This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic Ek4 B18C

Am mai schimbat între timp, pompă de apă, pierdea puțin, semeringuri came, azi am pus alt alternator și am găsit alt contact de-a pula în delcou, între ICM și bobină.
Acum mașina merge șnur, avem par jos în ture destul să punem la rușine un ctr, sus e gâtuit din cauza eșapamentului oem de ek4.

treaba buna, s-o folosesti sanatos!

ai idee cum lucreaza compensarea la avans (mecanica sau tranzistorizata) pe delcou-rile astea? 
nu prea am chef sa ma documentez pe net despre ele insa am aici niste baieti cu motoare de 1.4 , 1.5 , 1.6  toate pe delco si toate cu probleme de avans.   reglat in 16 la ralanti, peste cateva zile devine 11 , apoi 18, apoi reglat la ureche merge dar apoi  ... bate , da in nas, etc.  toate pe ecu si soft oem

Mersi Tomi Icon_wink
Tranzistorizata aș zice eu, după ce am desfacut câteva delco-uri .

Am gasit ceva coilovere bilstein cu arcuri H&R .i
Problema e ca is pe codul vechi si nu il gasesc prin nici un catálogo bilstein.
Teoretic is pentru eg, dar vroiam sa aflu mai multe despre ele, iar vanzatorul nu stie sa-mi spuna.

astea ar merge la mine Icon_smile))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(23-11-2015, 22:04)LIVIU_CTS Wrote: astea ar merge la mine Icon_smile))
Is progresive și nu-ti plac ție Icon_smile

din ce vad in poza nu e rau Icon_razz

Nici de tanti nu prea am avut timp, așa ca ieri i-am schimbat un ornament la ușă ca mă enerva de ceva vreme, și i-am făcut rost de o telecomanda, pe care am reprogramat-o cu ajutorul tutorialului lui Vali Icon_wink
Am ceva diferențe mari de par, sub 3000 și peste cu alta treaptă la 4000, gen, Vtec e fix pix Icon_smile)
Tre admisie și catback de 2.5 să pot umbla la amestec.

hai pune osu', plodu creste, familia e fericita, mai da-i si cu fieru' Icon_smile

As da, numa sa am din ce, momentan, mai tre să terminăm cu mobilatul

Pana una alta descoperim ca scaunele de ek au suport lateral 0 .... Inot prin mașină nu altceva Icon_smile

ai facut-o merge regulat acus? Icon_biggrin

Centura e de vina nu scaunele Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Nu prea merg cu ea, și cred ca mă pun pe swap.
Care știți un curier internațional care să ducă peste 100kg/palet bun și ieftin ?

pai Triane mai bine iti deschizi un service mic, ca daca mai mult iti place sa surubaresti la ele macar mai iese si un ban Icon_biggrin ... ce vrei sa pui? k20?

pe anglia ma uitasem si eu pentru cutie de unii din romania , am si vorbit, pretul era bun dar era mai complicat cu ridicatul ca ridicau doar la locatiile lor din tara respectiva nu se duceau la usa.

Pai ar trebui sa o porti ca de aia e acolo Icon_wink

https://ecoparcel.eu/en/from-united-kingdom-to-spain/
Cu astia ti-am trimis si eu tie si sunt OK ca si pret.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Ecoparcel și parcelforce nu duc mai mult de 30kg/pachet și mie imi tre swap-ul de K~ 200kg.
M-am mutat din decembrie si acum îs la 500m de serviciu, e ală e traiecrul zilnic cu titul Icon_biggrin
Crezi ca n-as vrea Razvane să imi deschid ceva, treaba e ca între una alta se duc niște bani de care nu dispun.
Plus ca ăștia te belesc dacă te faci autonom ...deci pass deocamdată!

Hai ca nu vreau să vin și eu așa    
11 bucăți de Recaro Icon_biggrin

bun itru la ceva Icon_biggrin

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew