This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Daca un mai zice nimic insemca ca s-a plictisit deja de ea si cauta sa o deie la schimb pe ceva mai classic Icon_razz

Reply

E gata gata, numa ca nu am avut vreme de poze...acum e la un detailing profesionist, vreau sa ii fac si o protectie gen OptiCoat si apoi o sesiune foto cu Razvan daca il prind liber Icon_biggrin

De cand e gata am ramas si fara permis Icon_biggrin

Reply

eu as ramane zilnic fara el chiar si de mai multe ori pe zi daca ar fi sa merg pe unde mergi tu...
lasa ca trece repede Icon_wink
de curiozitate ce facusi ?

Reply

Io nimic, masina a mers cam tare Icon_sad si nu au inteles militienii ca io nu-s de vina.

Reply

Au fost invidiosi, ca masina ta chiar merge tare...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Pana cand reușesc sa fac niste poze calumea:

Reply

Sunt bune si astea. Icon_smile A mers tare ca a fost mandra ca e gata...

Reply

Inca vreo câteva:

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • vtin
Reply

mandra tare, dar jantele inchise niciodata nu isi etaleaza formele. sa o alergi sanatos in continuare cand oi avea carnet Icon_biggrin

Reply

Verdele ala Drool Trebuie sa aduc ITR-ul pe Ro acuma daca ti-ai mapat-o ai si tu o sansa Icon_razz Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Impreuna cu Razvan:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Frumoase si FN2urile astea Icon_smile

Reply

Da ba uratania aia de pe geam jos ca a trecut moda Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

JDM CA F***IU

Reply

da cu Titi Aur n-ai nici o poza? Icon_smile))

Reply

Trece prea tare ma...da fac cu ingineru Popa de la Mugen Rollinglaugh Rollinglaugh

Reply

La pascut cu ele Icon_smile

Reply

Bai nu mai găsesc Motul 8100 x-lite 0w30 nicăieri, are cineva vreo sursa?
Sau ar merge un Motul 300V 0W20, măcar acum pe iarna?

Reply

(28-11-2014, 00:06)DeN1gRator Wrote: Bai nu mai găsesc Motul 8100 x-lite 0w30 nicăieri, are cineva vreo sursa?
0w20 la 8000 e apa curata...

Reply

(28-11-2014, 00:06)DeN1gRator Wrote: Bai nu mai găsesc Motul 8100 x-lite 0w30 nicăieri, are cineva vreo sursa?

Stiu eu unde are sediul dealerul din Bucuresti. Vrei sa merg sa intreb?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew