This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

(24-01-2024, 19:24)yulasinio Wrote: De când tot zicem cu Adi și Răzvan că mergem la un track și tot nu am mai ajuns. Ce gume ai pe ea? În unele poze zici că pe spate sunt mai mari ca pe față.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Momentan am Nankang NS2-R 215/45R17. Sunt niste anvelope de strada care se descurca si pe track. Multi le zic semi-slickuri, dar nu este adevarat. AR1 sunt semi slicks.
Imi doresc anul asta sa imi mai cumpar un set de jante (preferabil cele OE de EP3) pe care sa le incalt cu AR1. In asa fel am 2 seturi de roti separate si nu mai stau cu stres.

Da,da Icon_smile) se vede asa ca are nevoie de mai mult negative camber pe fata (asta daca te referi la pozele de pe track din viraje). In poze avea -1.5. Acum merge pe -2.3. O testez la primavara

Reply

Ar fii misto sa ne vedem. Sa vad si eu Integra aia . Apropo, te-ai mutat in ro?

Reply

Din alea am luat și eu pe ITR, cum stai cu zgomotul? Icon_biggrin eu am zis că s-au dus rulmenții în cutie după ce le-am montat că nu știam de unde vine zgomotul ăla. Adi a fost la fel după ce le-a pus pe FN2 deși le auzise la mine

Nu ziceam de camber, mai mult că arăta cauciucul mai mare pe spate în pozele de track dar în alea pe stradă se vede că sunt la fel.

Nu ne-am mutat în Ro dar ITR-ul l-am înmatriculat acolo în 2018 și acum e mașină de concediu. N-am mai scris nici un update pe thread dar am făcut multe la ea de când am dus-o acolo. Multe pe parte mecanică după ce a stat atâția ani, probleme multe cu AC-ul și alte mărunțișuri. Aș vrea o restaurare integrală dar dacă nu sunt acolo e mai greu un pic.

Am fost la București în 2022 și am fost la Kaufland Vinerea la întâlnirea săptămânală. Cine știe poate ajungem iarăși anul ăsta.

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Asa e, sunt galagioase, dar inainte am avut Federal 595 RSR care erau si mai galagioase. Deci in cazul meu NS2R sunt anvelope silentioase

Daca e sa ajungi pe aici sa dai un semn.

Stiu cum e cu masinile vechi si maruntisurile si bibilit pe la ele.Usor usor ne transformam in mosii aia de aveau Fiaturi 124 sau mai stiu eu ce Volgi prin garaje

Reply

cam așa e. Până la urmă nici producătorii nu ne ajută să luăm ceva nou și fun is de prețuri nici nu mai are rost să vorbim. Decât să dau 50mii pe ceva nou mai bine iau 2a din JP, un Rx7 și un S14 ar fi ideal Icon_biggrin

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Si eu tot cochetez si la un RWD mai vechi pe langa Ep3. Ma tot gandesc la un 130i

Reply

sa vezi si sa nu crezi Icon_smile))) , bine ai revenit pe aici!

ultima oara, asta vara, auzisem ca o vinzi, dar daca nu e asa ma bucur ca inca o pastrezi si te bucuri de ea.
zici ca-s mai putin galagioase nankangurile? ... eu sunt tot pe rsr-uri, anu asta cred ca e ultimul sezon pt ele, dar mi s-au parut decente la zgomot.

ce setup mai ai, ca tu ai tot schimbat. 
eu am buddycluburile la vanzare, de fapt uitate prin debara de cand nu le-am mai folosit, dar dc vrei cu cost mai mic cred ca oem-urile sunt cele mai indicate, dc gasesti unele in stare decenta

vizavi de rwd poate ne zice @Toyboy cum e cu un mx-5 mai vechiut si daca ar costa prea mult sa ajungi cu el aproape de 200 de cai, cred ca e o masina ideala de fun si ieftina la intretinere, doar sa ai loc in ea Icon_biggrin

Reply

Merci de reprimire!

Am avut un gand anul trecut pt ca voiam sa imi iau un Seria 1 130i (adica ala hatch si aspirat, 3.0i 6 cyl), dar ma supara maxim ideea ca trebuie sa dau Honda pt asta. Asa ca m-am razgandit si am hotarat sa o pastrez, iar in vreo 2-3 ani sa imi iau si una din aia.

Ca setup, daca te referi la geometrie, acum am asa :

FATA

CAMBER -2.3
TOE +0.03

SPATE

CAMBER -2.0
TOE 0.00

Daca te referi la engine performance specs, am asa :

-RBC cu clapeta stock
-Airbox OE modificat
-DC Sports headers 4-2-1
-Evacuare custom pe 63 cu o toba silentioasa care are tipsuri similare cu cele
OE
-Hondata Kpro
-Arcuri si retainere din titan Skunk2
-Antival

Sincer nici pe mine nu ma deranjau RSR-urile alea. Adica masina face atatea sunete incat sunetul ala de anvelope se mai pierde cumva.

NS2R sunt mai slabe putin ca RSR, dar rezista mult mult mai bine la abuz. Cel putin cele street, alea cu TW 180.

Legat de MX5, m-am probat de-a lungul anilor in toate generatiile si stau bine. Inaltimea mea e cam inaltimea maxima in care poti sta ok in masina.

Daca ar fi sa merg pe un MX5 as merge pe un NC2 sau NC3 de 2.0 160hp. Problema e ca astea vad ca au pret de ND (damn it).

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew