This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

joi vineri cica ploua iarasi.
asta e, las sa ploua sa creasca ceapa! Icon_smile

Reply

E tipla. Cea mai frumoasa duba de paine din Mehedinti Icon_biggrin

Reply

Sa-mi spele si mie cineva mobra, ca eu nu m-am invrednicit de 2 luni incoa'! Icon_smile
Arata B-E-C, Razvane! Biggthumpup
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

mersi baieti!

@vlad - bah asa toate hatchurile pana la urma sunt dube de paine, unele mai drepte, altele mai rotunde altele mai in colturi Icon_smile Asa zicea Vlad ala de cluj, ca ar vrea un type r, dar cu suspensia de la ep3 si forma de fn2 ca cea de ep3 nu-i place. Pai bine mah si golf 5 mult iubita ta masina nu arata la fel Icon_biggrin

Reply

golful e o utilitara de la g3 incoace.
si intr-adevar, ep3ul stock e o duba de paine, dar aranjata putin e minunata.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Duba de duba, si nu toate hatch-urile sunt dube, nici pe departe. Da si care sunt, apai sunt Icon_biggrin

Reply

A iesit foarte bine detailingul. Cred ca duc si eu Civicul, daca o mai avea timp Eugen.

Reply

am fost azi de am dat rotile de vara jos sa vad ce e cu ele. vopsea topita si intinsa pe butuc la cele din fata, era cam luata pana la aluminiu. spatele intact.
le-am dus la sirius iar, a curat butucu la toate le-a pus pe aparat si mi-a zis ca-s drepte si n-are ce sa le faca Icon_smile

urmeaza sa le urc sus cu valve noi ca alea ascunse nu mi-au placut dpdv utilizare.
am comandat si urmeaza schimb de ulei 300v, filtre purflux, lichid 660 rbf (600 nu se mai fabrica din pacate), ulei cutie motul competition 75w140, si filtre de habitaclu.

pe punctul de a comanda si scaunele, nu prea ma inteleg cu englezii astia da o scot la capat intr-un final.

Reply

Da....nu stiu ce sa zic cu Motulul RBF660. La mine a fiert pe Hungaroring. Ulterior am aflat ca a mai patit cineva cu Subaru tot pe Hungaroring.

Reply

Pai poti pati, daca nu ai aerisire buna la frane si abuzezi tare de ele il fierbi, indiferent ce lichid e. Teo de pe HH de ex a fiert Motulul in fiecare sesiune, deci de 10 ori intr-o zi, pentru ca avea jantele nepotrivite si nu se ventilau deloc franele.
Si Rex de pe HH fierbea franele de fiecare data pe Hring pana cand si-a facut aerisirile alea custom la frane.

Reply

eu am folosit 660 in repetate randuri pe track si n-am avut probleme niciodata, am folosit si lichid ap care are punct de fierbere cu 50 grade mai jos decat 660-ul la temp exterioara de 41, temp circuit 49 iar in subaru erau 49+ ( gen ni s-a stricat un iphone pe faza asta ) si nu l-am fiert, conteaza f mult sa fie corect aerisit sistemul, iar 660 are punct de fierbere 325grade vs 312 grade la 600, aerisiti bine sistemul de 2-3 ori, schimbati lichidul dupa 2 trackday-uri, furtune metalice la etrieri si placute bune!
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

bah ce de kkt sunt englezii astia frate!!! n-as fi crezut dar din experiente inveti nu din vorbe.

am vrut sa dau comanda pe un site la scaune si i-am spus tipului ( un reseller) despre problema alinierii materialului din interior care apare la unele scaune. SI asta s-a suparat asa de tare ca i-am cerut sa vorbeasca cu producatorul sa-i livreze scaune care au materialul centrat si aliniat spatarul cu sezutul incat mi-a zis ca el nu mai vrea sa-mi ia comanda daca am astfel de pretentii, apoi s-a plans si pe la producator, plm.

La producator mi s-a raspuns ca sezutul e mai lat decat spatarul si de aia e asa. Raspuns de firma serioasa!
pai cum kkt unele sunt centrate sau aliniate cum trebuie si unele sunt aliniate doar intr-o parte, astia n-au auzit de controlul calitatii in mama lor de tembeli.

si punctul culminant a venit azi cand a treia firma la care in final am dat comanda (la producator era curierul dublu) am platit tot, m-a intrebat daca vrem sa continuam comanda sau nu, ca Corbeau i-a spus ca eu am mai comandat scaune si ca apoi am cerut sa mi se returneze banii . Ce ordinari mincinosi, ca daca nu ar fi avut scaunele review-uri si pret bune cat mumu le dadeam.

in alta ordine de idei ieri am ridicat pachetul cu revizia si azi am dus-o la Vlad la service sa schimbe ulei motor, cutie, lichid frane si sa pun si rotile de vara cu inele de centrare.
sper ca asta sa fie ultima oara cand mai umblu la roti ca mi-au scos peri albi.

pana la iarna numai benzina sa-mi ceara ca am cheltuit o avere acus.

si ca sa vedeti despre ce vorbeam ca disctam mai devreme cu vlad cum e cu cerintele astea de la clienti:
rele:
[Image: RS1GOLDCLOSEUP-500x500-issue_zps7325b950.jpg]
[Image: DSC_0215-alignmentissue_zpsb62ba3b6.jpg]

bune
[Image: RS1BLUEPAIR-500x500_zpsd036abf0.jpg]
[Image: RS1BLACKGOLD-500x500_zpsa267da4a.jpg]

Reply

Problema alinierii apare din fabrica sau cum?

Reply

Ui si pe asta, mai ai pretentii pe banii tai Icon_razz

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nu e man......sunt 2 variante de scaune. O varianta cu sezutul aliniat (varianta de om serios) si pentru flacaii rebeli si diferiti e varianta nealiniata Icon_smile

Reply

mda din pct asta de vedere mai bine mergeai pe sparco aia macar stiu sa isi trateze clientii

Reply

@maruta - da man asa ies ele din mana lucratorilor, unele drepte altele mai putin Icon_smile niste englezi ordinari. Sper sa am noroc sa imi vina unele cu materialul aliniat

@sti - nu mi-a placut nimic de la sparco, ori sunt urate ori nu au suport pentru picior suficient de inalt, exact ce imi lipseste mie. astea sunt exact ca alea de dc5 doar ca alt pret fata de recaro, iar review-urile de la diversi au fost f ok si sunt si ceva mai usoare

astea ies la un total de 850 de euro cu transport cu tot, iar niste recaro speed noi de la nemti singurele care le-am gasit la un pret relativ decent, imi ieseau la vreo 1000 si ceva.nu stiu daca am facut afacere sau nu, acum asta e o sa vad cand le primesc.

Tom, tu cand ai luat buddyclub-urile au venit cu inele de centrare?

Ideea e ca din trei modele azi nu s-a nimerit sa fie bun nici unul pt bc-uri, alea de rota la fel nu sunt bune si am inteles ca nici pentru rote nu mai sunt bune ca nu stau cum trebuie.
NU reusesc sa o scot la capat cu jantele astea, unu imi zice ca sunt drepte altu imi zice ca bat. Vreau sa pun inelele ca sa fiu sigur ca bataile nu sunt din cauza asta.
PLM, ma doare capu.

Am fost acum pe seara la autosoft si a luat baiatu ala masuri si imi fac ei pe comanda, maine merg sa le pun. La roata de pe fata care a masurat a pus-o pe aparat si a zis ca e dreapta. Sper sa fie aparatul ala de la vlad stricat Icon_smile

Discurile se pare ca nu sunt chiar in mintile lor, pentru ca si Vlad a zis ca a simtit ceva vibratie. Eu am vazut doar la frane f puternice, altfel nu se simte nimic. Sa vad cum se comporta si poate le duc la un rectificat daca nu imi plac. Prin oras nu prea am unde sa testez si nici timp sa ma duc undeva.

Dupa schimbul de ulei din cutie, chiar daca e 75w140 acum merge extraordinar de lin si usor indiferent ca e rece sau cald Icon_biggrin

mai am 40 de km si ajung si eu la mareata cifra de 70 000 de km Icon_smile

Reply

ce ai ma, la 70.000 de abea ii da mustata.e putin Icon_smile . multi inainte

Reply

nu au avut inele de centrare, trepidatii pe fata pot fi si de la cauciucuri imbatranite sau care si-au incasat prea multe cicluri termice, la mine la s2000 dupa ce am schimbat gumele pe fata numai batea absolut nimic, iar inainte la 120-140 deja zici ca o janta era patrat...

Reply

se poate sa fie si de la asta ce-i drept ca au deja 35 de mii si 2 trackday-uri. o sa vad azi ce zic si oamenii aia de ala autosoft.

si au ajuns scaunele la baietii de la demon tweeks, mi-a trimis omu niste poze si apoi le pune la curier Icon_biggrin
nu sunt perfecte dar sunt mai mult decat ok pentru mine Icon_biggrin

[Image: 100_3978_zpsf93d8e1e.jpg]

[Image: 100_3977_zpsf1bcf0cf.jpg]

[Image: 100_3974_zps68646f9f.jpg]

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew