This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

Tot upgradezi masina asta. Pana la urma scoti 14 daca o tii asa Icon_smile

Reply

Question 

Scot pe draq, am facut azi cateva plecari in fortza si merge brici Organicu ce il am, nu mai stiu acum ce sa fac... sa-l schimb, sa nu-l schimb... Confused

Reply

cand ai drun prin TM, sa ma anunti ca vreau sa te provoc Icon_razz
//-// (()) //\\// //)) //\\

Reply

VTEC-E_u meu deocamdata nu scoate mai putin de 16.7 si nu ma dau decat la legale. Tu ce motorizare ai acolo?

Reply

Am am trecut pe Stage 3:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

si cum e la parcari ?

Reply

Inca nu am scoso din garaj, mai am de mesterit la ea, ii mai fac si o priza de aier... Chiar daca o scot tre sa stau calm aproape o mie de km. Acum pedala seamana cu cea de la VW T4. Am gasit si din ce cauza ma supara Stage 1 si anume s-a deformat rulmentu de presiune. Apropo, ce lichid de ambreiaj/frane imi recomandati? Al meu e cam negru.

Reply

dot 3-4

Reply

Stiu ca intra Dot 3 sau 4 dar vreau ceva mai bun decat cel normal.

Reply

dot 3-4 dar ceva mai calitativ Icon_wink

Reply

Cum naiba s-a deformat rulmentul de presiune? Lichid de ambreiaj poti sa folosesti Motul RBF 600 sau 660.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ce te supara la ambreiaj inainte? mie imi vibreaza la cuplarea ambreiajului si inca nu mi-am dat seama de la ce.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Sa ne zici cum e Icon_biggrin

Reply

(06-06-2011, 01:46)yulasinio Wrote: Cum naiba s-a deformat rulmentul de presiune?

Pt ca era ceva no name adica nu are nici o stantza pe el si e umpic diferit decat cel OEM, adica carcasa lui e din tabla care a luat alta forma. Din cauza lui pedala avem un fel de hop pe la jumatatea cursei, agata.
(06-06-2011, 11:10)LIVIU_CTS Wrote: ce te supara la ambreiaj inainte? mie imi vibreaza la cuplarea ambreiajului si inca nu mi-am dat seama de la ce.

Inainte pedala era mult mai moale decat cea OEM adica placa de presiune probabil era mai moale decat cea stock. Mie imi trepida rau de tot la plecare lin din loc, de parca placa de presiune tztopaia pe disc. Dar asta facea doar cand il apuca.
(06-06-2011, 16:08)DeN1gRator Wrote: Sa ne zici cum e Icon_biggrin

Abea azi am scos-o din garaj ca am mesterit mai multe pe la ea pe langa fapul ca am mai dat inca odaca cutia de viteza jos deoarece niturile de la placa de presiune frecau intr-un surub de pe cutiea de viteze, placa asta de presiune Stage 4 e umpic mai babana decat Stage 1.

Acum pedala e de doua ori mai tare decat cea OEM iar cursa e tot de 2 ori mai scurta si prinde undeva jos. Forta cu care tre sa apesi pedala seamana foarte mult cu cea de la Buz (Ex: VW T4). La plecari lin din loc acum tre sa fi foarte atent sa nu uiti sa dai gaz altfel o subturezi si risti sa-ti moara motoru. Momentan nu pot face plecari in fortza deoarece sunt in rodaj. Important este ca nu vibreaza la plecare si nici nu trepideaza. Numai bine pana ma acomodez trec si de rodaj.

Era sa uit: Am facut si o priza de aier, poze imediat...
[Image: attachment.php?attachmentid=23253&d=1307450445]
[Image: attachment.php?attachmentid=23254&d=1307450449]
[Image: attachment.php?attachmentid=23255&d=1307450453]

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

cum e cu, cutia de 1.3? e simtitor mai scurta? sau? Icon_smile

Reply

La alea de EG3 am inteles ca doar treapta a 5-a difere fatza de ale noastre, asa ca am pus alta lafel tot de EK3.

Reply

Azi am fost in Tm la intalnirea JDM!
[Image: attachment.php?attachmentid=23775&d=1308497986]

Reply

Cine a mai fost acolo Laux, au fost multe masini?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai cam toata lumea de prin Tm pe care ii sti si tu: 9 Eg-uri, 6 Ek-uri, 3 Del Sol-uri, un CRX, un Prelude si un S2000. Vre-o 20 de Honde!

[Image: attachment.php?attachmentid=23773&d=1308497978]

[Image: attachment.php?attachmentid=23791&d=1308498052]

Reply

Mi-or ajuns Jantele:

[Image: IMG006.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew