naspa rau .... 'tule muma-n c*r de nenorociti. sper sa rezolvi cat mai repede si sa iasa ca noua.
ce bine ca pot sa-mi parchez masina in curte, din punctul asta pot dormi linistit
A venit si la mine iepurasu mai tarziu, am primit o suspensie Buddy CLub N+ (http://www.hondaperformanceparts.co.uk/B...7_Onwards/), niste vopseluri (aici e surpriza, o sa vedeti pozele curand)...masina e la Asko, se lucreaza la ea, sapt viitoare e gata.
So...am montat suspensia sport BuddyClub N+ D1 (multam Fanatic), ne-am chinuit (a se citi Marius mecanicul de la ASko s-a chinuit) vreo 3 ore si ceva cu setarea ei, e foarte complexa (se seteaza duritate telescop apoi duritate arc apoi inaltime, are vreo 15 setari pe fiecare) apoi am facut teste, am mai coborat-o, iara teste, am mai umblat la duritate, si tot asa pana cand am ajuns la un setup care imi placea mult...pe drumul spre Sb nu mi s-a parut foarte dur setata, dar azi dimineata, in oras, cum avem drumurile cam praf (mai mult plombe decat asfalt) mi-a cam rupt spinarea, acum ori schimb drumul spre munca ori le fac mai moi.
Diferenta fata de susp stock e fff mare, am testat-o (dar destul de putin, eram rupt de oboseala dupa cca 1300 de km in Ro in 2 zile si dormit 2 ore) pe dealul Negru, masina e "ca pe sine", sta superb pe viraje.
Tot acum am vopsit cup-spoilerele si etrierii, culoarea aleasa fiind Takata-Green (ma rog, cat am putut sa ma apropii de ea, nu am gasit codul nicaieri, sunt tare secretosi cu el) - mie imi place foarte mult cum a iesit, dar accept pareri de orice fel, de la oricine
Iata cateva poze, sunt facute la repezeala, cu telefonul, vorbisem cu Agatha de niste poze mai profi dar s-a lungit foarte mult treaba la mine si a trebuit sa plec la SB ptr ca eram rupt de oboseala si se si intunecase deja:
foarte tare suspensia.. sa o foloseti sanatos
legat de vopsea... intra o nuanta ceva mai inchisa si ca sa fie cum trebe.. parerea mea e ca ar trebuii sa faci si jantele aceeasi culoare
14-06-2011, 17:11 (This post was last modified: 14-06-2011, 17:12 by DeN1gRator.)
Ete na, old school, cine a zis asta? si ce ar fi new school? albastrul ala inchis, movul? ce dracu, nu e moda sa se schimbe tendintele de culoare ale jantelor in fiecare an
LE: s-ar putea sa merg si pe un contrast puternic, gen sa imi iau (fac) jante rosii, sa te aud atunci .
irelevanta culoare... tie sa iti placa
eu ma refeream doar la faptul ca si jantele ar trebui sa le faci aceeasi culoare cu prelungirile alea ca sa arate cum trebe... parerea mea
Lasati omu' in pace, ca arata ultra-bine live. Eu am ramas ca la dentist cand am vazut cum da verdele ala cu masina. I-am laudat-o de s-a jenat colegu'