......unde vine rola aia?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Poate se referea la rulmentul de presiune Icon_wink

Oricum iti menti piciorul frumos cu ambreiajul ala Icon_biggrin

Reply

Da, la rulment ma refeream... Am gresit, imi cer scuze.

Ieri am schimbat placutele, am pus FBL ca EBC-urile trepidau cand le supraincalzeam. dupa rodaj voi spume mai multe despre ele.

Am mai primit si o telecomnada OEM pe care am reparat-o si reprogramat-o, sunt fericit, nu mai trebuie sa bag cheia in usa. Icon_smile

Attached Files
.pdf   KEYLESSPROG.pdf (Size: 46.34 KB / Downloads: 120)

Reply

Am mai progresat baieti... De data asta am scos 16,15 secunde la Arad, cu 6 sutimi mai putin decat data trecuta dar din pacate tot am pierdut in finala... reflexele astea (timpul de reactie m-a terminat). Oricum ma multumesc si cu acest mic record ce l-am scos la S1 bineinteles.

Sa lasam vorba si sa va arat si noua achizitie:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Felicitari Laux pentru timpul obtinut. Cine te-a batut in finala? Caius iarasi Icon_smile ?

Reply

Dap. Oricum daca castigam cica mi-ar fi depus contestatie. Nu ma asteptam la atata rautate din partea unui hondar, si toate astea pt 4L de ENEOS. Oricum i-am demonstrat ca masina mea merge mai tare chiar daca are peste o tona. Icon_wink

Reply

Pai care a fost treaba? Aveti ceva de impartit?

Reply

nu aveam de gand sa fac nici o contestatie in ziua cursei.. vineri seara eram putin dezamagit, dar m-ai ambitionat sa te bat si asa!
diferenta prea mare intre masini nu e.. tu ai scos 16.15s si eu 16.21s, dar nu poate castiga doar masina de una singura Icon_razz si nu uita ca tu erai cu rotile mici.. si eu cu cele oem, cu aceleasi cauciucuri varza..
cu rotile tale fac pariu ca merg sub 16s Icon_wink

p.s. da-mi adresa sa iti trimit uleiul ala daca aveai nevoie de el, ca eu folosesc doar Motul Icon_wink

numai bine!

Reply

Am observat ca tot ai schimbat la roti si filtre toata ziua, cu gumele mele nu faci mare lucru chiar daca sunt pe 45 deoarece sunt ceva de ploaie de prin 2002 si patinezi in loc cu ele daca nu pleci la o turatie perfecta. Imi va lua ceva timp pana ma obisnuiesc cu Stage 3 ce l-am pus tocmai de aceea m-am si dat de n-spe ori. La tine e mai simplu la plecari din loc, o turezi in limitare si astepti verde, eu daca nu ii nimeresc turatia corespunzatoare am pierdut.

Ia zi cand trecem pe semislicuri sa schimbam si noi prefixu !? Si eu sunt tot pe Motul si nu am nevoie de uleiul tau, l-ai castigat corect, sa ai parte de el. Vezi ca astia de la Drag Racing iar ti-au incurcat timpii, de data asta cu ford focus... Icon_smile

Reply

rotile le'am schimbat doar de dimineata.. ca am venit pe masina cu cele pe 16, in schimb am tot umblat la presiune.. pana am gasit varianta cea mai ok Icon_wink
pe semislicuri nu o sa trec pana nu fac swap, ca pe motorul asta nu au nici un rost! poate la urmatoare cursa imi imprumuti si mie rotiile tale pt. un runn sa vedem ce iese.. Icon_razz
acuma am vazut si eu ca au incurcat timpii... o sa ii spun lui gaju

Reply

Eu ma straduiesc sa trec pe semislikuri etapa viitoare ca m-am saturat sa stau il loc la plecare...

Mi-am comandat distributia:

- Curea Distributie Dayco;
- Curea Servo Bando;
- Curea Alternator Mitsuboshi;
- Curea Clima Continental;
- Rola Intinzatoatre NSK;
- Pompa Apa Metelli.

[Image: images?q=tbn:ANd9GcTn5aTahwLC74IUXlwBW0V...SmNUjXvWTQ]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcQOc3SvMuSu9EQ7zW6fkXB...E5BL3zCrxQ]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcT0uhIfULCpf9u-_uunSQn...k2qR8LAr9N]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcQGzYPA6BHDotGIpzZAbGf...dnZIbQxVzg]

[Image: images?q=tbn:ANd9GcSZyrMi8rK80v4-NABvGCH...iawJvZ8OIQ]