Duminica trecuta am prins soare si am iesit pe un drum nou facut printre sate pe la noi; o placere, asa mi-era de dor ca statea in garaj de vreo 2 luni (nu am mai pus cauciucuri de iarna pe ea).
Caut acum niste semislicks ceva, sa pun pe jantele ce le foloseam iarna (pe 17), si anul asta sa fac macar 3 iesiri pe circuit. Aveti ceva ce ati putea recomanda?
In alta ordine de idei, Opelul a plecat catre o doamna cu copil mic, si a venit in loc o masina de pescar asa cum trebe sa fie:
According to our records, there is some outstanding work to be carried out: Civic type r engine room wiring harness
Acuma stau si ma gandesc, sa imi schimb toata instalatia electrica de la motor, in Romania, chiar si la cel mai bun dealer, parca mi-i teama...pe de alta parte, nu stiu ce defect are, ce se poate intampla daca nu o fac...
aia de pe fb iti dau kit complet cu adaptori, nu-ti mai bati capul cu gigel si cu masuratori. pretul e oricum f bun. (etrieri+discuti+placute+adaptori)
10-02-2016, 12:17 (This post was last modified: 10-02-2016, 12:26 by kinky_boy.)
Buddyclub au un pret mai acceptabil si poti sa mergi doar pe etrieri (monobloc) si sa-ti comanzi adaptoare, Yellowspeed iarasi sunt foarte ok, a fost un group buy prin uk si oamenii au fost foarte multumiti dupa aceea. Problema este ca trebuie sa te interesezi ce fel de placute iti intra si cum sunt construiti etrierii dpdv mentenanta (praf, sare etc) si adaptati la sistemul de frana, care pana la urma inteleg ca conteaza sa fie calculat sa pastreze proportiile distributiei fata spate din fabrica. Si sa-ti intre sub jante, ca daca incepi cu distantieri si prezoane mai lungi sau alte jante atunci tre sa te gandesti la bani si mai multi.
Si eu as vrea insa cu problemele din ultimu timp nu m-a mai interesat plus ca mie sigur nu-mi intra sub buddycluburi.
S-au dus pe ..la franele, am dat azi jos suspensia toata si arata destul de rau...pe fata rulmentii de la flansa sunt uscati, aproape blocati, protectia de cauciuc rupta, e nevoie de o reconditionare serioasa; pe spate si mai grav, un amortizor era curs un pic, mergea cam usor cu mana apasat, la revenire mrgea cam jumate frumos, constant, apoi sarea direct sus brusc; al doilea cred ca l-am futut io, l-am apasat pana jos sa vad cum revine si cred ca am dat un semering peste cap sau ceva de genu, ca mi-a iesit ulei din el cu presiune, si acum nu mai revine deloc
Asa ca trebuie sa rezolv cumva saptamana asta, amortizoarele de pe spate nu cred ca se pot reconditiona pentru ca sunt si cu gaz si cu ulei, am dat mail la Buddy Club sa vad daca pot cumpara numai ce am nevoie si in cat timp mi le aduc (ultima oara mi-au dat termen 4 luni pentru niste bucsi de cauciuc ( )
Am dat un mesaj si la ABP Motorsport, sa vad ei ce ma sfatuiesc sa fac; mai caut si ceva kituri, ma uitam la Bilstein B12, KW V3, Tein...orice idee sau sfat sunt binevenite, so don't be shy.
io zic sa-ti pastrezi arcurile alea. la b12 vad ca sunt cu pro kit care e barca pe langa ce ai tu eventual cu sportline. plus ca e fixa fata de a ta.
poate se pot reconditiona astea. da' ce drumuri aveti fra' acolo, il bate neamtu pe boc la drumuri sparte?
Traiane nu vezi ca n-are bani sa-l dea afara din casa,. asa puteai sa-i bagi si un nitron
vezi si meister pe uk daca au GT1 si pentru fn ca ziceau ca au o reducere mare acum perioada asta.
buddyclub nu-ti recomand din prima serviciilor oferite, toti se plang. Ai putea incerca tein, nu cred ca astea noi sunt chiar asa rele cum zice Traian.
Ale mele au rezistat eroic de cand le am si chiar daca merg numai cu ochii dupa gropi in ultima vreme am luat si eu vreo 2-3 socuri de am zis ca am lovit un zid.
@Liviu sa vii la bucuresti sa vezi strazi bombardate, difente de nivel la sinele de tramvai si canale de te inchini cu 2 maini. Doar ce am indreptat jantele si am pus cauciucuri noi si am luat cand am fost acasa o groapa cu dreapta spate incercand sa feresc alte gropi, e dezastru mereu dupa iarna mai peste tot.