LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
vtin, ca ferrarist iti pot spune ca pana la schumacher, anii 90 au fost un chin pewntru ferrari, prost, berger si alesi s-au chinuit, de cele mai multe ori la mijlocul plutonului, cu motoare care de cele mai multe ori sfarseau in nori grosi de fum albastru.
in 96 shumi a reusit sa puncteze 3 victorii, urmatorii ani au fost in lupta, iar in 2000 primul campionat cu ferrari.
eu urmaream f1 la italia uno unde aveau reporter in boxa ferrari, in padok, peste tot, informatii direct de la sursa si interviuri in timp real, si imi aduc aminte ce spuneau toti despre scumi. ce spune damon hill acolo...e un rautacism gratuit, nu e singurul.
eu vreau sa-l vad pe vettel luand o masina de la zero, fara newey in pate.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
vtin
Threads: 5
Thanks Received: 17 in 16 posts
Thanks Given: 96
|
|
24-04-2013, 11:22
(This post was last modified: 24-04-2013, 11:24 by vtin.)
Stiu cum era Ferrari. Prapad. Era celebra situatia cu Alesi care nu reusise sa castige macar un grand prix si ca era tare suparat ca Benetton-ul trecea pe lângă Ferrari-ul lui ca o rachetă, motiv pentru care a şi plecat la altă echipă (chiar Benetton am impresia) unde nu a făcut nimic în plus.
Dacă nu mă însel, Alesi a câştigat un grand prix până la urmă, însă nu la Ferrari. Mai rău decât multhâitul Johnny Herbert (pilot secund la Benetton Renault).
E adevărat că Ferrari a început să trăiască odată cu venirea lui Schumi şi nu cred că e deloc întâmplător.
Ce m-a deteminat pe mine să cred că Vettel e cel mai bun la ora asta? Manevra din primul tur din Bahrain când primii au plecat cam din acelaşi loc şi totuşi doar unul a părut că ştie exact ce face. Dincolo de Newey, Vettel chiar ştie ce face.
Dincolo de asta, nu-mi place omul şi pace.  )
|
LIVIU_CTS
|
|
gresit, alesi a castigat un mare premiu cu ferrari in canada, 95 cred, nu mai retin
|
andrei_r
Threads: 13
Thanks Received: 8 in 7 posts
Thanks Given: 9
|
|
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White
|
LIVIU_CTS
|
|
mi-e mila de el, bietu...
|
andrei_r
|
|
Cat de tare a fost aia cu mai incet de atat nu pot sa merg?!?! Am ras cu lacrimi, faina cursa, si ceva depasiri, si ceva distractie, nici nu mi-am dat seama cand s-a terminat.
|
LIVIU_CTS
|
|
mie mi-a placut aia "ma chinui sa depasesc un williams"
|
DeN1gRator
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
25-05-2013, 15:01
(This post was last modified: 25-05-2013, 15:05 by DeN1gRator.)
Stie cineva unde dau calificarile? Pe Digi vad ca nu e 
LE: E pe Digi 2, au inceput exact la fix.
|
andrei_r
|
|
|
LIVIU_CTS
|
|
cred ca e cel mai frumos intercooler pe care l-am vazut
|
bo9dan
Threads: 3
Thanks Received: 5 in 4 posts
Thanks Given: 3
|
|
|
LIVIU_CTS
|
|
probabil ca da...
|
andrei_r
|
|
Oare cine vine in locul lui!? Vreun tinerel care sa accepte fara prea mult scandal locul 2?
|
Delphi
Thanks Received: 28 in 27 posts
Thanks Given: 11
|
|
Silverstone, astazi: o ciudatenie de cursa... Poate cineva sa-mi explice - eu ma uit pe RTL, din a carei frumoasa limba teutona nu inteleg mai mult de 15 cuvinte - de ce au explodat numai cauciucuri de pe stanga spate si ce a patit Vettel - nu ca mi-ar parea rau - de nu-i mai mergea energizantul? ***
PS: Doamne, ce-mi mai lipseste Miki Alexandrescu, care le stia atat de bine... ca un bunicut zaharisit... Unde esti Miki...???
***Astia de la boii rosii, au voie sa puna energizant in rezervor?
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
Ieri cand am trecut pe acolo am vazut pe tabelele electronice de pe autostrada ca iesirea catre Silverstone e inchisa si nu stiam ce competitie e.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Delphi
|
|
Inca o nedumerire: de anul asta, de cand ma mai uit la F1, dupa o intrerupere de 2-3 ani, mi se pare ca pista este extrem de murdara, ca are tot felul de porcarii pe ea (in afara trasei ideale). Asa o fi, sau nu vedeam eu toate jegurile alea din cauza rezolutiei televizorului.
Altceva, mi se pare ca pista de la Silverstone e tare denivelata... cam ca autostrazile noastre pe alocuri.
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 73 in 60 posts
Thanks Given: 45
|
|
(30-06-2013, 18:48)Delphi Wrote: Unde esti Miki...??? 
Rau cu rau, dar mai rau e fara rau, ha?
Nici eu nu am inteles foarte bine de ce explodau doar cele de pe stanga spate dar cred ca avea legatura cu tipul de uzura specific circuitului Silverstone, iar inginerii le recomandau pilotilor sa nu mai calce vibratoarele (sa menajeze anvelopele) cu stanga spate...
|
vtin
Threads: 5
Thanks Received: 17 in 16 posts
Thanks Given: 96
|
|
Pentru ca se intepau pe partea interioara, spuneau distinsii comentatori.
Mie mi se pare ciudata si artificiala competitia in F1: pilotul trebuie sa se gandeasca la orice prostie din lume (gume, kers, flapsuri, vibratoare, boxe), mai putin sa mearga cat mai tare. Mi se pare o mare minciuna, iar spectacolul nu are nicio coerenta.
civic
|
Delphi
|
|
@maruta: asa este, Miki mi-ar fi clarificat toate amanuntele... saracu' numai el le stia pe toate...
Din cate am inteles eu din discutiile radio, le spuneau pilotilor ca daca sunt cauciucele calde, la iesirea din virajele de mare viteza exista pericolul de explozie. Banuiesc ca Pirelli au luat cauciucurile stanga spate din complex, de la Europa.
@vtin: si tu ai dreptate.  Ceea ce observ eu, dupa anii de intrerupere: masinile arata ciudat (au nas de boxeur si tot felul de ciudatenii pe ele), depasirile sunt mult mai multe si mult mai facile, dar cursele nu sunt deloc mai spectaculoase.
|
LIVIU_CTS
|
|
cursa asta a fost anapoda rau, rau, n-am inteles nimic.
gumele explodau din cauza unei deficiente de constructie. trasele sunt aceleasi, se incaleca vibratoarele la greu, insa gumele de acum se pare ca nu au tinut cont de asta.
problemele apareau de la virajul4 si la virajul de mare viteza de la intrarea pe linia start-sosire, unde se iesea violent pe vibrator, apoi se intra pe trasa la viteza mare. de aici cred eu ca au aparut acele taieturi pe interiorul gumei st. spate. insa mai toate s-au dezintegrat incepand de pe exterior, deci cele care lovesc apexul pe interior stanga.
nu mai ascultati ce spun aia, ascultati comunicarile radio si aflati tot.
delphi, ce e in afara trasei nu e gunoi, e cauciuc. el se desprinde de pe cauciucuri si se firmeaza ca niste bilute, mai mici, mai mari. de obicei, pe ultimul tur, dupa finish, toate masinile merg peste resturi ca sa se lipeasca de gume, sa castige inaltime, esti descalificat daca garda la sol e sub minimum.
depasirile sunt facile datorita kers-ului si cam atat.
la vetel problema parea sa fie la cutie, toty incerca sa cupleze si nu se intampla nimic. ma bucur, imi e antipatic si are masina cea mai buna.
uneori si eu ii simt lipsa lui miki, pe care il injuram copios alta data
|
|