Si pe mine ma bate gandul rau de tot la un CRZ de-asta, astept numa sa scada pretul la vreo preluare de leasing si sa mai strang ceva bani de modificari serioase la motor; daca ajung cu ea la 200CP mi-e mai mult decat suficient si masina imi place de mooooorrrrr.
@den1grator: si mie imi place insa daca te sui in ea, ai sa vezi ca e de doua locuri plus loc de poseta. daca mai e sa vb de restul materialelor n-ai sa intelegi de ce costa atat de mult.
in locul tau, cu masina aia...as fi boier. facem schimb?
@yula, vad ca ea exista, insa sub capota pare o chiulasa de b series cu evacuare care iese direct din capac.....strange.
Ma mie locuri in spate chiar nu imi trebuie, e perfecta asa cum e, iar in interior nu-mi displace deloc, chiar alaltaieri am fost la Buc si am mai stat vreo juma de ceas sa o admir.
mai gandeste si tu in pespectiva > 2 ani altfel ai sa arunci o gramada de bani pe fereastra. la interior ma refer la materiale, compara cu civicul si apoi preturile, nu mai zis sa te uiti la alte marci.
sry off
03-02-2012, 08:39 (This post was last modified: 03-02-2012, 08:53 by Toyboy.)
fotochof 100% , inca nu s-a pus nici un B pe sasiul CRZ(din cate stiu eu) singurul motor care a fost pus sus si testat este K20.
in poza dupa cum zicea si Liviu, pare un B cu header-ul iesind din capacul de chiulasa ....
si eu impart in linii mari aceleasi idei ca si Adi, dar parca materialele trag spre calitatea 5D, care din cate am auzit e destul de precara...pana am sa strang banii de una probabil vor aparea si feedback-uri la treburile nasoale si atunci vedem
na coafeza
nu stiu daca e repost, dar parca tot crx-ul e mai frumos Masinile astea vechi parca sunt mai expresive si au mai mult suflet in ele, astea noi in mare parte is asa cool dar fara prea multa personalitate.