This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

profesionistii schimba si 15 setup-uri pe antrenament , pre cursa (pista). la ora 9 dimineata la WTCC era o treaba la 14.00 setupul a fost deja schimbat de nenumarate ori. se fac o gramada de greseli si acolo asa ca noi amatorii facem ce putem mai bine.

am vazut o gramada de accidente pe monza in primele antrenamante din cauza setup-ului agrsiv si gume reci. afara erau cca 17°. nu mai vreau sa zic cand ne dam noi amatorii la 0° cum e.

Reply

no lasa ca nu ne dam noi prin parabolica sau ascari Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

de ce nu man Ylsuper

.....si mi-a disparut avatarul.

Reply

ca suntem pe plaiuri mioritice, aici avem doar un transfagarasan, transalpina, paltinis, meseş, cheia, etc.

Reply

hungaroringul e relativ aproape care e un circuit complex si complet Icon_biggrin

....ooo cat m-am dat si eu pe tot felul de trasee prin tara mai ales cand eram in asistenza la rally. noroc ca n-am ajuns in temnitza Icon_biggrin

Reply

tocmai am venit sambata in spatele masinii de oficiali la redeschiderea traseului la transilvania rally pe o proba f frumoasa Icon_biggrin. am lasar-o mai moale cand incepuse sa miroasa ambreiajul

Reply

cum ti s-a parut cursa?

Reply

destul de platonica, s-a mers f incet, la rezultat. cei care s-au hazardat au zburat afara de la bilele de pe viraje....mega horor. pe ultima proba 3 logane au sarit, unu s-a rasturnat de 2x pe lateral dar a continuat, unul s-a facut terci (echipaj ok) altul a ramas in şant. e normal, la costurile lor sunt singurii care isi permit sa le blaneasca.

Reply

la SB o sa fie alta miscare Icon_biggrin

Reply

abia astept, ajungi pana la urma?

Reply

nu, n-am nici o sansa din pacate. vin acasa in septembrie...

Reply

Poze fresh de la Ranca Icon_smile

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Frumos. Dau bine Sparcourile pe.masina Icon_wink

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Frumoasa masina si suna belea de tot...imi pare rau ca nu am apucat sa ne masuram putin inainte sa pleci, da poate ne vedem prin Buc in sapt 18-25 august sa facem o proba.

Reply

multumesc yula Icon_smile

da denigratorule, nu e stres....cand ajungi prin bucuresti incercam

Reply

vlade vad ca umbli numai cu colegu sun la pachet Icon_smile faceti parada cu ep-3urile?
vorba lu adi poate ne adunam prin bucuresti sa intregim paleta de culori

Reply

pai e o idee strashnica as putea spune Icon_smile . Ne auzim ,poate ne strangem si mai multi EpTRISTI si Fn2isti

Reply

De cand am cumparat masina am observat ca nu intra chiar cum trebuie in treapta a 2a si caraia din cand in cand(la ture mari). Am fost prea orb de bucurie cand am luat masina si nu am data importanta prea mare... De 1an jumate s-a mai accentunat putin caraiala si acum pur si simplu nu mai suportam si am decis sa imi cumpar syncronul pentru treapta 2.M-am interesat la Honda cat costa si am observat cu stupoare ca acest syncron OEM costa in jur de 2000 RON. Pana la urma m-am decis sa cumpar syncroanele de la Synchrotech( toate 6 costa 1500 RON). Pentru ca tot o sa dau jos cutia am zis sa schimb si ambreajul chiar daca momentan functioneaza, dar are deja 50.000 km si cat de curand trebuia sa il schimb.
Momentan a venit doar ambreajul....este vorba de Exedy Stage 1. Sincer am fost incantat de acest ambreaj ( Exedy Stage 1 era si ambreajul vechi de pe masina ),iar acum astept syncroanele. In principiu saptamana viitoare ar trebui sa ajunga si ele.Vreau totusi sa cred ca atunci cand o sa deschid cutia sa nu gasesc si alte probleme....

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

cred ca e cea mai buna si safe varianta din ce mi-ai zis tu. sa ai parte doar de vesti bune si curier rapid Icon_smile

Reply

Pfff Exedy Stage 1, sa ai parte de el si sa nu ai probleme.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew