This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Ma bucur ca totul functioneaza perfect! Intr-adevar a meritat efortul . Icon_biggrin

[Image: 64122541.png]

Reply

o sa-i inghete admisia acus, imi zisa ca are -2 grade la iat Icon_smile

sa fie intr-un ceas bun, acu tre flash pro ca sa nu o strici Icon_razz

Reply

La mine este mai nasol daca vrea sa am 1 grad... trebuie sa depasesc limita de viteza Rollinglaugh

Reply

Ce se joaca cateii acolo in spate Rollinglaugh
Razvane ce poza faina ai tras, trebe musai sa facem mai multe Icon_smile.

Reply

da ce "lompa" de aur aveti acolo? Icon_biggrin

Reply

e aia din gone in 60 seconds Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

sa stii ca par cam ultravioleti baietii Icon_smile

Reply

Aia am gasit-o in sura cand am cumparat casa si are bec din ala de reflector, e foarte buna ca se regleaza pe mai multe unghiuri Icon_biggrin

Reply

Adi ti-am zis ca am citit pe undeva ca exista camber kit fat spate si pentru FN2, data viitoare sa cauti mai bine. sunt si ieftine!

ALIGNMENT

On a standard FN2 the only thing that is actually adjustable is the front wheel alignment (toe). We can also make the front camber adjustable with the use of Eibach adjustable camber bolts - this is essential to get the best handling as the cars usually leave the factory with uneven camber settings often positive on one side and negative on the other .

The rear alignment and camber is also non-adjustable from the factory but again ABP have a way around this . This is fortunate as most FN2's rear geometry leaves a lot to be desired with the N/S/R usually having excessive negative camber. We install EIBACH toe & camber shims behind the hubs allowing the geometry to be set perfectly.

By setting the geometry to fast road spec you will instantly notice improved steering feel, sharper turn-in and reduced under-steer. Depending on whether you choose to do just the front or both front & rear the improvements improve accordingly.

We offer two options of alignment:

1) ABP Fast Road Set up for the front only. We measure the initial geometry settings and then install fully adjustable front camber bolts in the struts. We then set the front camber and alignment (toe) to our own fast road spec before the car receives its final road test ensuring correct steering wheel position. You will be given a full printed out before & after geometry report.
Front EIBACH adjustable camber bolts £25 inc vat
Labour to check geometry, fit EIBACH bolts and set front camber & toe to fast road spec £82.50 inc vat
TOTAL PRICE £107.50 inc vat

2) ABP Fast Road Set up for the front AND rear. We measure the initial geometry settings and then install fully adjustable front camber bolts in the struts. We also remove the rear hubs and install the correct required camber & toe shims. We then set the front & rear camber and alignment (toe) to our own fast road spec before the car receives its final road test ensuring correct steering wheel position. You will be given a full printed out before & after geometry report.
Front EIBACH adjustable camber bolts £25 inc vat
Rear EIBACH toe / camber shims @ £8.50 each inc vat (maximum of 4 required - usually less)
Labour to check geometry, fit EIBACH bolts, remove rear hubs and fit EIBACH shims, set front and rear camber & toe to fast road spec £165 inc vat
TOTAL PRICE £190 to £224 inc vat (dependent on number of shims used)

We are also happy to supply the parts seperately either mail-order, Export or over the counter at our premises in Cheshire.
EIBACH front adjustable cambe bolts £25 pair inc vat
EIBACH rear camber & toe shims £8.50 each inc vat (maximum of 4 required)

[Image: FN2EIBACH2.jpg]

Reply

Am cam primit o lectie in seara asta: Octavia RS din 2001, 1.8 180 cp, stoc, ne-am dar de la 30 la ora...2 masini in fata si nu l-am mai ajuns; de la 50 la ora, 1 masina si ceva in fata si l-am ajuns abia pe la 200 la ora...sunt un pic dezamagit sincer.
Si ca sa evitam discutiile sterile m-am masurat si cu FN2 stoc si ma duceam in fata cam 2 masini si ceva.

Acuma stau si ma gandesc daca cu ecu Hondata N faceam treaba mai buna sau tot asa, ramane sa ies cu un Golf 5 GTI cu care m-am mai masurat cand aveam ECU sa vad daca imi da mai mult sau se pastreaza distanta.

Reply

si mai grea si mai putina putere si cu roti mai inguste? chiar crezi ca e posibil?

eu zic ca nu e stoc rs-u ala in veci or e masina ta stricata Icon_smile

Reply

De accord cu Razvan. Ori nu sti sa schimbi vitezele Icon_biggrin

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ori poate ca sunteti voi prea ciudosi sa recunoasteti Icon_razz
V-am zis ca civicul stoc ramane in urma destul de mult (si am condus alternativ ambele masini)...la fel am condus alternativ si Skoda, asa ca pica ce ziceti voi.
Singura chestie ramane daca e masina stoc, omul a luat-o din Franta, s-ar putea sa ii fi pus un soft celalat proprietar si el sa nu stie, el zice ca nu a facut absolut nimic la masina.
Asa ca, pana una alta, se pare ca e mai mult gura de Honda.

Ar trebui sa facem o masuratoare si noi 2 Razvane, sa vedem cum stam, ca nu imi place deloc unde sunt in momentul asta.

Reply

facem man, de la intorsura pana la sibiu si inapoi Icon_smile

eu tot cred ca-i minciuna masina aia
uite aci comparatie. dai pe maten/gewichten pt greutate si altele (la header de informatii technike)

Reply

Pana la urma mie de ce sa-mi fie ciuda ca nu inteleg?

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu e Skoda stock cat nu is io popa Icon_biggrin

Reply

bre, coincidenta e ca am eu un amic cu un RS 2001 180cp stock(luata de noua in familie, deci sigur e stock), m-am dat cu el si civicu si cu accordu.

din mers de la 30 cu civicu ramaneam in urma 2 masini pana la 180, cu accordu sunt la ceva mai mult de o masina pana la 200.

fa tu calculele. si io zic ca toyboy Icon_wink
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Adi, nu stiu de ce te dezumflii asa rapid ? Se intampla si la case mai mari Icon_wink

Reply

Am fost dezamagit, iti dai seama, cu Golf5 Gti stateam la o masina in spate si nu se putea departa, sa mi-o dea asa o Octavia din 2001 stoc m-a desumflat instant, aveam asteptari (mult) mai mari de la CTR. Sa vedem, mai fac niste teste si cu Skoda, si cu a mea, si daca se dovedeste ca aia e stoc si CTR "doar atata poate" o sa ma gandesc serios sa trec la turbo.

Reply

bah nu stiu cum e cu fn2-urile da ep3 a batut toate gti-urile stock de n-au avut treaba.
am un prieten bun care si-a luat anu trecut un gti 6 edition 35 si o sa ma dau cu el acus in primavara si as zice eu ca in setup-ul actual sunt peste el chiar si cu dsg -ul lu peste.

ia-ti tu flashpro si aia e, ca nu costa chiar o avere. yo zic ca te-ai dezamagit degeaba, poate nu e masina in toate mintile dar setata cum trebe ar trebui sa n-ai nici un stres cu concurentii astia

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew