This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Urechea mea de fata mare nu ma-nseala Icon_razz Bine ca ai rezolvat-o Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ce sunt reperele alea? cm? si de la ce la ce ai masurat?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Cm, da si am masurat de la pamant la arcul aripii (stiu ca nu prea e bine da m-am tot gandit cum sa fac).

Reply

pai mai toadere, conturul pasajelor rotilor sunt diferite, la orice masina fata urca mai sus decat spatele Rollinglaugh

Reply

Am citit ceva cum ca la K20 se face reglajul la tacheti la 40k km, stiti ceva mai concret?

Reply

(11-09-2012, 14:38)DeN1gRator Wrote: Am citit ceva cum ca la K20 se face reglajul la tacheti la 40k km, stiti ceva mai concret?

cred ca suna mai repede daca e turat mai tot timpul , dar se regelaza si gata Icon_wink

Reply

nu tine cotele. se pot compensa doar jucuri majore, in rest ca la veche Dacie.

Reply

Incet incet ma pregatesc de H-ring, sper sa termin pana pe 26 sa merg cu masina mea:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

lol, da ce te mai schimbi mah Icon_smile
sa zici cum se simte la rece. cauciuce ai?

Reply

Pai ma schimb man, cu asta ce il am e durere, si asta mi l-o recomandat si Tom...cauciucuri urmeaza, de fapt alea mai imi trebuie si placute de frana.
Maine schimb uleiu in cutie, fac inca un bleeding la frane, schimb bucsile la suspensie pe spate, si dup-aia astept sa mai vina bani macar pentru placute, daca e ma dacu cu cauciucele astea si le fac praf si pun apoi direct alea de iarna sus.

Reply

bah daca sunt cauciucurile care le-ai avut si in primavara eu zic sa nu te bagi ca cine stie ce draq patesti in doua zile de dat. erau la limita de atunci da acu sigur is terminate dupa ce ai batut drumurile toata vara. stii ca ai zis si tu ca le dai jos dupa track Icon_smile

Reply

Alea le-am vandut man Rollinglaugh am Michelin PS3-uri acuma Icon_biggrin

Reply

Icon_biggrin pai zi asa mah, nush de ce eram ferm convins ca esti tot pe alea vechi ca nu-mi aminteam sa fi zis ca ai schimbat ... desi acum dc ma gandesc mai bine ai intrebat si pe aici.

pai atunci esti ceas, dc rezolvi si placutele e treaba. ia-ti de la adilau ca e cel mai ieftin pe la noi.

Reply

De la el mai astept raspuns, pana acum am gasit cel mai ieftin in Sibiu, la 515 lei, dar preturile sunt foarte apropiate:
1. Sibiu 515 lei
2. Coasta de Est 525 lei
3. Colina 535 lei
4. Racing Nick nu m-au mai sunat sa imi dea pret (tipic lor Icon_biggrin)

Reply

pe 23-05-2012 eu am primit: FCP 1444H--440lei de pe o zi pe alta Icon_wink

Reply

oo bun atunci, astept de la el pretul.
Am pus uleiul in cutie azi, am facut numai vreo 7km asa ca inca nu imi dau cu parerea (numa ce am terminat si am ajuns acasa).
Maine suspensia spate, poimaine unghiurile....

Reply

Am facut ieri niste masuratori , la 13 grade afara pe loc am 41 grade in intake, apoi in mers ajung la 26 de grade...e ok?
Si inca o intrebare: placutele de frana de pe EP3 sunt la fel ca la FN2?

Reply

mi se pare destul de mult ... la mine in teste afara erau vreo 24-25 de grade si de la 39-40 pe loc a scazut pana la 32 si asta pe vreo 2-3 km asa, is curios cat e acum ca am pus burlanul

Reply

tu ai cai, el nu, i-am spus ca acolo e aer cald, el...batman batman...

Reply

Ma 26 de grade mie nu mi se pare ca ar fi chiar asa un aer cald, o sa fac masuratori pe perioade mai lungi zilele urmatoare cand se anunta peste 24 de grade afara sa vedem, apoi comparam cu ce a iesit la altii.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew