This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EG3 '95 Green "hybrid"

Personal cred ca e prea exagerata pentru romania.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Asa s-a zis si de verdele pe care l-a avut masina iar acum apar din ce in ce mai multe...
Totul tine de lumina, acesta este tot mint green dar la umbra. -

Sent from my iPad using Tapatalk    

Reply

Incet dar sigur...

Reply

Izoleaza contraaripile daca tot dai tot jos de pe ea. Spor la surubarit.

Reply

La care te referi? Daca la cea verde, caroseria oricum va ajunge la fier vechi.
Cea argintie intr-o saptaman - doua (sa zicem trei) sper sa fie gata, depinde cat de repede soseste mini-meul de D16Z6 si cat de repede ma voi misca cu montarea. Icon_sad

Reply

Ma refeream la cea argintie.

Reply

Am inteles, o sa caut o metoda sa fac asta.

Reply

Lucram cu drag si Spor. Multumiri lui Laux pt lamurire.

Sent from my iPad Retina using Tapatalk

Reply

O sa fie tot galben? Poti sa faci si un "wire tuck" daca tot esti acolo si sa astupi niste gauri Icon_wink

Reply

o sa iasa fain, spor la treburi! Icon_smile daca il faci si clean asa cum zice yula e de show Icon_wink

Reply

Ma batea si pe mine gandul la wire tuck, dar eu am tendinte de a ma da cu masina cat de tare poate saracuta de ea si vreau sa am toate elementele la vede, sa nu stau sa desfac jumatate de masina ca sa ajung la ceva daca am belele. Cu toate astea tot o sa incerc sa fac ordine pe acolo cat de mult posibil Icon_biggrin

Da, compartimentul va fi galben in combinatie cu elemente de culoare rosie (capac motor, delcou, fisele, bobina) Icon_biggrin

Intre timp a mai sosit ceva.

Se lucreaza!

Reply

Frumos, ai rabdare si fa treaba buna si nu o sa mai ai probleme cu rugina Biggthumpup

Reply

eu nu prea agreez ideea cu firele prin aripi !

Reply

Gata pe ziua de azi.

Yulasinio - Rabdare am, mai ales cand ma gandesc la rugina.

Toyboy - Mie imi place ideea, dar mai mult sa o vad la cineva decat sa am eu wire tuck. Asa cum am mai zis, vreau sa am tot aproape, in caz de ceva sa pot remedia problema cat mai repede.

Reply

Ceva bun este pe drum. Dupa doi ani jumate de cand am luat masina si am tintit la proiectul asta in sfarsit este aproape de realizare.

Nume de cod - D13Z6

Reply

îl faci turbo? Am văzut prin afara câteva proiecte cu motorul asta foarte interesante...

Reply

Nu. Singura solutie de supraalimetare pe care o "visez" este compressorul, de preferat cel de la JR dedicat.... Dar nu sunt fonduri iar mai intai vreau sa il vad eu cu VTEC, sa mearga ok si dupa ne gandim la altele.

The following 1 user says Thank You to georgian03 for this post:
  • Toyboy
Reply

Greu, incet, dar sigur...

Reply

graba strica treaba Icon_wink spor !

Reply

Frumos! Si eu vreau sa-mi fac capacu de la culbutori tot galben Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon