Adi, nu stiu de ce te complici cu modele rare de anvelope si nu ramai pe GY Assym 2, Michelin PS3, ceva ce gasesti usor la noi. Gandeste-te ca daca tai un cauciuc, dupa aia stai o gramada pana mai gasesti pereche.
29-03-2012, 10:35 (This post was last modified: 03-04-2012, 14:06 by DeN1gRator.)
@ Liviu Cu totul Kumho vin la cca 850 USD (vama + transport), muuuuult mai ieftin ca in RO.
@Bgsta: As lua man, dar GY sunt foarte multe contrafacute pe piata si risc sa iau ceva de rahat la bani multi iar PS3-uri nu vreau, a pus un prieten si la 2000 de km unul i-a facut galma si nu au vrut sa i-l schimbe pe garantie (au peretii laterali foarte moi).
am vazut de la inceput de cand ai pus tu link-ul, insa nu prea inteleg care e kitul. baia in sine (cuva)? Vad ca baffle plate-ul ala pare sa fie o chestie optionala. La mine e cuva si atat, iar inauntru intra un cadru cu usite cu deschidere spre interior ca sa tina mai mult ulei la sorb.
Din ce ai vb cu edi la voi merge pusa baia de la k20a2 sau nu? ca asa poate iesi mai ieftin
(03-04-2012, 14:22)yulasinio Wrote: Becurile sunt pentru faza lunga?
(03-04-2012, 14:26)kinky_boy Wrote: am vazut de la inceput de cand ai pus tu link-ul, insa nu prea inteleg care e kitul. baia in sine (cuva)? Vad ca baffle plate-ul ala pare sa fie o chestie optionala. La mine e cuva si atat, iar inauntru intra un cadru cu usite cu deschidere spre interior ca sa tina mai mult ulei la sorb.
Din ce ai vb cu edi la voi merge pusa baia de la k20a2 sau nu? ca asa poate iesi mai ieftin
Yula H7 sunt ptr faza scurta, H1 pentru lunga.
Razvan: Kitul inlocuieste balancer shaftul care exista stoc la FN2, transformand astfel pompa de ulei intr-una exact ca la EP3, iaf baffle plate-ul trebuie pentru ca ansamblul asta vine mai ingust decat cel stock.
Galerie am, stiu ca e destul de scump dar la un moment dat, dupa ce imi iau frane, barile de rigidizare care mai imi trebuie, evacuare catback, o sa imi iau si shaft killeru asta de la Toda.