This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

mai asteapta ca e prea devreme, le schimbi la anu Icon_smile NGK-urile standard sunt ce trebuie si pret bun la adilau pe celalalt forum.

How long will my iridium spark plugs last?

A traditional iridium plug such as a ZFR6FIX-11 has an iridium center electrode, however the ground electrode is the traditional nickel construction. The ground electrode will wear out first. The manufacturers of Irdium plugs are saying 40,000 to 60,000 miles. But they have to temper their projections as driving conditions and motor modifications differ. Typically we have found you can expect 60,000 to 80,000 miles on an unaltered motor. (One of our trucks has had the Denso's in for 76,000 miles. We examined 2 of the plugs, they had some minor spooning on the ground electrode. Put them back in and will likely change them in another 5,000 miles.)

Some NGK iridium racing plugs have iridium center and a platinum ground electrodes. If installed to a regular engine they would likely last longer than most people keep their car (barring any motor problems that can cause premature plug death). But, these usually come in heat ranges too cold for an unaltered motor, and are usually used in racing applications where all bets are off.

For the traditional automotive market, the longest lasting plugs are the NGK "IFR" series. These have iridium center and platinum tipped ground electrodes, however these are extremely limited in application as they only manufactured these in a couple of heat range configurations.

Reply

No masina a iesit din garantie, cu ocazia asta e la Asko de vreo 2-3 sapt pentru o verificare generala, am rezolvat si lovitura de la usa din dreapta de vara trecuta, am mai 2 cupspoilere verzi ptr ca erau lovite un pic, am montat si garnitura Hondata la galeria de admisie, am pus un kit bluetooth original Honda ptr telefon si s-ar putea sa pun maine si o evacuare, sa vedem cum ma inteleg cu buzunaru Icon_biggrin

Colegu razvan, daca sunteti prin zona si disponibil la o poveste mica va stau la dispozitie, la fel domnu coleg Weeboo Icon_biggrin.

Reply

Pai zi-mi o zi si o ora, ca sa iti pot spune daca sunt disponibil Icon_smile

2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Pai ne auzim, stau mai mult prin capitala.

Reply

pai sa ne auzim atunci, da vb lui weebo sa zici cam cand esti la plimbare si ai timp Icon_smile

Reply

adi de unde ti-ai luat ganitura de ai pus-o la admisie? ca as vrea si eu una da o hondata noua mi se pare exgerat de scumpa, cel putin in uk

Reply

Mie mi-a adus-o Alex de la ZzTuning, vreo 300 si ceva de lei parca a fost.
Cand dai comanda in UK zi si mie, mi-as lua si io piulite Icon_biggrin.

Reply

pai zilele astea o sa dau comanda, cand lamuresc cu tipul ala legat de bucsi o sa dau si comanda, te sun inainte si daca esti hotarat imi zici.Vezi linku de la mine si daca e alegeti de acolo.

Reply

Mi s-a dus dracu mansonul de la schimbatorul de viteze, e de toata jena musamaua aia...cu ocazia asta am aflat de un tapiter foarte bun din Sibiu, am fost la el si mi-a si facut rapid mansonul, din piele perforata, arata super bine, pretul fff mic: 60 LEI.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Foarte fain! Si eu am problema asta cu mansonul.

Reply

auzi, cand vii la cj, te prezinti pe la mine cu o bucata, ne-am inteles? da cu cusatura gri-argintiu ca la type-s

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Trebuie sa intri in business acuma Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

arata bine, vb lu yula apuca-te de business Icon_biggrin ...
al meu e de caucic si nu o sa moara niciodata, vezi inca ceva pt care ep3-ul e mai bun Icon_smile ... schimb-o !!!

Reply

Au mai ajuns cateva lucruri pentru mancatoarea de bani:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

sa-i fie de bine! da nush ce ti-o venit cu bling blingu ala de capac Icon_smile

Reply

arata bine :d tre sa iau si eu husa daca ii dau cu spray Icon_biggrin

Reply

Sunt covorase alea ca nu vad bine pe telefon?

Esti 50cent mah cu capacul ala Icon_smile

-----
Hai hui

Reply

taceti bah odata, vreti sa ii confunde cineva fn2-u cu fn1?
lasa bah, tu sa fi sanatos, las ca bat eu bendixu de tine cand te vad Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Credeam ca e mai inchis la culoare, asa parea din poze :

http://www.coxmotorparts.co.uk/genui...lid-p-978.html

Sa vedem acuma ce fac, ca e si complicaciune mare cu montajul si nu mai pot reveni la cel vechi daca il pun pe asta.

Reply

Trimite-l inapoi si zile ca nu e ca ala din poza.

-----
Hai hui

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew