This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

Arata bine culoriile pe monitor dar eu le-as prefera sa le vad live. Cauta pe net poze cu jante vopsite si vezi daca gasesti si codul, macar vezi cum arata la final nu numai un patratel.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

@maruta - eu vreau sa le fac electrostatic nu cu vopsea pentru ca rezista mult mai mult, iar la procedeul asta se foloseste o pulbere. Idea este ca ei nu pot sa le combine pentru a obtine alte culori ca si vopselurile pentru ca ies pete la vopsire si astfel trebuie sa ai culoare de la inceput. Cum asta nu e o culoare de baza nu o tin pe stoc asa ca tre sa o comand.

m-am hotarat la asta http://www.powderbuythepound.com/BRONZE_...LIC_PANEL/
nush de ce nu l-am gasit de la inceput dar arata exact ca si culoare de la rota.

mai vrea cineva? iesim mai ieftin la vopsea

Reply

vroiam eu dar in electrostatic nu poti vopsi jante cu retusuri (gen chit sau poxipol, ce am eu pe o janta la del sol).
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

da, sigur sare la sablare. ei rectifica denivelarile, rupturile cu sudura in argon si apoi polishare. Am vorbit cu baiatul care face asta si mi-a zis ca nu rezista nimic la alicele alea, chiar am si eu o posibila problema cu inelele de plastic de centrare care mi-a zis ca s-ar putea sa nu reziste si la sablarea asta ca oricum se vad urmele pe ele la sablarea anterioara.

Reply

pai de ce nu sableaza cu nisip?
inelele de centrare le dai cumva jos. eu nu vreau sa incarc cu sudura nimic, si problema cu chitul apare la coacere de la temeratura.

Reply

tipul mi-a zis ca lui i se pare din poza ca dupa vopsire iese o suprafata textura batuta (wrinkled) zgrumutroara si nu neteda. voi ce ziceti merge si asa, cu lac pe deasupra nu e ok?

astept raspuns la oameni aia pe site si vedem dac aleg altceva.

Reply

pai da-i un lac mat sa niveleze.
eu am vazut vopsit in electrostatic si neted, mat

Reply

as face si eu un refurbish la jantele OEM...ma suni cand vrei sa te duci.

Reply

pai vlad eu am dus deja jantele, a ramas doar sa vad ce fac cu, culoarea. le-am dus la tipul ala elspa de pe hothaches si 4tuning.

iti dau un tel azi sa mai vb una alta

Reply

am dat si eu azi un rand de crema protectie lac ce contine si ceara a iesit bine desi am cam ramas in pana de microfibre uscate spre sfarsit si nu prea se mai lua cerar, dar a iesit bine. s-a facut noaptea n-am mai apucat sa fac poza.
azi la spalatorie mi-a sarit o bucatica da vopsea la imbinarea dintre lip si bara (asko si vopsitoria, baba si mitraliera) am dat cu touch paint-ul orginial si cu lac de unghii peste pentru ceva protectie, sa vedem cat tine. La fel am retusat ceva puncte de vopsea sarite pana la tabla.

dat chederele cu o chestie antiinghet si montat stergator mic ca nu mai face treaba

Reply

ue am dat crx/ul cu ceara de vreo luna, nu am mai miscat-o dar e curata bec dupa atata praf si ploi.
eu nu cred ca mai dau chederele cu nimic, s/au albit de la futizolu ala cu care le dadeam.

Reply

si eu m-am pregatit azi de iarna. dupa ce am spalat meticulos masina am ciupit doua jante si am zgariat pragul stang pe toata lungimea MJ

Reply

Cu cat stai mai mult si cureti la ea cu atat ti mai draga cand o admiri Icon_smile

Tomi mai bine o lasa-i murdara si poate nu o atingeai. Ce ai luat, o bordura?

Sent from my Slimed i9000

Reply

m-am incadrat intr-un loc de parcare cu bordura si n-am obesrvat un mini rodou de flori. masina nu incapea intre ele, asa ca am urcat pe o bordura si la coborare am ajuns cu pragul pe bordura rondoului in partea cealalta. noroc ca aveam 10 km/h

am scapat cu bine ca nu am indoit nimic (am desfacut si vericiat deja) , doar ciupiturile de pe jantele oem si zgarietura care din fericire e sub prag.

normal nu prea ma mai interesaza cosmetica la masina asta insa nici chiar asa fac treburi de-astea Icon_redface

Reply

Lasa ca am patit si eu cu o bordura ceva asemanator Icon_smile

Sent from my Slimed i9000

Reply

(11-11-2012, 19:18)kinky_boy Wrote: am dat si eu azi un rand de crema protectie lac ce contine si ceara a iesit bine desi am cam ramas in pana de microfibre uscate spre sfarsit si nu prea se mai lua cerar, dar a iesit bine. s-a facut noaptea n-am mai apucat sa fac poza.

Ce solutie de protectie ai folosit?

Reply

Pai am fost sapt trecuta la lidl ca a fost promotie cu auto si am vazut prin uk si alte parti ca produsele sunt foarte ok asa ca am zis sa incerc, la banii astia e nimic si chiar par sa fie de calitate.

asta e cu ce am dat http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-A9AC..._14067.htm
am luat si asa ceva dar n-am apucat sa dau si nu cred ca mai e nevoie http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-A9AC..._14077.htm

printre altele mi-am luat capre (f ieftine), redresor, compresor, manometru digital, un spray de curatat motorul, un parasolar protectie termica mare care acopera absolut tot parbrizul, un spray cu silicon f bun dupa ce am testat, lichid de iarna ieftin si servetele de geamuri.
Toate aici ce au fost in promotie numa ca nu stiu cate din astea inca se mai gasesc
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/...date=13992

@maruta - @daca vrei iti dau de la mine k e destul sau iti iau alta ca am un magazin aproape daca tu n-ai pe la tine.

sper sa mai aduca si alte produse ca au foarte multe si utile nemtii (http://www.lidl.de/de/Technik-fuers-Auto)

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • maruta
Reply

Am vreo 2 magazine Lidl langa mine, dar nu am mai trecut de mult. Voi merge si eu sa iau una-alta de acolo. Merci.

Reply

Nu toate produsele din Lidl sunt bune dar majoritatea isi fac treaba mai ales ca vin la niste preturi bune. Ceara am luat si eu dar s-a intarit ca am lasat-o in garaj Icon_smile

Reply

yula iti dai seama ca nu ma astept sa tina 3-4 luni ca una buna insa la 1,5 euro sa fim seriosi Icon_smile

in afara de mai multa munca nu cred ca e mare pierdere. ma enerveaza ca nu mai pot sa fac nimic pe la masina decat in wknd ca seara e mereu bezna cand ajung acasa.

tre sa-mi finalizez neaparat dopul la furtnul de hota de l-am pus ca incepe vremea cu ploi si e nevoie.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew