Stii care e diferenta mane, ca eu am patit-o cu Tein-urile SS, le-am dus la refăcut la serviciu oficial Ohlins iar tipul de acolo construia coilovere de la 0 cu pc de testare și grafică lucru și omul le-a desfăcut în fata mea și mi-a arătat comparație la interne față de alte mărci gen de renume, designul este același, calitatea materialului face difererenta.
Naspa ce s-a intamplat dar nu sunt surprins pentru ca piesele au fost gandite pentru track only si nu street use. Daca masina era numai de track si intretinuta ca atare nu aveai asemenea probleme dar in conditiile de uz zilnic aici se ajunge mai ales pe drumurile din RO.
Eu m-as duce pe o suspensie mai de strada, gen amortizoare Bilstein + arcuri. Sper sa o rezolvi cat mai ieftin.
14-02-2016, 11:59 (This post was last modified: 14-02-2016, 12:02 by DeN1gRator.)
Acuma chiar nu ma dau banii afara, tocmai am depus actele la banca ptr Prima Casa, in cca 1 luna ma mut, in casa noua trebuie sa fac totul, o iau la gri....ori renunt la ceva mobila si imi iau o suspensie
Yula: asa ma gandeam si io, daca iau altceva sa iau sa fie mai street oriented, sa nu mai am mereu probleme si sa trebuiasca sa o servisez la 5000 de km.
Intre timp am vb cu cineva de la Bilstein din Sibiu, sa vad daca o poate introduce"neoficial" in fabrica si sa mi-o reconditioneze toata, si am mai vb cu Alex Rosiu din Buc, are si el 2 contacte care zicea ca mi-o pot face pe asta.
Razvane merci man pentru pont, m-am uitat acum la ei pe site, cele GT1 sunt foarte track oriented si cum merg rar am zis ca mai bine cele ZETA R, fast road setup cu ocazional track day; astea sunt si la pret foarte bun, si poate ma tin mai mult.
Sa ai noroc de ea . Daca ai platit-o cu cardul pe site-ul ala al lor, te sfatuiesc sa stai cu ochii pe card. La mine a facut ceva figuri site-ul cand am luat-o, am crezut ca merge la mine netul prost si nu i-am dat prea mare importanta. Dupa ceva zile m-am trezit ca fac plati prin Atlanta, am avut noroc ca nu erau inca decontate, am sunat si l-am blocat si am recuperat banii usor. Sunt 100% convins ca de acolo se trage, aia e singura tranzactie la care am folosit cardul asta de cand mi l-am facut.
(29-02-2016, 20:33)heg3 Wrote: Sa ai noroc de ea . Daca ai platit-o cu cardul pe site-ul ala al lor, te sfatuiesc sa stai cu ochii pe card. La mine a facut ceva figuri site-ul cand am luat-o, am crezut ca merge la mine netul prost si nu i-am dat prea mare importanta. Dupa ceva zile m-am trezit ca fac plati prin Atlanta, am avut noroc ca nu erau inca decontate, am sunat si l-am blocat si am recuperat banii usor. Sunt 100% convins ca de acolo se trage, aia e singura tranzactie la care am folosit cardul asta de cand mi l-am facut.
pe site rata ca are securitate, cand ai completat datele de card, era pagina securizata?
Nu mai tin minte exact, eram prea entuziasmat si nici nu m-am asteptat la asta tinand cont ca e site-ul lor, nu un magazin online de 2 lei . Stiu ca a facut figuri cand dadeai send sau confirmare sau ce dadeai acolo.. A trebuit sa dau de vreo 2-3 ori ca in primele ture nu se incarca.. Deci completai toate datele, dadeai confirmare si iti iesea cu ceva timeout, connection lost sau ma rog.. Eu banuiesc ca acolo a fost buba.
Io le-am platit prin transfer bancar, le-am luat pe firma ca sunt operator intracomunitar si le-am putut lua fara TVA
Liviu: din ce am tot citit se pare ca sunt muult mai confortabile decat ce am avut, oricum o sa incep cu ele soft si o sa le intaresc treptat, sa le fac un fel de beding.
Am luat de la ei si un Meister ARC (Anti-rust cover). o solutie sa dau pe ele, dar au uitat sa mi-l puna in colet; au zis ca mi-l trimit zilele urmatoare, sa vedem cand va ajunge.
The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post: • LIVIU_CTS
nu trebuie sa bagi date de card pe un sit care nu ruleaza secured, e semnul distinctiv cu lacatelul ala verde in fata adresei din browser, cum vezi si la pagina facebook de ex. eu nu platesc pe nici un site care nu are secured
Stiu ce zici, m-am uitat acum de curiozitate si e secured si site-ul lor, dar se pare ca tot mai sunt gauri in gard . Oricum nu aveam prea multe optiuni, m-au enervat si comisioanele alea de 3-4% pentru PayPal si card, si am vrut sa iau din alta parte, dar pierdeam reducerea de 10%(ceva cod de pe Ek9.org) si ieseam mai prost cu vreo 50 de lire, asa ca.. Paypal-ul nu a mers, ceva problema cu adresa de facturare (din cate am cautat problema e intalnita si la alte site-uri) asa ca luat cu cardul.
Nu stiu ce sa zic de duritate, la mine am plecat cu 12 click-uri de la full hard si m-am speriat un pic ca era tare ca dracu si ma gandeam ca nu mai am unde folosi masina. Dupaia am adus-o la 5 click-uri de soft fata si full soft spate si e mai mult decat suportabil, asta tinang cont ca eu am Zeta CRD (fara plus), deci sunt si un pic mai moi. Oricum, parerile alea ca pe fullsoft e aproape ca cea stock nu-mi par adevarate si asta pe CRD simple sau poate sunt CeReDeurile mai tari decat generatia anterioara(majoritatea review-urilor sunt pentru Zeta S si R).In schimb pe curbe e ce trebe .