03-01-2011, 21:24 (This post was last modified: 03-01-2011, 21:28 by LauX_LauX_LauX.)
O baterie noua costa o gramada de bani, incerc sa storc esenta din asta pe care o am. Sa nu crezi ca am bagat polistiren acolo asa cum pare ci un fel de plastic moale care se foloseste tot la ambalat. Alte marci au din fabrica bateria izolata intr-un fel de ghiozdan. Prima oara am vrut sa o bag intr-o geanta de CocaCola sau de Gosser dar acestea nu sunt atat de inalte si trebuia data bateria jos. Ideei ar fi o gramada doar posibilitati ne trebuie. Inainte sa o invelesc, indicatoru nu arata nici o culoare (adica baterie pe duca) iar acum dupa ce am captusit-o a inceput sa se inverzeasca bula aceea (adica baterie inca buna).
Stiu ce material e ca am si eu o bucata de vreo 25mm grosime care mi-o pun sub genunchi cand lucrez la masina
Chiar izolata in cutie aia nu cred ca e asa de bine, las-o asa ca isi face treaba pana la primavara
Am comandat-o pt un tip, dar pana la urma cred ca o pun la mine cand voi schimba cureaua de distributie, ar trebui sa-mi caut si un capac transparent ca sa se vada...
Eu zic sa nu te grabesti sa le iei pana nu imi ajung mie si sa-ti spun daca sunt OK ca persoana care le vinde are doar 98% feedback. Oricum sper sa-mi ajunga...
Sa va arat pe ce am pus ochii, poate pun si mana daca am noroc:
16-01-2011, 13:31 (This post was last modified: 17-01-2011, 20:51 by LauX_LauX_LauX.)
Ai avut dreptate, am avut ceva condens in capac deoarece l-am curatat cu niste servetele umede inainte sa-l montez, acum s-a aerisit deoarece are o valva pe capac care lasa aieru sa circule si e limpede.
17-01-2011, 17:07 (This post was last modified: 17-01-2011, 17:12 by rav.)
bulan ce xenon ti ai pus?!
L.E. ok am vast mai sus poze si descrierea ta!
si daca nu ma insel la mine is 40W, dar tre sa ma uit in carte, ca sti militia....
17-01-2011, 20:47 (This post was last modified: 20-01-2011, 23:54 by LauX_LauX_LauX.)
Mi-am pus si eu niste ieftinituri de 35w si observ ca-si fac treaba destul de bine. La ce mi-am pus eu nu se poate spune Bi-Xenon pt ca are doar un singur bec care umbla pe acolo prin far dirijat de un electromagnet si astfel face toata treaba. Nu-ti recomand chestii din astea ieftine pe masina ta cea noua, eu cel putin nu mi-as umple masina nou nouta cu jucarii din astea ieftine, acolo este vorba de garantzii etc...
Prin strainatatzi nu ma duc pt ca am fost candva instalat 2 ani in Austria si mi s-a acrit. Apropo de Ungaria, uitate la asta: http://vplay.ro/watch/2xyxf71j/
Mi-am comandat un Short Shifter JDM stile si abea astept sa-mi ajunga ca sa le montez, pana atunci poate ma pun sa-mi vopsesc baia de aluminiu si capacu de la motor ca mi-am luat pistol de vopsit.
Pe viitor visez la brate reglabile fatza si spate etc.