This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

HONDAZ in PICS

@Toyboy: Rezolvam daca esti interesat Icon_razz. Uite una de aici din IRL, a fost de vanzare dar omul s-a razgandit pentru ca a pus prea multi bani in ea.

http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/2563602

[Image: jpf38-590x394.jpg]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bah yula, ce se vede ca iti cauti accord Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai de aia stiam de mai de mult, ala e mebru pe forumuriile pe care activez si eu si stiu masina de cand s-a apucat de lucru la ea.

Sa vezi vopseaua aia pe viu cum arata Drool

Reply

[Image: 396406_10150631200937704_316573387703_11...2098_n.jpg]

Reply

F20C

[Image: htup-1109-01+f-series-swap+cover.jpg]

Reply

Damn it!!!

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

(31-01-2012, 12:14)yulasinio Wrote: [Image: htup-1109-01+f-series-swap+cover.jpg]
The devil wears green! Icon_twisted

(31-01-2012, 12:28)BogdanT Wrote: Damn it!!!
That's not even physically possible!Icon_yikesIcon_yikesIcon_yikes

2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

The JDM tilt y0 parking right there Rollinglaugh

Reply

[Image: 417164_10150511743004087_121583919086_89...8200_n.jpg]

Reply

V-ai de c***le mele cum poate sa arate Drool CRZ-ul asta va ajunge la fel de popular ca si precedesorul sau.

[Image: dsc0176aw.jpg]

Reply

(02-02-2012, 02:22)yulasinio Wrote: V-ai de c***le mele cum poate sa arate Drool CRZ-ul asta va ajunge la fel de popular ca si precedesorul sau.

+1

is curios daca nu se apuca lumea de swap, poate ar merge un K20 bagat acolo Icon_smile

Reply

(02-02-2012, 00:34)sKyNeT Wrote: [Image: 417164_10150511743004087_121583919086_89...8200_n.jpg]

poza banuita de photoshop

Reply

Si pe mine ma bate gandul rau de tot la un CRZ de-asta, astept numa sa scada pretul la vreo preluare de leasing si sa mai strang ceva bani de modificari serioase la motor; daca ajung cu ea la 200CP mi-e mai mult decat suficient si masina imi place de mooooorrrrr.

Reply

Poate e un pic de photoshop dar masina aia exista, check below Icon_wink

http://www.spoonsportseurope.net/index.p...ead/id/20/

LE: Inapoi la topic...

[Image: htup-1106-01+ignition-breakthrough+engin...01.JPG.jpg]

Reply

@den1grator: si mie imi place insa daca te sui in ea, ai sa vezi ca e de doua locuri plus loc de poseta. daca mai e sa vb de restul materialelor n-ai sa intelegi de ce costa atat de mult.
in locul tau, cu masina aia...as fi boier. facem schimb? Icon_biggrin
@yula, vad ca ea exista, insa sub capota pare o chiulasa de b series cu evacuare care iese direct din capac.....strange.

Reply

Ma mie locuri in spate chiar nu imi trebuie, e perfecta asa cum e, iar in interior nu-mi displace deloc, chiar alaltaieri am fost la Buc si am mai stat vreo juma de ceas sa o admir.

Reply

mai gandeste si tu in pespectiva > 2 ani altfel ai sa arunci o gramada de bani pe fereastra. la interior ma refer la materiale, compara cu civicul si apoi preturile, nu mai zis sa te uiti la alte marci.
sry off

Reply

fotochof 100% , inca nu s-a pus nici un B pe sasiul CRZ(din cate stiu eu) singurul motor care a fost pus sus si testat este K20.
in poza dupa cum zicea si Liviu, pare un B cu header-ul iesind din capacul de chiulasa Icon_biggrin....

si eu impart in linii mari aceleasi idei ca si Adi, dar parca materialele trag spre calitatea 5D, care din cate am auzit e destul de precara...pana am sa strang banii de una probabil vor aparea si feedback-uri la treburile nasoale si atunci vedem Icon_wink
na coafeza Icon_biggrin

[Image: img0626pi.jpg]

Reply

asta e tare, sa pui trapa pe del sol Icon_smile))))))))

Reply

nu stiu daca e repost, dar parca tot crx-ul e mai frumos Icon_smile Masinile astea vechi parca sunt mai expresive si au mai mult suflet in ele, astea noi in mare parte is asa cool dar fara prea multa personalitate.

[Image: crz-and-crx.jpg]

si un fimuletz la youtube cu KR-Z

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew