This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R EP3

salut Corse,

am o rugaminte la tine, poti sa-mi dai cateva pointuri in a alege un civic EP3.
ma intereseaza ce anume sa verific innainte de a bate palma cu vanzatorul, care sunt defectele principale si aproximativ ce costuri/timp implica remedierile;

sunt in cautare, iar printre ambitiile mele se afla modelul din 2003 30th anniversary.

Astept cand ai timp un mic civic-info Icon_smile

spor in plan si numai bucurii!

Reply

este unul in cluj la vanzare, multe upgrade-uri (skunk2, injen, invidia, hondata), facut si intretinut cu multa pasiune. nu e chiar ieftin insa e o piesa rara. daca esti curios pot sa-ti dau date de dontact.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

multumesc Liviu, din pacate sunt sa zic asa legat de vanzarea accordului, dupa, incep cautarile... dar pana atunci vreau sa acumulez cat mai multe informatii legate de "piesa" asta rara.

Reply

am vorbit cu corse zilele trecute si e pe terminate cu masina, asteapta ambreiajul si bujiile. Ramane insa si la el problema cu maparea kpro-ului, ca si-a schimbat galeria dupa ce si-a facut harta la sandor si nu merge ea prea bine ... mai are o problema ca ii taie gazul pe la 7-8k rpm aleator si nu prea stie de la poate sa fie. Prima banuiala bujiile.
Poate ne mai da el detalii

Reply

si ep3-ul din cj tot la sador a fot mapat parca si nici proprietarul lui nu e multumit.

Reply

fara nici un fel de gand de a deranja pe cineva, fara nici un fel de pretentii va pot pune in legatura cu un tuner, bun prieten care sa rezolve problemele de electronica.

Reply

la tine acolo? nu trebuie mers cu masinuţele acolo?

Reply

pai si lucreaza pe hondata? da niste detalii de locatie una alta

Reply

(03-05-2012, 15:31)kinky_boy Wrote: am vorbit cu corse zilele trecute si e pe terminate cu masina, asteapta ambreiajul si bujiile. Ramane insa si la el problema cu maparea kpro-ului, ca si-a schimbat galeria dupa ce si-a facut harta la sandor si nu merge ea prea bine ... mai are o problema ca ii taie gazul pe la 7-8k rpm aleator si nu prea stie de la poate sa fie. Prima banuiala bujiile.
Poate ne mai da el detalii

pai la banii aia nu cred ca sandor face miracole. o ora pe kpro e 60 euro.

eu a trebuit sa dau bani si pe diverse hint-uri ca nimeni nu spune nimic....

Corse man, daca vrei sa ma uit peste harta poti sa o trimiti ( si un log in a treia de la 2000 in decuplaj) la ttrvision@aol.com

Reply

lucreaza si pe Hondata si pe AEM ...etc
omu se poate deplasa in Romania, d´aia ziceam sa se stranga ceva K20-uri ca sa iasa mai ok costurile de deplasare.
mai multe detalii la http://www.istperformance.com/

Reply

no , staţi uşor, nu va agitaţi, sa apuc şi eu sa fac ceva la motor Icon_biggrin

Reply

salutari hondarilor, long time no seeIcon_smile

Cum spunea si Razvan sunt aproape gata cu masina pentru anul acesta, mai ramane doar mica-marea problema cu harta.
Intradevar dupa ce am scimbat galeria DC Sports cu cea KiddRacing masina a inceput sa fluctueze la relanti, dar nu tot timpul, sunt 2-3 zile in care nu face nimic, apoi iara incepe. Si chestia care ma speriat mai tare cand s-a intamplat a fost sa-mi taie efectiv gazul cand masina era in sarcina chiar si la 6k rpm. Dar la fel, nu se intampla tot timpul si doar dupa cateva ture in care masina merge fara probleme. Primul gand a fost la bujiile care sunt trecute de termen si care sper sa le primesc si inlocuiesc sambata.

Tomi, multumesc mult man, ar fi excelent. Doar ca nu am harta, a ramas la Sandor. Un log pot sa fac sa arunci un ochi . Am luat legatura cu el si o sa mai facem o incercare bonus sa vedem ce si cum si atunci sa recuperez si harta si atunci ti-o trimit eventual. Dar asta din pacate doar peste 2-3 saptamani.

Cam astea sunt problemele, in rest totul e cat de cat ok. Maine merg sa montez anti-valul si ambreajul. In rest am montat arb-uri JDM + bucse Superpro si insertie Powerflex la suportul cutiei de viteze.

Reply

hai ca le-om rezolva intr-un final sa mearga cum trebe sa ne si putem bucura de modificari Icon_smile
ai apucat sa intrebi la tegiwa daca se poate cumpara pe firma?

Reply

(10-05-2012, 11:07)Corse Wrote: salutari hondarilor, long time no seeIcon_smile

Cum spunea si Razvan sunt aproape gata cu masina pentru anul acesta, mai ramane doar mica-marea problema cu harta.
Intradevar dupa ce am scimbat galeria DC Sports cu cea KiddRacing masina a inceput sa fluctueze la relanti, dar nu tot timpul, sunt 2-3 zile in care nu face nimic, apoi iara incepe. Si chestia care ma speriat mai tare cand s-a intamplat a fost sa-mi taie efectiv gazul cand masina era in sarcina chiar si la 6k rpm. Dar la fel, nu se intampla tot timpul si doar dupa cateva ture in care masina merge fara probleme. Primul gand a fost la bujiile care sunt trecute de termen si care sper sa le primesc si inlocuiesc sambata.

Tomi, multumesc mult man, ar fi excelent. Doar ca nu am harta, a ramas la Sandor. Un log pot sa fac sa arunci un ochi . Am luat legatura cu el si o sa mai facem o incercare bonus sa vedem ce si cum si atunci sa recuperez si harta si atunci ti-o trimit eventual. Dar asta din pacate doar peste 2-3 saptamani.

Cam astea sunt problemele, in rest totul e cat de cat ok. Maine merg sa montez anti-valul si ambreajul. In rest am montat arb-uri JDM + bucse Superpro si insertie Powerflex la suportul cutiei de viteze.

cu placere man!
pai ai pus kiddracing? trimite-mi o lista exacta cu ce ai pe masina (motor) si ce tip de ecu ai.

(Razvan, ECU tau ajunge din pacate doar sambata viitoare.)

Reply

mersi man, cand ajunge atunci il faci. pana atunci sper sa reusesc sa iau si eu rbc-ul. sa nu uiti sa-mi dezactivezi si a doua sonda sa nu mai am check-u aprins sau daca nu se dezactiveaza atunci sa-mi iau un spacer cand iau si rbc-ul sa nu mai stea lumina aprinsa ca nici nu stiu daca apare altceva.

alex pune aici tot ce ai ca sa fie update si la thread.
pana pune el daca ai nevoie are un cai custom cu velocitystack, rbc portat la 70mm, galerie kiddracing, decat pipe si buddy club spec3 (parca)

Reply

ok vb mai incolo exact de parametrii necesari.

corse are PNF ?

Reply

da, ecu de civic Si PNF

Reply

O sa revin cu un update mai consistent si cu poze noi, dar deocamdata, cum bine a enumerat Razvan, modificarile aduse la motor sunt urmatoarele:

K-pro PNF ECU
RBC portat la 70 mm cu TB stock deocamdata
Custom CAI cu velocitystack
KiddRacing header
Buddy Club Spec III cat-back

Tomi, as fi recunoscator daca ai putea sa-mi dai o mana de ajutor Icon_smile Cu logurile din pacate pot sa revin abia dupa saptamana viitoare pentru ca plec din oras.

Reply

ceva rezultate la arad? cum s-a comportat cu toate cele puse?

Reply

Man am vazut aseara la TV ca a fost un incendiu mare la Timisoara si in aceeasi curte erau si 2 service-uri auto, aratau astia la TV cum scoteau un CRX cu elevatoru (nu avea roti)...sper ca nu a ars vreo Honda, stii ceva?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew