This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

bah mane, n-ai citit in articolul ala ca a gumele cu compozitie de curse e o problema relativ des intalnita? te dai, termini cursa si guma e pa, ca e fisurata, ca nu, nu mai conteaza. nu sunt de pers jdemii de km pe drum.
asta cu gumele astea fisurare e ca si poza aia cu o janta rota sparta si scris landa "pentru ca celelalte sunt prea scumpe" sau ceva de genu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Hai mai Liviu ca nu e chiar asa, stiu baieti care s-au dus cu R888 pe track apoi au condus acasa. Ia uitate matale cat a ramas din ele, pai acuma ce face omul le arunca?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Exact cum zice Yula, din sa zicem 50 de masini de Romania care au mers la track numai cei cu FEDERAL au avut problema asta (2 oameni), restul nici vorba; deja nu mai are cum sa fie explicabil sau coincidenta, dpmdv au clar o problema (de ex REX, care e clujean de-al tau Liviu, iti stie si masina Icon_smile, a facut 23 de ture de Nurburgring, 5 de SPA si 3 track day-uri de H-ring cu niste semislicks KUMHO, nici vorba sa se crape asa).

Reply

mai, eu nu ma pronunt nici ca da , nici ca ba, numai ca treburile astea cu ecouri de forumuri nu-mi plac. depinde cine cat de tare merge, poti la o franare violenta sa prinzi fix zona de imbinare si gata. sunt ferm convins ca se poate duce o cursa la sfarsit cu astfel de incidente, cum spuneam, sunt facute pt curse (start-finish). sa ssa le cumpar si o sa trag de ele sa vedem Icon_biggrin

Reply

Nu exista indoieli, pai asa te duci pe 888 si nu ai griji ca prinzi zona de imbinare la franare. E clar ca au o problema de fabricatie care trebuie rectificata.

-----
Hai hui

Reply

yula, in articolul ala pe care l-am citit zicea ca e o problema comuna, des intalnita, acum nuş, eu nu am experienta in asta. la unii poate apare mai des, la altii mai putin. mai gandeste-te ca daca ar fi problema lor, ar fi plini de procese si despagubiri. apoi federal a fost premiat in nuş ce an in japonia ca cel mai bun producator de anvelope din afara japoniei...undeva o fi o problema, dar poate ca problema nu e chiar asa de stresanta

Reply

Pentru ca e foarte costisitor. Trebuie sa returnezi cauciucul la firma de unde l-ai achizitionat care la urma lor il trimit la producator pentru testare si poate nu multi au chef sa faca asta...

-----
Hai hui

Reply

bah, nush, in toata lumea asta larga nuş ce sa zic, tot faceau cativa, tot se faceau ceva valuri
cum spuneam, o sa testez eu
acum nu stiu daca chiar pe circuit

Reply

Tocmai am terminat de pus sus suspensia pe dreapta, aveam niste pocanituri foarte urate inca din week-end de la meet-ul HH unde am mers pe un drum pietruit de cateva ori, vreo 50 de km in total, dar mers foarte incet...bucsile din capat (sa zicem din flansa, cu toate ca nu e chiar o flansa asa cum o stim) s-au deformat si nu mai strangeau bine pe rulmentul din capatul arcului astfel in loc sa mi se roteasca suspensia din rulment se rotea de sus din busci si scartaia si pocnea de o luau toti dracii.
Momentan am facut o improvizatie, am pus o saiba intre cele 2 bucsi ca sa stranga mai bine, dupa pasti o sa comand 4 bucsi noi (si vreau mai solide decat astea ce le am acum) si le schimb pe toate sa stiu o treaba. Cu ocazia asta am pus si vaselina grafitata in rulment (o poveste intreaga si aici, odata desfacut rulmentul greu de tot se mai pune la loc, trebuie bagat sub o garnitura de cauciuc ce are rol sa nu lase praful sa intre la bile), era cam "uscat" de la mama lui.
Nu va zic cata mizerie era pe rulment, pe tija amortizorului (are o imbracaminte de cauciuc doar si aia culiseaza libera), am injurat iara tara asta de cacat in care traim si in care nu poti sa te bucuri de un lucru ce ti l-ai cumparat; am curatat bine peste tot cu spray de frane, sters cu carpa moale tot, pus putina vaselina si am facut o mica inventie si la imbracamintea de cauciuc ca sa nu mai intre atata mizerie acolo.

Dupa sarbatori o sa desfac din nou toata suspensia pe fata si atunci o sa fac si poze si tot ca sa documentez operatiunea cumsecade, cine stie care ne mai lovim pe viitor de problema asta si sa nu o luam de la capat de fiecare data.

Reply

vezi ma cum te pedepseste cel de sus daca te tot intalnesti cu vaginistii Icon_smile))

suspensiile astea ale tale nu trebuiau sa fie mai serioase sau bucsiile alea nu sunt venite tot cu suspensia? Eu stiu ca suspensiile de la firmele serioase sunt foarte rezistente, nu cedeaza doar dintr-atat.

Reply

Suspensia in sine e rezistenta, chiar foarte rezistenta (e groasa rau tija din amortizor), doar bucsile alea se duc si asta din cauza drumurilor minunate ce le avem, nu din cauza ca nu sunt ele bune.

In alta ordine de idei am montat becul asta pe faza scurta:
http://www.instalatiixenon.ro/becuri-aut...white.html

si il recomand oricui nu are XENON si vrea lumina alba si puternica pe faza scurta; sunt extrem de incantat de ele si sunt si mult mai ieftine ca Philips Extreme Vision.

Reply

Mama Jane sunt de 100W alea? Ai grija sa nu topesti instalatia cu ele Icon_smile

Reply

asta e un motiv pt care nu am optat pt coilovers la crx. tipul ala de suspensie nu e pentru dumuri, e pt circuit sau autostrada. las' bah ca si altii au drumuri proaste, acu de pinde unde ai treaba.

eu daca mai dau banii pe ince un set de becuri d'astea miraculoase, ies la pret de kit xenon. mai bine iei xenon, oricum m-am saturat sa ma gandesc la cei din fata, care oricum au xenoane si ma orbesc zilnic. nu-mi face nimeni statuie ca nu pun xenon ca n-am lupa.

Reply

(12-04-2012, 13:41)yulasinio Wrote: Mama Jane sunt de 100W alea? Ai grija sa nu topesti instalatia cu ele Icon_smile

Sunt de 55W Yula.
@Adi: Astea se pot pune la far normal fara xenon, nu? M-ar bate si pe mine gandul sa pun unele care lumineaza mai bine. In 3 ani de cand am masina, nu am schimbat nici macar un bec. Am setul de rezerva prin torpedou, nemiscat :d

Reply

Da, sunt halogen, si da, sunt de 55W insa lumineaza ca unele de 100W...si Liviu si eu le-am luat astea dupa ce m-am saturat sa arunc sute de lei pe Philipsuri care se ard destul de repede.

Reply

@Adi: ia-mi si mie un set din ala de becuri (daca nu e deranjul prea mare) si iti dau banetul cand ne vedem la intalnire.

Reply

(10-04-2012, 18:01)DeN1gRator Wrote: Exact cum zice Yula, din sa zicem 50 de masini de Romania care au mers la track numai cei cu FEDERAL au avut problema asta (2 oameni), restul nici vorba; deja nu mai are cum sa fie explicabil sau coincidenta, dpmdv au clar o problema (de ex REX, care e clujean de-al tau Liviu, iti stie si masina Icon_smile, a facut 23 de ture de Nurburgring, 5 de SPA si 3 track day-uri de H-ring cu niste semislicks KUMHO, nici vorba sa se crape asa).

baiatul asta are cumva un golf?

Reply

Da Tomi, are Golf 1,4 TFSI dus la vreo 160 de cai, maro.

@Bogdan: sigur domnu, o sa fac o comanda sa imi iau si ptr faza lunga si pentru pozitii si iti iau si tie un set de H7 ptr faza scurta.

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

deci te prezinti luni la alba la o cafea, da?

(13-04-2012, 10:57)DeN1gRator Wrote: ... vreo 160 de cai, maro.

aia maro n-au fost niciodata de treaba. cica aia albi cu pete negre fac toata treaba Rollinglaugh

Reply

Mi-am facut un pic de timp ptr masina azi, am curatat interioru, spalat cu Vanish covorasele si mocheta, am schimbat filtrul de polen cu unul cu carbon activ (prima oara cand folosesc, sa vad cum este, imi place tgare ca are o rama de plastic de jur imprejur si sta foarte fix in locas).
A se observa cat de murdar este filtrul vechi, fiind pus acum cca 6500 de km.
Si daca tot eram acolo am zis sa schimb si filtrul de aer, dar dupa cum se vede si din poza nu era mai deloc murdar (il schimbasem cand am ajuns pe H-ring), poate putin imbacsit de praf - da daca tot era desfacut l-am pus pe ala curat luna si pe asta l-am pus la spalat.
Urmeaza un schimb de ulei+filtru da sunt in dubii rau tare: sa merg in continuare pe Motul 300V 5W40, mi-a mancat acuma in aprox 7000 km cca 400 ml, nu e mult mai ales ca am fost si pe circuit cu uleiul asta, si sa merg pe filtru Purflux in continuare sau sa incerc un REDLINE 0W40 cu filtru de ulei amsoil....CEVA PARERI?
Iara as vrea sa schimb uleiu din cutie cu un REDLINE MTL, ar trebui teoretic sa tina mai bine la forja multa, unde asta stoc m-a lasat balta, pe circuit la un moment dat nu mai puteam sa scot masina din viteza pana ce nu am lasat-o moale o tura ca sa se raceasca...iarasi ceva pareri?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew