This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Cu cat sunt mai inguste cu atat ramai mai putin in zapada. Eu am acum de iarna 225/45/R17 ca asa am cumparat masina, dar vreau sa trec la dimensiune mai mica. Noroc cu LSD-ul ca isi face toti banii acum iarna, altfel rupeam cateva garduri pe strada. Icon_smile

Reply

205 / 65 / 15....... pot sa merg linistit in Siberia Icon_biggrin

[Image: IMG_1702.jpg]

Reply

ce tare arata Rollinglaugh

Reply

doamne fereste....ce-s cu gogosharii aia ? Rollinglaugh

Reply

uite man, cam asa ti-ar fi aratat masina cu a doua varianta de jante, da dc tu ai vrut floricelele de Si aia e

[Image: DSC_0788.jpg]

Reply

dap, buna alegere pt iarna, jante de 19 Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

e modelu dude nu dimensiunea Icon_smile

Reply

Stiu Razvane ca dadeau frumos, da omu de le vindea nu mai raspunde si mai si depaseau bugetul.

Reply

man da tu daca mai ai alta masina la servici de ce mai mergi si cu asta iarna? sau aia nu e doar a ta?

Reply

Aia e a lui Andrei, el circula mai mult cu ea, si nu pot sa stau dupa el mereu.

Reply

A lui nu arata ca cea din poza din cauza unor urme lasate de iarba de jur imprejurul masinii Icon_biggrin

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ce piulite imi trebuie la jantele astea? Stiti cumva dimensiuni ceva?

Reply

ce dimensiuni mah? daca jantele sunt oem, ceea ce eu asa stiu de cand le-am vazut ca le vandea tipul ala cu Si-ul iti trebe piulite cu scaunul pe rotund (adica originale) nu conice cum sunt cele aftermarket. altfel sunt bune si astea purple

Reply

nu le-as pune pe alea purple, iar alea stock le-am vandut, trebuie sa imi cumpar altele, de-aia intreb.

Reply

Prima daca vezi de care iti trebuie sa nu dai banii aiurea.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mi-au venit jantele azi, sunt 17 x 7J et45, merge sa pun cauciucuri 225/50/17 pe ele? Am prins un super deal, 4*Nokian (nush exact modelul, in seara asta sau maine merg sa le vad) noi la 600 lei toate.

Culoarea la jante e cu totul altceva decat in poze, e un gri sobolan mai inchis, arata foarte fain, problema e ca idiotul care le-a vopsit le-a vopsit cu plumbii pe ele Icon_no2 Icon_no2, acuma cand ii dau jos o sa ramana urma acolo, sa vad ce i-oi putea face.

Reply

bai nene, da' ne chinuim cu tine si tot degeaba Icon_biggrin. dimensiunile omologate sunt astea :
pt civic fk/fn sunt omologate 4 dimensiuni mari si late:
205/55/16;
225/45/17;
225/40/18;
225/35/19-(pt jantele optionale de la fn2);

deci tu pe 17 ar trebui sa ai 225/45/17. daca pui 225/50/17 roata ta o sa fie mai mare cu vreo 2 cm in diametru. dar daca tii neaparat sa prinzi dealul poti sa pui si nokianurile alea.

Reply

Pai io stiu man care sunt omologate, am cautat 225/45/17 dar nu gasesc nimic satisfacator dpdv bani/calitate, nokianurile astea mi-au picat asa pe nepregatite, daca merg puse (chiar nefiind omologate) le iau, dimensiunea totala oare depaseste 225/40/18? Asta ma intereseaza, ca sa nu imi frece in aripa Icon_biggrin Icon_biggrin
Ma scuzati ca va chinui atata, dau berea la vara la intalnire Icon_smile.

Reply

problema e ca in caz de pocinog daca iti verifica rotile o sfeclesti. asta e problema mai nasoala. posibil sa si frece.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai nu ti-am pus mah calculatoru acu ceva posturi sau nu stii sa-l completezi?

uite inca o data http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html

ai diferenta de 20 de mm intre ce ai pe 18 si ce vrei sa pui si s-ar cam putea sa frece

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew