This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

2-3 poze:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

naspa rau .... 'tule muma-n c*r de nenorociti. sper sa rezolvi cat mai repede si sa iasa ca noua.
ce bine ca pot sa-mi parchez masina in curte, din punctul asta pot dormi linistit
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Damn it!!!!!!!! Ce mizerii de oameni...

Reply

E si naspa chiar pe cuta Icon_sad
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

A venit si la mine iepurasu mai tarziu, am primit o suspensie Buddy CLub N+ (http://www.hondaperformanceparts.co.uk/B...7_Onwards/), niste vopseluri (aici e surpriza, o sa vedeti pozele curand)...masina e la Asko, se lucreaza la ea, sapt viitoare e gata.

Reply

De suspensie ma bucur ca ai luat, de vopsesluri.... o sa vedem Confused

Reply

So...am montat suspensia sport BuddyClub N+ D1 (multam Fanatic), ne-am chinuit (a se citi Marius mecanicul de la ASko s-a chinuit) vreo 3 ore si ceva cu setarea ei, e foarte complexa (se seteaza duritate telescop apoi duritate arc apoi inaltime, are vreo 15 setari pe fiecare) apoi am facut teste, am mai coborat-o, iara teste, am mai umblat la duritate, si tot asa pana cand am ajuns la un setup care imi placea mult...pe drumul spre Sb nu mi s-a parut foarte dur setata, dar azi dimineata, in oras, cum avem drumurile cam praf (mai mult plombe decat asfalt) mi-a cam rupt spinarea, acum ori schimb drumul spre munca ori le fac mai moi.
Diferenta fata de susp stock e fff mare, am testat-o (dar destul de putin, eram rupt de oboseala dupa cca 1300 de km in Ro in 2 zile si dormit 2 ore) pe dealul Negru, masina e "ca pe sine", sta superb pe viraje.
Tot acum am vopsit cup-spoilerele si etrierii, culoarea aleasa fiind Takata-Green (ma rog, cat am putut sa ma apropii de ea, nu am gasit codul nicaieri, sunt tare secretosi cu el) - mie imi place foarte mult cum a iesit, dar accept pareri de orice fel, de la oricine

Iata cateva poze, sunt facute la repezeala, cu telefonul, vorbisem cu Agatha de niste poze mai profi dar s-a lungit foarte mult treaba la mine si a trebuit sa plec la SB ptr ca eram rupt de oboseala si se si intunecase deja:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

du-te mah figurantule, cam multe setari pt o masina de terasa.... Icon_smile)))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Acuma am vrut sa intru sa intreb unde sunt pozele Icon_biggrin. Ai facut treaba buna cu suspensia, auzi, sper ca nu a tensionat ala arcurile pe fata.

De vopsea nu stiu ce sa zic, pare prea deschisa in poze, imi aduce aminte de gardul lui unchiu de la tara Icon_razz

Reply

Bine ca ai venit tu incoace, ca ne-am mai intalnit si noi.
@Yula: daca Marius nu se pricepe sa-ti seteze ceva pe Honda, nimeni nu se pricepe, crede-ma Icon_smile

Reply

foarte tare suspensia.. sa o foloseti sanatos Icon_wink
legat de vopsea... intra o nuanta ceva mai inchisa si ca sa fie cum trebe.. parerea mea e ca ar trebuii sa faci si jantele aceeasi culoare Confused

Reply

Multam Caius...cu jantele aia e ideea, imi doresc de mult ceva jante pe verde, asa ca vor veni si ele.

Reply

Mane alea s-au fumat acuma 3 ani, fa si tu ceva mai original Icon_razz

Reply

Ete na, old school, cine a zis asta? si ce ar fi new school? albastrul ala inchis, movul? ce dracu, nu e moda sa se schimbe tendintele de culoare ale jantelor in fiecare an Rollinglaugh RollinglaughHappy

LE: s-ar putea sa merg si pe un contrast puternic, gen sa imi iau (fac) jante rosii, sa te aud atunci Rollinglaugh.

Reply

irelevanta culoare... tie sa iti placa Icon_wink
eu ma refeream doar la faptul ca si jantele ar trebui sa le faci aceeasi culoare cu prelungirile alea ca sa arate cum trebe... parerea mea Icon_razz

Reply

De ce nu le faci un pink inchis atunci...
[Image: IMG00296-20110510-1605.jpg]

sau orange...
[Image: te371810515o1.jpg]

Eu o sa-mi fac volk-urile albastre...
[Image: dsc1910a.jpg]

Reply

Orange nu prea mere cu verdele ala, da pink-ul ala inchis sa stii tu ca se potriveste Icon_biggrin

Reply

Negre sau un gri inchis nu ti-ar placea? Biggthumpup

Reply

Lasati omu' in pace, ca arata ultra-bine live. Eu am ramas ca la dentist cand am vazut cum da verdele ala cu masina. I-am laudat-o de s-a jenat colegu' Icon_smile

Reply

Gusturile nu se discuta dar vroiam sa ii dau niste idei Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew