This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

da bah, m-am grabit si eu, am vb aseara cu andu, de la tine din sibiu, imi aduce la pretul de care ziceam, e f ok. daca le simt bine pun si pe crx.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Zi ce marime iti trebuie, la ce bani si cat de extreme sa fie.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

225/40/18 imi trebuie, sa nu depaseasca 650 de lei bucata si fie OK si pentru daily use si poate 1-2 track-uri anu asta pe Hungaroring.

Reply

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 Se zic numai lucruri bune despre astea.

Falken 451

Falken 452

Hankook Ventus V12 evo k110 - ieftin si bun, cel putin pe 16 Icon_biggrin

Eu nu m-as duce pe nimic extrem pentru ca se uzeaza prea repede si apoi o sa trebuiasca alti bani. Daca ai un set de jante de rezerva atunci merita sa iei R888, A048 sau mai stiu eu ce.

Reply

falken 452 era si in vizorul meu

Reply

Adi, vezi ca la rewievurile de la Hankook este si unul cu FN2 foarte multumit de ele, in comparatie cu Bridgestone Potenza.
Si eu ma tot gandesc la Hankook, Yula zice de ele de vreo 2 ani ca-s buneIcon_wink.
Pe cauciucuridirect.ro sunt 618 lei/buc.

Reply

Eu le am pe masina si am facut doua sesiuni de track cu ele si sunt multumit. Cand e vorba de gume e o chestiune personala pana la urma. Daca citesti review-urile la Toyo Proxes T1R lumea vorbeste bine de ele dar si daca ar fi 2c nu le-as cumpara.

Reply

michelin pilot sport sau astea mai noi super sport sunt f bune dar au si preturi mari.
Feedback-ul dat de useri are o relevanta insa nush cat de mult te poti baza pe el. Mai degraba m-as uita pe teste specifice decat numai pareri.HanKook-urile cred ca sunt pe la acelasi nivel cu paradele deci decizie grea Icon_smile)

Reply

Am avut eu Toyo Proxes T1R (made in Japan) pe Civic si pot spune ca sunt bestiale pe ud. 200 km/h pe ploaie torentiala si nu mi-au dat niciodata impresia ca nu fac ceea ce trebuie. In schimb, s-au tocit cam repede, sunt zgomotoase si pe uscat nu franeaza asa de bine ca Potenzele ce le-am avut dupa ele.

Reply

parerile individuale sunt subiective, insa testele de specialitate sunt cam la comanda. tot experienta fiecaruia conteaza.
adica daca yula a zis ca t1r sunt naspa....il cred pe cuvant.

Reply

Grea decizia futu-i, pe tirereview uk federal sunt peste restul de optiuni ce mi le-ati dat aici, da Hankook le-o probat Yula si stiu ca sunt bune...mai am timp de gandire vreo luna 2, sa vedem.

Reply

(19-01-2012, 14:37)maruta Wrote: 200 km/h pe ploaie torentiala si nu mi-au dat niciodata impresia ca nu fac ceea ce trebuie
Dar tu STII ca faceai ceea ce nu trebuia, nu?
Adica nu ma astept la niste gume sa isi dea seama ca nu e bine si sa te traga de maneca, insa de la tine ma astept sa stii asta Icon_smile

Ca sa ma bag si eu in seama, anul asta cred ca am sa incerc Pirelli P Zero Rosso.

2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(19-01-2012, 15:20)w33bb0 Wrote:
(19-01-2012, 14:37)maruta Wrote: 200 km/h pe ploaie torentiala si nu mi-au dat niciodata impresia ca nu fac ceea ce trebuie
Dar tu STII ca faceai ceea ce nu trebuia, nu?
Adica nu ma astept la niste gume sa isi dea seama ca nu e bine si sa te traga de maneca, insa de la tine ma astept sa stii asta Icon_smile

Da, stiu ca faceam ceva naspa, mai ales ca era in Romania. Dar am o problema la cap: atunci cand e ceata densa sau ploaie torentiala imi creste adrenalina la maxim si imi vine sa merg foarte tare...nu stiu de ce.
Hai ca i-am facut muci topicul omului ...Icon_lol

Reply

Nu stiu cum se comporta Evo V12 pe 18 dar pe marimi mai mici 15,16 din cele citite de mine lumea e bucuroasa. Unul din userii de pe ITR-dc2 face o comparatie fata de paradas.

Quote:I'm currently running Hankook V12 Evos in 195/55/15 and i find them very good coming from 195/50/15 paradas. I find them very good in the wet and the sidewalls are quite rigid. The Hankooks I am running are not extra load tyres.

I compared the Hankooks feel wise to a KU31 at my mate's garage and the shoulder of the hankooks are a lot more substatial and thicker to those of the KU31 and also when compared to the paradas that came off my wheels.

I find the Hankooks have a very positive feel to them and have removed the vague "skitty" feel I used to get with paradas.

I find these tyres very good in the wet coming from paradas and they grip very well in the dry.

I am currently running 36psi in the front and 34 psi in the rear.

Overall I am very impressed with them and would purchase again.

Federalurile alea nu arata rau deloc dar nu stiu care e pretul la ele.

Reply

Pe america is 112 USD asa, la prima cautare pe goagal, pe 17 aduce un ficior sub 500 de lei, sper sa nu depaseasca cu mult pretul astea pe 18.

Reply

Ylsuper

http://www.youtube.com/watch?v=qvV9TCYS3...re=related

Reply

Inseamna ca sunt slabe ca rup aderanta Icon_razz Icon_lol

Reply

Icon_smile las ca pe 1 martie creste guma aia pe jantele mele, iti spun eu

Reply

diferenta intre r888 si parada e enorma, prima iti fura volanul din mana daca nu esti atent costa mai mult si se duc mai repede, iar a 2-a e mai light in senzatii sunt mai ieftine si cred ca tin si o tzara mai mult, ...

eu am cu ele pana acu 40k si daca nu ar fi tocite pe interior de la -2º cadere parca ar mai tine 15k.... asta nu inseamna ca pe voi tre sa va tina tot 40k, vorbim de o rasnita de 900 kg :d
urmatoarele or sa fie tot ceva semislick pe 55

Reply

Parere personala e sa nu mearga pe 888, nu sunt de zi cu zi iar in iarna trebuie sa mai scoata iarasi bani din buzunare sa mai cumpere un set.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew