This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Da man, exact cum ai făcut si tu o sa fac, o plătesc si recuperez pe urma. Daca mai ai salvate actele nu mi le dai si mie pe mail?

Reply

Actionand conform punctului 2 sigur ai castig de cauza insa iti spun sigur ca dai banii toti odata la stat si ii vei primi inapoi in transe a cate 20% timp de 5 ani .... asta daca nu cumva o sa fie abrogata legea pana castigi tu procesul. Sa-ti recuperezi taxa va trebui sa astepti vreo 2 ani de procese si 5 ani in care vei primi cate 20% din taxa, plus dobanda.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Adi, vezi sa nu pățești si tu ce am pățit eu...am pierdut procesul pe motiv ca mașina a fost luata de noua din Romania, nu a fost mașină rulata in străinătate. Motivarea a fost ca fiecare stat își pune ce taxe vrea la mașinile noi înmatriculate prima data in Ro. Înainte a băga acțiunea, vb cu un avocat...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Bogdane, tu cand ai luat-o noua ai platit taxa sau era scutita?

Reply

Am platit taxa, vreo 1850 euro parca. I-am dat in judecata pt recuperarea taxei.

Reply

La mine a fost scutita si imi aplica acum taxa la "schimbarea" proprietarului, adica cand mi-o trece leasingul pe numele meu.

Reply

Dpmdv e aceeasi Marie cu alta palarie ca la mine...Cel mai bine intreaba un avocat. El ar trebui sa stie. my 2 cents

Reply

ai mail.

Reply

Cateva poze de la Street Maniacs:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

I liiike /* în vocea lui Borat Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

tot mandra tare ii Biggthumpup

Reply

in poza 3 e plin de ghosting si flare, schimba fotografu Icon_smile))))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu l-am ales noi ma, era fotograful eventului Icon_smile)
Iar eu cu arta sunt ca sinele de cale ferată, asa ca imi place cum or ieșit Icon_smile)

Reply

Bai, ce bine arata!

Reply

Inca un pic si ii gata si casa:

Reply

Bă da nu puteai și tu să pui doi stâlpi elevatori Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ce faci bre cu atâta pfl ?

Reply

cui ai pus gand rau bah? Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

E masina joasa ma, sunt rare elevatoarelor pe care o pot pune. Mai ușor cu gaura aia Icon_razz

Reply

pai iti faceai 2 "sine " de 5 cm inaltime sa fie masina putin mai ridicata si elevatoarele direct la nivelul solului si rezolvai usor problema .

nu-i tarziu, e mai usor de acoperit decat de sapat groapa Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew