This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EG3 '95 Green "hybrid"

Asa este.
Multumesc!

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

Sa nu stam degeaba. Chiar daca spatiul este mic ne facem loc pentru lucrurile care ne plac.

Reply

Masina va denevi una de weekend, in stilul Kanjo. La culoare inca ma gandesc (o va primi anul viitor). De principiu vreau aceasi culoare ca cea din imagine.        

Reply

Place culoarea pe care ai ales-o Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ms! Sper sa iasa macar la fel de bine culoarea. Trebuie sa gasesc un vopsitor talentat.

Reply

New toy. Din 2 facem 1. Probabil uni dintre voi o stiu pe cea gri. Din ce se vede in imagine fostul proprietar isi va lua jantele si suspensia.
Principalul motiv a fost faptul ca masina mea a fost lovita in spate acum multa vreme si a fost prost reparata, mai exact partea din dreapta spate era cu 1-2 cm mai sus decat partea stanga, pe lanca toate acestea a inceput si rugina sa isi faca de cap.

Reply

da de ce nu ramane aia argintie intreaga?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

La ce te referi cand zici intreaga? Daca te referi la jante si suspensie raspuns este simplu, pretul.

Motorul este un D15B2 iar ea in acte este cu D13B2, asa ca motorul de pe cea verdeva ajunge pe ea dupa ce se va mai face cate ceva la el.

Azi am dat rotile lui jos ca sa nu mai stau cu frica la borduri si gropi pana o sa vina dupa ele.

Reply

pai ce faci cu ea? recarosare sau tai de pe una si pui pe alta?

Reply

Inca ma gandesc

Reply

Cat vrei pe scaunele de S2000?

Reply

Vb in privat dupa ce le fac poze.

Reply

Race mode - ON Icon_smile)

Sent from my iPad using Tapatalk[Image: aju9yraq.jpg]

Reply

Cam asa va arata masina de acum.    

Reply

arata bine, imi place culoarea. spor la transplant!

Reply

Nu arata rau deloc, daca ar fi dupa mine as pastra-o as simpla Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai asa o sa si ramana.
Pana cand ii va veni vremea de vopsit si ei.
Din pacate ca majoritatea masinilor ce au stat in parcarea blocului are mici lovituri Icon_sad
Singurul lucru pe care il va primi la partea de aspect vor fi un set de foli cum am avut pe cea verde, cele care sunt acum sunt prea deschise pt gusturile mele. Si daca poate fi considerata modificare de aspect exterior, trapa de sticla de pe cea verde.
Si inca ma gandesc ce culoare ar sta bine pe jante in combinatie cu caroseria. Eu ma gandeam la Alb sau tot culoarea asta.... Mai vedem.

Reply

asa o prinde la fix. si eu vreau un lip d'ala. :d

Reply

Ebay Icon_biggrin
Eu am avut noroc, sa zic asa, ca am cumparat-o pe cea verde cu lip Icon_biggrin din pacate la 2 luni dupa ce am luat masina s-a desprins pe autostrada si mi-a intrat sub masina, iar acolo l-a topit evacuarea. Norocul a fost ca am oprit la WC si l-am auzit, altfel ramaneam fara el.

Reply

M-am reprofilat la ceea ce inseamna culoare. Mi s-a pus pata pe culoarea asta!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew