Sorry! Are vre-o 4 tonuri de gri dar codu asta nu-l are. A ta nu a fost complet revopsita? Crezi ca ti-au nimerit baietzii 100% culoarea oem?
O sa ii cer toate culorile ce le are si le voi face public. Poate are careva nevoie.
Mi-am facut aripa si arata perfect, nu faci diferentza intre lacul vechi si spray, pedeasupra are si luciu.
09-02-2011, 14:50 (This post was last modified: 09-02-2011, 18:01 by DeN1gRator.)
La ora 3 noaptea cangi lumina, cu telefonu meu antic nu iasa mai clar. Cand o montez o sa-i trag si niste poze profi.
Am pus vaselina pe ele pt ca le-am luat la pasla ca sa luceasca bine dupa lacuire, mi-au iesit perfect, am dat jos vopseaua cu cuterul. Acum am dat cu lac mat peste tot si astept sa se usuce.
Parca arata mai bine pe negu mat (fara lac), dar trebuia oricum sa dau un strat protector peste litere, sper sa-si piarda din luciu la uscare cum a fost cand am dat cu negru.
09-02-2011, 20:35 (This post was last modified: 09-02-2011, 21:13 by LauX_LauX_LauX.)
Garajul meu este situat tocmai langa centrala, unde am si pus piesele la uscat, altfel nu ma apucam de nimic. Am montat capacu, mai tre sa fac rost de un aparat mai bun ca sa-l pozez.
Your some man for you photos
Acuma se vede si coaja de portocala, mai ai un pic de invatat cu pistolul si mai trebuie sa speli si compartimentul motor acuma ca arata prea curat capacul ala singur acolo.
Lacu asta mat cred ca trebuia pulverizat la o presiune mult mai mica si anume 1.5 bari pt ca sa se creeze acel efect mat (zgume). Eu am dat cu 3 bari, cand am vazut ca incepe sa luceasca m-am oprit si l-am lasat asa semizgumtzuros (portocala). Ce sa-i faci asha este la inceput, oricum nimeni nu a stiut sa-mi spuna exact cum se lucreaza cu lacu asta mat, putzini au lucrat cu asha ceva, toti folosesc lac lucios sau nu mai dau cu nimic pt a ramane vopseaua mata. Am dat si pe baie cu lac mat, acolo mi-a iesit mat doar o singura latura. In concluzie am dat prea mult si la o presiune prea mare.
Da, am umput-o de praf slefuind la capac. Daca reusesc sa-mi inegresc conductele de apa va arata si mai asortat.
Am curatat si compartimentu motor, am de gand sa innegresc cumva conductele de apa pt un contrast mai accentuat, mai mult de 1.3 megapixeli nu am avut la indemana:
Da, l-am spalat la spalatorie, au dat cu un fel de solutzie speciala pt motoare, spuma activa si jet de apa. Am acoperit filtrul de aier cu o punga si cam atat, ar trebuii si el curatzat.
noi avem un an si 6 luni, inca nu ne-am spalat motorul, cred ca primul lucru, cum se mai incalzeste fac si eu figura!
da mai coconule ce ai mai mesterit! de mult nu am mai tras o geana sa vad ce tot spicluiesti, huber ii pe la Resita, poate vi si tu prin nord in viitorul apropiat, sa mai vedem ce merita facut pe langa al meu accord! din start te anunt ca am renuntat la figuri de stil pe caroseie, linii gen McLaren, iar coloana audio, ramane stock inca ceva vreme, probabil pe veci, ca si asa ascult muzica doar in pauzele in care nu povestesc cu Alice, asta fiind 5% din timpul petrecut in masina.
titzian al compresorului ce esti tu, Tintoreto-ul hondei green cypres-ului, auzi! cum mama masi ai atata radare sa tot pigulesti pe ici pe colo?
nu de alta dar ma bagi in boala, pana acu 10 ani mesteream pe bicicleta-mi si cu suflatorul si cu sigmaronul si cu tot felul de colaterii si porcarii, nu stiu unde mi s-a dus pasiunea asta de a mesterii chestii marunte si de efect, sper sa ma regrupez si sa las dreacu compu de acasa ca mi ia viata cu totul ... munca si game-urile pot in schimb sa ma laud ca am mesterit in garaj saptamana asta, cu matura si farasul! mai ce dor mi sa dau o ceara de protectie sa mai ung chedere si alte cele...
fac timp wendu asta si ma incord la o treaba de asta, daca se preconizeaza ceva vreme buna...
Yo in wekendu asta cred ca trag o batacanda cu hubel, poate ne adunam la mine la un gratarel, a venit de 2 zile si nu am apucat inca sa-l vad, e foarte ocupat cu munca.
Pe la masina am mai facut chestii pe care nu l-am mai uract pr forum: Am insonorizat plasticul de deasupra boxelor ca zbarnaia iar placaju ala galben pe care sta wooferu l-am captusit si multe alte chitzibusuri.
Mai vreau sa desfac si usile sa le insonorizez si pe alea, numai bine sa-mi repar si centralizarea, la compartimentul motor mai am niste furtune de innegrit etc. Cred ca ma pun sa schimb ShortShiftu azi daca-i cald.
M-am intalnit si eu cu Marutza, mi-am dat niste suportzi de numere sa le dau nu stiu cui din Tm, am bagat o cafea si am povestit.
Pe la voi nu stiu cand dau ca suntetzi tare departe, dar poate ne auzim la un Herculane sau ceva de genu. Pana aunci toate cele bune!!!
herculane, poate pe la paste asta finele lui aprilie inceputul lui mai, pana atunci cred ca ma incord la un hr-v sper numai sa nu fac rupturi de muschi ca intindere sigur o sa fac, partea tare e ca de 2 saptamani avem V-ul de la RAV care ne mananca cu tot cu fulgi ii cel mai tare celalalt forum de pe pamant! nu sta locului 1 sec. in masina zici ca vrea sa vada tot, tot cum e facut! i e draga si lui Rasfatata, nu a botezat-o, deci e pe placul lui clar! altfel urina in ea
dar tu! vezi ca si termina Huber aartamentul pana la vara cred! poate vi pe aici asa la un conced cum da caldura si ii mai explicam cum sa dea cu trafaletul in timp ce bem noi o bere
11-02-2011, 16:57 (This post was last modified: 17-04-2011, 21:46 by LauX_LauX_LauX.)
Nu stiu man ce si cum fac anu asta. Face si fratemiu nunta, poate ma mut si eu la Tm... Habar nu am cum ma impart anul asta. Momentan sunt singur acas cu toata firma la mine pe cap. Hai ca-i fain afara, poate schimb short shiftu pana una alta, macar niste poze profi sa-i mai fac la compartiment motor pana nu se umple iar de praf. Defapt stai ca aici cred ca e sarbatoare...