This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic '94 EG3 D13b2

pretul il gasesti pe ebay, eu am luat mai ieftin decat dealeru oficial din ro cu 100 euro. aau fost 490 cu tot cu transport parca
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am ajuns acasa...

[Image: 592b7929-5ca8-d021.jpg]
[Image: 592b7929-5cb2-9d38.jpg]
[Image: 592b7929-5cbe-4827.jpg]
[Image: 592b7929-5cca-080a.jpg]
[Image: 592b7929-5cdc-1ace.jpg]
[Image: 592b7929-5ce6-4972.jpg]

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Foarte frumos ce ai facut tu acolo. Felicitari!

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Suuuuuuuuu(multi de "u")perba...niste jante acuma, un pic de tot coborata si e "JDM AS FUCK" Icon_biggrin Icon_biggrin Icon_biggrin

Reply

are linii bune. clar ca ii trebuie jante Icon_smile)

Reply

Deja cu asemenea poze...am impresia ca sunt pe forumuri americane .
Sa te bucuri de ea !

Reply

Adica noi nu avem fata Icon_biggrin joke.

Sent from my GT-I9000

Reply

Eee...Icon_biggrin , culoarea dom"le , culoarea .Culoarea ne sare in ochi Icon_yikes

Reply

Pana la urma pe ce tip de jante te duci?

Reply

(15-07-2012, 13:08)yulasinio Wrote: Pana la urma pe ce tip de jante te duci?

gasisem niste raritati pe pistonheads care aveau 4.1 kg/janta dar nu a raspuns englezoiul la sms mail telefon...mi-e cam ciuda ca le-am pierdut
cred ca voi ramane la buddy club pe alb daca alea negre cu buza galbena nu se mai fac...am mai gasit si niste japan racing pe takata green care sunt replici dupa advan...in concluzie, mai caut Icon_smile

Reply

advan racing gasesti si la noi la 320 euro setul dar manufacturarea china non brand nu cred ca te face sa stai relax la volan

Reply

(15-07-2012, 20:04)LIVIU_CTS Wrote: advan racing gasesti si la noi la 320 euro setul dar manufacturarea china non brand nu cred ca te face sa stai relax la volan

de asta cred ca voi ramane la bc...

Reply

Daca cauti bine sigur o sa gasesti ceva raritati second.

Reply

Se pare ca am gasit ceva si astept parerile voastre Icon_smile
Team Dynamics 1.2
[Image: 592b7929-27f7-58de.jpg]

Reply

Team Dynamics nu fac jante rele si sunt folosite in competiile de motorsport dar personal nu m-as duce pe culoarea aia.

Sent from my GT-I9000

Reply

man sa nu o faci sorcova, si ti-am zis ca poti sa iti iei ce vrei tu si le vopsesti si sa la pui ce dunga vrei cu 100 de euro mai bine ca de fabrica

Reply

TD am pe Type R si sunt multumit de ele, cam stiu la ce sa ma astept...eu cred ca s-ar potrivi jantele astea cu galbenul de pe masina si nu cred ca ar arata neaparat a sorcova... Plus de asta nu sunt genul sa ma duc sa le revopsesc etc...imi place sa le am cum au iesit din fabrica...vedem Icon_smile

Reply

e triky faza asta cu "astept pareri" cand e vb de gusturi. ce tie iti place, altuia i se poate parea aiurea. si mie mi se pare ca o cam "incarci". dar cum spuneam, cand e vb de estetica parerea mea e ca nu trebuie sa intrebi pe nimeni decat in cazul in care ai incredere in gustul cuiva anume.

Reply

Team Dynamics am avut pana acum, extrem de multumit de ele, le-am vandut acum aproape doi ani unui amic si de atunci incerc sa le iau iarasi.
Aspectul...your car dude, parere personala: galbena cu jante verzi? u serious? (am avut masina galbena, era prea tipatoare cu jantele negre)

Reply

se poarta si contrastele tari, insa e o chestie de gusturi cum spuneam

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew