This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Iara am schimbat modificarea, printre finaliste ar fi si urmatoarele:

Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec
Hankook Ventus R-S3
Kumho Ecsta XS

Stie cineva mai multe despre vreun model dintre astea?

Reply

tu iti iei gume de o gaşca de bani pt 2 iesiri pe ring? merita?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

S-ar putea sa le pot aduce din state la pret mai mic decat gume mai slabe in Romania, de ex Kumho Ecsta XS ar veni la 688$ setul de 4, cca 580 lei/buc

Reply

plus vama si transport

Reply

(15-03-2012, 21:22)BogdanT Wrote: No da' asta nu iti place, Adi?
http://www.ebay.de/itm/Spoilersatz-FUGEL...1e68df3264

Am urmarit pe forum cat ajunge kitul asta cu totul: ~1800 EUR
Cam 700 vopsitul, 250-300 montajul Icon_yikesIcon_yikes

Reply

Adi, nu stiu de ce te complici cu modele rare de anvelope si nu ramai pe GY Assym 2, Michelin PS3, ceva ce gasesti usor la noi. Gandeste-te ca daca tai un cauciuc, dupa aia stai o gramada pana mai gasesti pereche.

Reply

@ Liviu Cu totul Kumho vin la cca 850 USD (vama + transport), muuuuult mai ieftin ca in RO.
@Bgsta: As lua man, dar GY sunt foarte multe contrafacute pe piata si risc sa iau ceva de rahat la bani multi iar PS3-uri nu vreau, a pus un prieten si la 2000 de km unul i-a facut galma si nu au vrut sa i-l schimbe pe garantie (au peretii laterali foarte moi).

Reply

Razvane ia uite de ce vb noi:

http://www.toda-racing.co.jp/en/product/...iller.html

De becurile astea stie careva ceva? Zice-se is mai bune decat Philips sau Osram, mi-as lua un set.

http://www.instalatiixenon.ro/becuri-aut...white.html

Reply

Becurile sunt pentru faza lunga?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am vazut de la inceput de cand ai pus tu link-ul, insa nu prea inteleg care e kitul. baia in sine (cuva)? Vad ca baffle plate-ul ala pare sa fie o chestie optionala. La mine e cuva si atat, iar inauntru intra un cadru cu usite cu deschidere spre interior ca sa tina mai mult ulei la sorb.

Din ce ai vb cu edi la voi merge pusa baia de la k20a2 sau nu? ca asa poate iesi mai ieftin

Reply

eu nu cred, da daca iti iei, sa ne pui o poza sa vedem Icon_biggrin

Reply

(03-04-2012, 14:22)yulasinio Wrote: Becurile sunt pentru faza lunga?

(03-04-2012, 14:26)kinky_boy Wrote: am vazut de la inceput de cand ai pus tu link-ul, insa nu prea inteleg care e kitul. baia in sine (cuva)? Vad ca baffle plate-ul ala pare sa fie o chestie optionala. La mine e cuva si atat, iar inauntru intra un cadru cu usite cu deschidere spre interior ca sa tina mai mult ulei la sorb.

Din ce ai vb cu edi la voi merge pusa baia de la k20a2 sau nu? ca asa poate iesi mai ieftin

Yula H7 sunt ptr faza scurta, H1 pentru lunga.
Razvan: Kitul inlocuieste balancer shaftul care exista stoc la FN2, transformand astfel pompa de ulei intr-una exact ca la EP3, iaf baffle plate-ul trebuie pentru ca ansamblul asta vine mai ingust decat cel stock.

Reply

aha, pai daca aia "zice" ca e bun poate merita desi nu am stat sa calculez sa vad cat costa.

Reply

Costa vreo 500 de eur, 100 de eur ptr fiecare calut putere in plus Rollinglaugh.

Reply

De 500€ ai putea sa iei altceva la masina, ex. o alta galerie de admisie.

Sau daca tot dai banii mcara cumpara un sistem din asta Icon_biggrin http://www.paceproducts.co.uk/public_htm...0&parent=3

Reply

e buna, dar cea mai buna treaba o sa o faca un flash pro si o mapare Icon_biggrin

fain site yula Icon_biggrin, preturi n-are?

Reply

Vad ca pe ala nu are, sunt destul de scumpe, intre 1500 si 3000 $ depinde daca e kit complet sau nu.

Reply

Galerie am, stiu ca e destul de scump dar la un moment dat, dupa ce imi iau frane, barile de rigidizare care mai imi trebuie, evacuare catback, o sa imi iau si shaft killeru asta de la Toda.

Reply

Inca 2 FEDERAL-uri crapate, de data asta semislick-uri Federal FZ-201

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Cam nasoala treaba cu ele.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew