DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Gata pregătită si suspensia, am tratat-o cu ceva "Anti rust coating", mi-au venit si bucsile din capătul de la amortizoarele spate noi, am șuruburile si piulițele toate in feruginol pana mâine, apoi vin toate tratate cu anti-rust, si sâmbăta o pun sus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
bag sama tu iar rupi masina cu flansele alea fier pe fier
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Sunt curios ce efect are protectia aia anti-rugina. Hai cu ele sus si primele impresii.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
24-03-2016, 10:23
(This post was last modified: 24-03-2016, 10:32 by Tomi.)
ai pus sus man? sunt curios cum merg fata de BC care erau foarte ok.
|
DeN1gRator
|
|
Le-am pus sambata sus, dar nu am iesit cu ele prea mult ca am facut unghiurile la ochi si nu eram sigur ca e ce trebe; azi am fost la aparat si eram foarte aproape, 1.15 cadere dreapta si 1.34 dreapta  (vreau sa la fac 1,5 sau maxim 2, sa vedem).
M-am dat azi un pic la ea, fata de BC "inghite" mult mai bine, e mai silentioasa, mai confortabila, si imi pare ca si mai performanta, dar inca nu imi dau cu parerea 100% ca merg inca destul de moale cu ea (11 cu 9, din 32), sa ii fac un pic de rodaj.
Acuma trebe sa o dau jos iara pe fata sa ii mut suruburile alea de la camber-plates, nu prea pot umbla la ele sus pe masina, e ingust tare acolo, apoi sa ii fac unghiurile gata si poate in 09 aprilie ajung si io pe Adancata, sa vad cum stau.
In schimb imi trebuie NEAPARAT frane, si nu stiu ce sa fac....BBK de la Stoptech ii 2500 de euro, si nu am banii astia acuma nici in vis, am mai gasit ceva de la D2, la 945 lire, dar nu dau dimensiunile pe site, trebe sa trimit mail sa vad.
Daca mai stiti vreun producator OK ptr un kit de frane, de 328 as vrea sa fie, please HELP ME
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
Nu fa prostia sa pui D2 ca o sa ai decat vibratii 
Baga un ochi pe ebay si vezi etrieri de dc5 .
Pooop
|
DeN1gRator
|
|
Si daca gasesc, discuri ce sa caut?
|
Toyboy
|
|
Nu stiu exact pe dc5 de care îs, parcă 300, dar ia ceva cu nucleu de aluminiu
|
DeN1gRator
|
|
Stii cumva, is bolt-on sau trebuie ceva adaptare?
|
Toyboy
|
|
Bolț on
|
Toyboy
|
|
|
DeN1gRator
|
|
|
Toyboy
|
|
|
LIVIU_CTS
|
|
projekt-k pe fb
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
si eu m-am tot uitat in ultima vreme si lucrurile nu-s chiar asa de clare la prima vedere. Stoptech sunt foarte ok, insa vad acum ca se plang o gramada prin uk ca le-a venit randu sa-si ia alte discuri si surpriza, costa doar 6-700 de lire un set
Acum, varianta de tot o posteaza liviu pe aici este urmatoarea:
"Front BBK - EP3/FN2
PROJEKT-K front BBK Kit that contains:
- 2x discs (crossed 324x30)
- 2x brand new brembo calipers with pins
- 2x adapters
- all necessary hardware (bolts, nuts)
Standard or braided brake lines fit on the Brembo calipers. Standard EP3 17" and FN2 18" wheels clear this BBK with 10mm spacer.
I can also supply you in Ferodo pads: DS Performance (+£85), DS2500 (+£105) or DS3000 (+£125) and Eibach 10mm hubcentric spacers, which are £85 for a pair (longer studs are also provided)
Price: £590 delivered."
Vizavi de componente si pastrat brake biasul el zice urmatoarele (as astepta totusi pe altii pe forum sa testeze sa vina cu un feedback):
"Pads (and calipers) are from Clio 3 RS and there is a full range of street and racing pads for it. The discs come form Nissan 350Z and are direct fit with centering rings which are supplied with kit.
I'm a mechanical engineer by profession and I assure you that all my parts are made by the book. The brackets are designed to work with supplied Brembo calipers, also the calipers (pistons size) has been chosen to match Honda brake system output and keep the brake balance in correct level.
The kits are on the market for over 4 years now, I'm using this kit in my street & track EP3 from the very beginning, few of my kits are used in heavily abused race cars and even more in daily cars."
Mai e unul cu un set de calipers de DC5 din irlanda de nord:
"Dc5 brembo's rebuilt and repainted 7months ago(done 3k) with DS2500 pads and will throw in brand new brembo pads.
Will need 20mm spacers and s2000 discs IF running oem rims. Paint is tacky in places now to be honest.
£500 for everything. "
Oricum tu acum cu placutele si cauciucurile care le ai nush ce te-ai astepta sa obti
|
LIVIU_CTS
|
|
eu am vb cu cel care mi-a zis de aia si franele-s super faine. faptul ca provin din zona OEM e f buna din p.d.v. al costurilor. eu asta o sa iau dar momentan trec ptrintr-o perioada kkcioasa...
|
DeN1gRator
|
|
Razvane la mine problema principala acum e faptul ca am discurile ovalizate rau, si la frane de la viteze mari imi vibreaza rau volanul; altfel luam DS2500-uri, le puneam sus si eram good to go.
Cauciucurile is foarte bune, de fapt is cel mai bun lucru din toata ecuatia asta.
Pe de alta parte, cand e vorba de frane mi-e teama sa fac improvizatii, as vrea sa merg totusi pe ceva care e facut pentur masina asta, fara adaptoare sau alte inginerii. Mai caut, mai studiez; am vb cu un prieten din Canada ptr un set stock de DC5, sa vedem daca si cum mi le-ar putea trimite, poate am noroc.
|
Toyboy
|
|
N-ai de ce să-ți fie frică bulan...
|
LIVIU_CTS
|
|
lol mah,da' ce au "adaptoarele" alea ??? pai pe masinile de rally cum crezi ca se pun franele? alea sunt facute universa, nu face ap etrieri pt toate masinile in parte, fiecare le prind pe fuzeta cu niste...adaptoare. e o bucata de fier plm, nu-s facute din pila  ))
unde e improvizatia? sunt stranse cu sarma? cu coliere? faptul ca provin de la alte masini dar se potrivesc perfect nu inseamna ca-s improvizatii.
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
(24-03-2016, 23:32)DeN1gRator Wrote: Razvane la mine problema principala acum e faptul ca am discurile ovalizate rau, si la frane de la viteze mari imi vibreaza rau volanul; altfel luam DS2500-uri, le puneam sus si eram good to go.
Cauciucurile is foarte bune, de fapt is cel mai bun lucru din toata ecuatia asta.
Pe de alta parte, cand e vorba de frane mi-e teama sa fac improvizatii, as vrea sa merg totusi pe ceva care e facut pentur masina asta, fara adaptoare sau alte inginerii. Mai caut, mai studiez; am vb cu un prieten din Canada ptr un set stock de DC5, sa vedem daca si cum mi le-ar putea trimite, poate am noroc.
mane ia niste discuri Brembo, TRW, Delphi orice din gama asta (sunt toate la fel) si ia un set de placi Pagid RS29 pt evenimente si TRW pt strada. un kit de frane mare adevarat (flotant + clopot aluminiu) se justifica daca mergi regulat si sustinut pe track.
altfel si acolo faci ture de racire si e totul ok.
la orice vtm de la noi nu pui in criza un setup de gen, pe 4km nu se ajunge la fading pe placa corecta.
insa , daca vrei sa faci sustinut Paraul Rece pe coboare atunci le faci praf. ori franele ori masina
|
|