This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

este.merci Icon_smile

Reply

Ceas, sa-ti rupi curu sanatos Icon_biggrin

Reply

ms man ,sa fie Icon_smile

Reply

Buna treaba, singurul lucru care ma deranjeaza la scaunele scoica sunt intratul si iestul din ele. M-am urcat intr-un S2k sambata cu hard top si un Recaro Spg, trebuia sa intri cu capul prima data si apoi cu restul corpului Icon_smile

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

dap. d'aia nu am luat scoica in del sol.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

ms ms. stiu ce ma asteapta dar prefer sa stau fix in scaun,ca in cel standard ma rastorn prin masina cand intru intr-o curba Icon_biggrin

Reply

stiu ambele senzatii. daca poti tolera aspectul asta e ok, si eu as putea, dar del solul e masina de promenada nu racer pur-sange.

Reply

nu are nici o treaba.....si a ta poate fi considerata racer....

Reply

are man, si asa ma "extrag" din masina, e mult mai jos scaunul iar "tavanul" mult mai aproape. cu o scoica, cred ca as iesi pe burta din masina. Rollinglaugh
plus ca oficial e masina prietenei....nu cred ca o conving sa faca manevrele alea Rollinglaugh

Reply

Rollinglaugh clar nu

Reply

hmmmm.... fructe de mare!

Reply

Am reusit sa imi fac timp sa montez scaunul...........dar din pacate treburile au luat o intorsatura urata.L-am setat din suportii laterali sa fie maxim in jos scaunul si am vazut cu stupoare ca e foarte inalta pozitia chiar si asa. Adica m-am asezat pe scaun si mai aveam putin si atingeam cu capul plafonul. Cadrul care se prinde in podea l-am luat special de EP3 tocmai sa nu existe probleme.... Ca metoda provizorie pana o sa imi fac un cadru custom este sa merg fara perna detasabila pe care stau cu fundul.Daca scot perna am fix aceasi pozitie in scaun ca in cel OEM.Cand trec sarbatorile o sa rezolv cu cadrul si o sa montez si centura.Iaca si niste poze

[Image: 418043_10151146782860887_931508012_n.jpg]

[Image: 386681_10151146783560887_714586393_n.jpg]

Reply

Sa-l tocesti sanatos!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

ala din dreapta nu se schimba din motive lesne de inteles Icon_biggrin

Reply

arata bine, sa nu faci bataturi fara perna Icon_smile

Reply

w33bb0 : merci man Icon_smile
Toyboy : Icon_biggrin si asa uraste tovarasa de apartament galagia.....cu scaunul era prea de tot Icon_smile
kinky_boy : merci.mie imi zici? am mers vreo ora jumate cu masina asa......zici ca am stat pe stanca Icon_smile

Reply

Sina e foarte inalta pentru o scoica, cred ca tre' sa mergi custom pentru a avea o pozitie buna...

Reply

la sina nu cred ca mai poate face ceva, ea sta pe "traversele" din podea. nu cred ca mai poti castiga adancime, nu mai din suportii laterali pe care se prinde scaunul, si asta doar daca mai are unde sa coboare.
e o problema dificila, si eu am studiat mult treaba asta pana am luat scaunele. am patit-o in trecut cu scirocco, scaunele de golf gti erau prea inalte.

Reply

E prea inalta sina, sunt sine care sunt mai jos, am eu una Vision in ITR.

Cred ca sa faci una custom e singura solutie.

Reply

Am renuntat la sine dar tot nu e ok,acum sta cu vreo 3 cm mai jos,adica pozitia la volan este exact ca in cel OEM.O sa fac modificari la suportul lateral ca tot parca e nevoie de inca vreo 3 cm in adancime.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew