w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Da, man. Nu m-am exprimat eu corect. Trebuia sa spun: sa-i verifici geometria o data pe luna, indiferent ca masina sta in garaj sau circula
... si sa-ti faci stoc de bucsi
|
Romarshall
Threads: 3
Thanks Received: 16 in 16 posts
Thanks Given: 8
|
|
Da ... ar cam trebui sa verific geometria. Probabil dupa ce trec la gume de sezon rece.
:icon_evil: ce cancer e afara :icon_no:
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo.
|
Romarshall
|
|
02-11-2010, 18:43
(This post was last modified: 03-11-2010, 18:11 by Romarshall.)
Un mic update.
Zilele trecute a sosit kitu' de curatare K&N pentru filtru de aer si ieri am reusit sa ma murdaresc pe maini ca sa rezolv problema cu el. Job done ;-)
Masinuta are momentan 173.800 km si merge foarte bine, in afara de o mica problema mai veche cu niste "greierasi" la roata stanga fata (se aud mai tare cand virez dreapta sau cand trec peste o denivelare) totul e ok. Nu ma dezamageste batranica.
Uploaded with ImageShack.us
Stiu ...... arata foarte urat compartimenul motorului..... n-am scut :Censored:
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
faina Scufitza, admirat live la Paltinis, suna bine, trage bine, sa o pastrezi mai bine ca pana cum
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Nu e scuza ca nu ai scut pentru ca nu cred ca are cineva de pe aici. Acolo e simplu lene
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
w33bb0
|
|
Eu mi-am sters la mana compartimentul motor la FK2 deja de doua ori. Mi-a luat juma' de zi de fiecare data, insa a iesit boboc si n-am avut nici teama ca se intampla cine-stie-ce pe-acolo. Deci spor!
|
yulasinio
|
|
Autoglym Engine and Machine cleaner + jet de apa =
|
Romarshall
|
|
Yula .... m-ai prins :"> .... lene a fost.
Insa acum, la cum e vremea afara .... de luat totul la mana e cam greu ca ingheata berea-n pahar dar sper sa fac o vizita pe la spalatorie.
Traian
|
w33bb0
|
|
|
yulasinio
|
|
Stiu cum e ca si eu sunt la fel in perioada asta si mai ales ca e vremea asta mizerabila nu cred ca are rost sa il speli pana in primavara
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
imposibil sa nu gasesti un week end mai cald in care sa nu ai ce face....
eu ma descurc cu KH7 ( agent antigrasime ) diluat in apa , ca altfel ataca plasticul ....iese excelent si trebuie facut bine doar odata daca ai un motor sanatos ( fara pierderi) ... dupa mai dai la 2-3 luni cu cate un jet de apa sa dai jos praful depus
|
Romarshall
|
|
04-11-2010, 17:44
(This post was last modified: 04-11-2010, 17:49 by Romarshall.)
W33bbo thanx pt. prognoza 
Weekendu asta sunt liber .... daca nu petrec prea mult Vineri (ca s-a programat ceva de la inceputul saptamanii :all_coholic  Sambata am sarit pe ea.
Acum doua weekenduri am curatat-o la interior, doua ore si ceva de smotru, aspirat, curatat mocheta, sters praful, spalat geamuri interior si exterior, adunat fiecare scama de pe tapiserie si lustruit plasticaraiele cu o carpa de bumbac curata cu putin babyoil pe ea. Arata si miroase a curat :icon_dance: Pentru curatare la interior n-am fost niciodata la spalatorie, ma ocup personal in curte, ce-i de la spalatorii o fac asa la repezeala.
Chestia cu babyoil a fost o recomandare a unui prieten ca si alternativa la siliconul de bord si vreau sa spun ca imi place cum arata interiorul masini dupa ce-l folosesc. Acum sterg toate plasticaraiele cu el.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Ce chef, ce chef
Buna asta cu baby oil, o sa o incerc si eu sa vad cum da.
|
Romarshall
|
|
|
w33bb0
|
|
Man, dupa cateva beri bune puscate, de obicei te tragi pe coate si genunchi. Pfuai, ce chef mi-ai facut si mie de-un suc de hamei la ore tarzii in wkndul asta.
|
yulasinio
|
|
Cred ca sta praful destul de bine pe babyoil-ul ala  Silicon nu se foloseste pe bord, asta numai de cei care cred ca daca luceste ii face si bine. El se curata cu apa si sapun sau o solutie care nu lasa reziduri ( a se intelege luciu)
|
Romarshall
|
|
O mica intrebare de noob.
Am vazut la multe masini evacuarea invelita in azbest, dar am vazut la unele ca aveau si tubulatura de la CAI invelita in azbest. E benefica aceasta operatiune? La a mea se cam incalzeste tubulatura si ma gandesc ca daca as face operatiunea asta s-ar incalzi mai putin. Ceva opinii?
Multumesc.
|
yulasinio
|
|
Sincer nu cred ca te ajuta cu mare lucru...
|
w33bb0
|
|
Evauarea merita sa o izolezi numai in cazul in care ai probleme cu plasticele de pe traseu (vezi: se topesc). Stiu pe cineva care a trebuit sa faca operatiunea asta, pentru ca i s-au topit plasticele din portbagaj dupa o tura pe Hungaroring. Admisia... cred ca e mai mult un moft.
|
Milad_Vti
Threads: 8
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 0
|
|
da ..dar in cazul de fata vb de ej..care nu are plasticaraie! parerea mea e ca nu are rost sa faci asta....mai bine fa o combinatie si fa-ti rost de air panel-ul oem! ca e check!
|
|