This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

F1 thread - pentru fani

(30-06-2013, 19:30)vtin Wrote: Mie mi se pare ciudata si artificiala competitia in F1: pilotul trebuie sa se gandeasca la orice prostie din lume (gume, kers, flapsuri, vibratoare, boxe), mai putin sa mearga cat mai tare. Mi se pare o mare minciuna, iar spectacolul nu are nicio coerenta.

din pacate asta a devenit F1 in ultima perioada ,
in schimb mi-a placut mult ultima parte a cursei de astazi ,dupa iesirea safety car-ului pt vettel , cand soferii nu mai trebuiau sa menajeze gumele sau sa fie atenti la consum

Reply

Nurburgring Icon_biggrin

[Image: 942110_489797967767274_2102813387_n_zps4deebf4b.jpg]

Reply

Rollinglaugh Foarte tare!
civic

Reply

Rollinglaugh
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

https://www.youtube.com/watch?v=A7K59xBz...ata_player

O filmare cu telefonul, ieri pe Hungaroring.

The following 3 users say Thank You to kmr for this post:
  • vtin, w33bb0, yulasinio
Reply

The following 2 users say Thank You to bo9dan for this post:
  • andrei_r, yulasinio
Reply

Mama, cred ca a fost o caldura de mori.

Frumoase poze Bogdan. KMR-ule le asteptam si pe ale tale.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

@bo9dan, zi-mi te rog cum se vede de pe linia boxelor in comparatie cu green area (daca ai fost la green area vreodata Icon_smile ) ?
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Se vede diferit Icon_smile

Reply

Uite-l si pe asta Rollinglaugh da mah, stiu ca se vede diferit, dar CAT de diferit si mai ales: merita diferenta de bani? Icon_biggrin

Reply

:p Am stat la calificări in stânga liniei de start, ore unde ieşeau de la boxe. Se vede foarte bine (pun şi eu un filmuleţ de la calificări ) dar eu nu aş da banii ăia, de la Gold sau Super Gold. De unde am filmat la calificări, era la General Admision. Sunt multe zone la GA de unde se vede f bine, te poţi plimba (aşa am făcut eu).
Ca idee, la calificări am stat în dreapta locului de unde a filmat @bo9dan.

Reply

Asta voiam sa stiu, eu la Monza am stat tot la GA si m-am plimbat in vreo 3 locuri pe circuit, eram curios daca merita sau nu banii Icon_wink (pare'se ca nu mi-am ales foarte bine locurile la Monza, la MotoGP a fost mult mai bine)

Reply

http://www.youtube.com/watch?v=iBs7s4Zjnx0

Filmare de la calificari, pe linia standurilor, acolo unde se iese de la boxe.

Reply

si a meritat kmr-ule? ai inteles ceva din cursa sau ai aflat acasa cine a castigat? ... cred ca erai mai castigat la rally Icon_razz
la cursele de circuit daca nu ai loc bun si aproape de pista mai bine stai acasa la tv.

Reply

Nu e acelaşi feeling acasă. Ce, la Rally e diferit? Poţi să stai şi lângă monitoare şi să vezi totul în timp real, ca cei din tribună. Avantajul este financiar la GA şi vă te poţi plimba pe unde vrei. Din punctul meu de vedere, a meritat. La MotoGP mi-am luat locuri debutul de bune (sper).

Reply

chestia la rally e ca poti sa te pui cam unde vrei si esti foarte aproape de masini, senzatia e spectacol. la paltinis se ridica paru pe tine cand treceau pe langa la 1m sau de la zgomotul ce suna in toata padureaIcon_smile

ce cursa de motogp? as fi si eu interesat

Reply

(30-07-2013, 12:38)kmr Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=iBs7s4Zjnx0

Filmare de la calificari, pe linia standurilor, acolo unde se iese de la boxe.

Mie imi place sunetul masinilor. Icon_wink

Reply

Valencia Icon_smile La cursă am stat mai tot timpul lângă pistă, foarte aproape Icon_smile Iar sunetul....

Reply

da sunetul e bestial Icon_biggrin iar cursa se poate urmari pe monitoare fara nici o problema

Reply

(29-07-2013, 11:54)yulasinio Wrote: Mama, cred ca a fost o caldura de mori.

Frumoase poze Bogdan. KMR-ule le asteptam si pe ale tale.

Am pus cateva pe feisbuc Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew