yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 86
|
|
Daca aveti nevoie de ceva piese care nu le gasiti pe net sau in tara atunci postati aici si am sa vad daca nu le gasesc in IRL.
Am sa mai postez si eu piese ce le gasesc de vanzare pe aici in caz ca este cineva interesat.
Nu sunt interesat sa castig bani de pe urma vanzariilor de piese ci doar sa ajut comunitate Honda din Romania
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
da zi si tu cand vii in tara, sa vedem la ce buget ne raportam
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
yulasinio
|
|
Pai eu sper sa vin in tara pe la inceputul lui Iunie dar nu e batut in cuie. Daca vrei ceva inainte de data aia sau dupa putem trimite prin curierat. Stai linistit ca nu o sa vin cu motoare dupa mine in Romania ca am si eu lucrurile mele de adus
|
blondu
Threads: 7
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 0
|
|
motor B18c6 , compresor pentru motorul asta , suruburi lungi pentru roti si semnalizatoare albe aripi.
|
yulasinio
|
|
Aici numai motor B18C gasesc dar nu promit ca o sa gasesc unul sa fie 100%. Suruburi lungi pentru jante si semnalizatoare albe gasesti si pe ebay cate vrei.
|
LIVIU_CTS
|
|
pai cred ca vreau un kit skunk2 tuner stage 2 la chiulasa, daca o fi la pret ok, ca din state vine cu taxe vamale si...
sau eventual daca apare vreun kit jr supercharger, poate se gaseste ceva in perioada aia sh gen kit admisie, sau un header mai breaz....nush. acum normal ca ai boarfele tale de adus, dar cum spuneai, le poti pune tu pe un transport sau ceva
oricum pe cand vi in alba vreau sa studiez problema jantelor racing hart.
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 81 in 73 posts
Thanks Given: 93
|
|
mie imi lipseste piesa dintre scaun si volan .... tre schimbata, s-a uzat 
cu toate ca a trecut Mos Gerila .... ma gandesc la o cutie de ITR, cand o sa sara din asta pinioanele........
|
LauX_LauX_LauX
Threads: 40
Thanks Received: 23 in 20 posts
Thanks Given: 6
|
|
Pe eBay gasesti absolut orice, problema e doar transportu, mai ales cand e vorba de multe kg. Cunosc pe cineva care are firma de curierat romania-irlanda, pot face rost de numar de telefon, asta in caz ca vrea cineva vre-un swap.
Singura chestie ce ai putea sa o faci pt noi ar fi sa vezi motoru, sa-l incerci daca se poate si sa-l dai pe mana curierului. E ceva de umblat, bani sa fie.
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Integra-...500wt_1413
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 81 in 73 posts
Thanks Given: 93
|
|
aveti bulan .... inca
aici ca sa iei din US, te taxeaza cu vama care este de 23% din valoarea facturii...slabe sanse sa incerci sa-i aburesti cu factura mai mica, aici ma refer la cumparaturi mai importante.
|
LIVIU_CTS
|
|
nu e man nici un bulan, avem taxe vamale pentru us asta incerc sa zic.
|
LauX_LauX_LauX
|
|
Da, dar in Romania daca cunosti pe cine trebuie scapi de ele...
|
LIVIU_CTS
|
|
nu cunosc detalii, cunostintele mele sunt in domeniul medical. maica-mea a lucrat la romtrans, agentia care se ocupa de import-export impreuna cu vama, insa a iesit la pensie de ani buni, nu mai am legaturi la vama. a, si mai era unchiu-meu (fratele maicamii) care era director general pe tara la romtrans  . din pacate nu mai e printre noi.
|
yulasinio
|
|
@Laux: Piesele noi din IRL sunt cumparate din US la care se adauga taxe deci este exact la fel si pentru mine sa cumpar cum este si pentru voi. Eu ma refeream aici la piese second sau care apar la vanzare pe aici care ar face pretul sa fie acceptabil. Motorul ala din poza arata intr-o stare jalnica, ultima data cand m-am uitat pe forumuri un B18C se vinde la ~1000€
@Toyboy: Adu CRX-ul in tara si schimb eu piesa dintre scaun si volan  Pentru cutie ne uitam cand o sa fie vorba
@Liviu: Daca mai este vreu supercharger cand ai nevoie o sa luam unul. De kit-ul de la Skunk, vezi ce i-am zis si lui Laux, aceleasi taxe vamale se platesc si aici.
|
LIVIU_CTS
|
|
oky, atunci eventual poate ne dai niste linkuri unde sa urmarim una-alta sh.
|
yulasinio
|
|
Eu caut pe forumuri dtdirl.com honda-haven.com itr-dc2.com, trebuie sa iti faci cont ca sa poti vedea continutul.
|
LauX_LauX_LauX
|
|
Eu stiu foarte bine care-i faza cu piesele noi din afara europei, poti scapa lejer de vama daca te intelegi cu vanzatoru sa-ti ataseze si o factura de maxim 50 USD  Fara factura iti va baga o taxa vamala dupa un catalog universal de-al lor, cel putin asa e in romania. Daca comanzi vre-o tableta a carui valoare reala o stie toata lumea, singura solutie e sa-l cunosti pe vames.
|
yulasinio
|
|
Pana acum am scapat de platit vama desi am cumparat piese din Japonia si State dar asta depinde si de noroc. Nu toti sunt dispusi sa iti schimbe suma de pe factura iar daca o schimba atunci nu mai asigurare de transport.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Ma io stiu ce vreau si gasesti pe aproape de tine: macar un bax de Bulmers rece ca gheata  , ca nu am mai facut schimbu de multa vreme.
|
yulasinio
|
|
|
LIVIU_CTS