This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic 1.4i '95 Milano red.

Da, man. Nu m-am exprimat eu corect. Trebuia sa spun: sa-i verifici geometria o data pe luna, indiferent ca masina sta in garaj sau circula Icon_smile

... si sa-ti faci stoc de bucsi

Reply

Da ... ar cam trebui sa verific geometria. Probabil dupa ce trec la gume de sezon rece.
:icon_evil: ce cancer e afara :icon_no:
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Un mic update.
Zilele trecute a sosit kitu' de curatare K&N pentru filtru de aer si ieri am reusit sa ma murdaresc pe maini ca sa rezolv problema cu el. Job done ;-)
Masinuta are momentan 173.800 km si merge foarte bine, in afara de o mica problema mai veche cu niste "greierasi" la roata stanga fata (se aud mai tare cand virez dreapta sau cand trec peste o denivelare) totul e ok. Nu ma dezamageste batranica.

[Image: dsc00332tp.jpg]
[Image: dsc00327xn.jpg]
[Image: dsc00333a.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Image: dsc00335wq.jpg]

Stiu ...... arata foarte urat compartimenul motorului..... n-am scut :Censored:

Reply

faina Scufitza, admirat live la Paltinis, suna bine, trage bine, sa o pastrezi mai bine ca pana cum Icon_wink

Reply

Nu e scuza ca nu ai scut pentru ca nu cred ca are cineva de pe aici. Acolo e simplu lene Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Eu mi-am sters la mana compartimentul motor la FK2 deja de doua ori. Mi-a luat juma' de zi de fiecare data, insa a iesit boboc si n-am avut nici teama ca se intampla cine-stie-ce pe-acolo. Deci spor! Icon_smile

Reply

Autoglym Engine and Machine cleaner + jet de apa = Biggthumpup

Reply

Yula .... m-ai prins :"> .... lene a fost.
Insa acum, la cum e vremea afara .... de luat totul la mana e cam greu ca ingheata berea-n pahar dar sper sa fac o vizita pe la spalatorie.
Traian Thankyou

Reply

N-o mai da la-ntors, man. Ia uite ce zice pentru sfarsitul asta de saptamana: http://www.accuweather.com/en-us/ro/sibi...-look.aspx

Nu ingheata nimic la 18C. Treci la curatat de motor Icon_smile)

-- later edit --
Vezi sa-i dai un F5 daca nu merge link-ul din prima.

Reply

Stiu cum e ca si eu sunt la fel in perioada asta si mai ales ca e vremea asta mizerabila nu cred ca are rost sa il speli pana in primavara Icon_wink

Reply

imposibil sa nu gasesti un week end mai cald in care sa nu ai ce face....
eu ma descurc cu KH7 ( agent antigrasime ) diluat in apa , ca altfel ataca plasticul ....iese excelent si trebuie facut bine doar odata daca ai un motor sanatos ( fara pierderi) ... dupa mai dai la 2-3 luni cu cate un jet de apa sa dai jos praful depus Icon_wink

Reply

W33bbo thanx pt. prognoza Icon_wink
Weekendu asta sunt liber .... daca nu petrec prea mult Vineri (ca s-a programat ceva de la inceputul saptamanii :all_coholicIcon_smile Sambata am sarit pe ea.

Acum doua weekenduri am curatat-o la interior, doua ore si ceva de smotru, aspirat, curatat mocheta, sters praful, spalat geamuri interior si exterior, adunat fiecare scama de pe tapiserie si lustruit plasticaraiele cu o carpa de bumbac curata cu putin babyoil pe ea. Arata si miroase a curat :icon_dance: Pentru curatare la interior n-am fost niciodata la spalatorie, ma ocup personal in curte, ce-i de la spalatorii o fac asa la repezeala.
[Image: johnsons_oil.jpg]

Chestia cu babyoil a fost o recomandare a unui prieten ca si alternativa la siliconul de bord si vreau sa spun ca imi place cum arata interiorul masini dupa ce-l folosesc. Acum sterg toate plasticaraiele cu el.

Reply

Ce chef, ce chef Icon_biggrin

Buna asta cu baby oil, o sa o incerc si eu sa vad cum da.

Reply

Fosti colegi de liceu vor sa puscam niste beri Cheers ca nu ne-am mai vazut demult si eu am zis ca daca-i prilej de ciugulit ceva ... sa nu ma trag pe fese Rollinglaugh

Reply

Man, dupa cateva beri bune puscate, de obicei te tragi pe coate si genunchi. Pfuai, ce chef mi-ai facut si mie de-un suc de hamei la ore tarzii in wkndul asta.

Reply

Cred ca sta praful destul de bine pe babyoil-ul ala Rollinglaugh Silicon nu se foloseste pe bord, asta numai de cei care cred ca daca luceste ii face si bine. El se curata cu apa si sapun sau o solutie care nu lasa reziduri ( a se intelege luciu)

Reply

O mica intrebare de noob.
Am vazut la multe masini evacuarea invelita in azbest, dar am vazut la unele ca aveau si tubulatura de la CAI invelita in azbest. E benefica aceasta operatiune? La a mea se cam incalzeste tubulatura si ma gandesc ca daca as face operatiunea asta s-ar incalzi mai putin. Ceva opinii?
Multumesc.

Reply

Sincer nu cred ca te ajuta cu mare lucru...

Reply

Evauarea merita sa o izolezi numai in cazul in care ai probleme cu plasticele de pe traseu (vezi: se topesc). Stiu pe cineva care a trebuit sa faca operatiunea asta, pentru ca i s-au topit plasticele din portbagaj dupa o tura pe Hungaroring. Admisia... cred ca e mai mult un moft.

Reply

da ..dar in cazul de fata vb de ej..care nu are plasticaraie! parerea mea e ca nu are rost sa faci asta....mai bine fa o combinatie si fa-ti rost de air panel-ul oem! ca e check!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew