This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic Ek4 B18C

Zi curier bulan Icon_smile

Intra in el mai mult de cat crede lumea Icon_wink a lasat ala Irlanda fara scaune Recaro Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Daca iti iei din alea nu-ti mai trebe centura, decat la frane. Cauta pe net curieri romani poate fac si intre alte tari externe... Ia vezi unii mari din uk royaleinternational

Românii nu fac numai în țară ca acolo e marfa Icon_biggrin
Trebuie să cauți firmă care duce pe palet, așa numai găsești.

https://www.google.co.uk/search?sclient=...HLvBacGu6E

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Toyboy

Traian , cauta scaunele de prelude , sunt ce trebuie Icon_biggrin si la bani putini.

(11-02-2016, 21:51)Vali_Lj Wrote: Traian , cauta scaunele de prelude , sunt ce trebuie Icon_biggrin si la bani putini.
Mersi Vali, am ochit o pereche, dar îs duble la preț ca cele de rover coupe, vedem !

sigur au sustinere buna? la picioare nu par sa aiba sustinere mai buna ca alea de ep3 care era buna doar de plimbare iar la umeri aparent nu se facea pe vremea aia   ... si arata fix ca un tron Icon_smile

Mai bune ca astea de ek4 sigur îs acu să vedem Icon_smile

Talking 

Si mie mi se par naspa rau scaunele de EK. Pe langa ca nu au suport lateral sunt si inalte rau(cel putin pentru gusturile mele). Pe EG aveam scaune de CRX si erau ce trebuie(desi prietena-mea se plangea de dureri de spate de la ele Icon_biggrin ). Imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac cumva sa le pastrez.

(12-02-2016, 21:49)heg3 Wrote: Si mie mi se par naspa rau scaunele de EK. Pe langa ca nu au suport lateral sunt si inalte rau(cel putin pentru gusturile mele). Pe EG aveam scaune de CRX si erau ce trebuie(desi prietena-mea se plangea de dureri de spate de la ele  Icon_biggrin ). Imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac cumva sa le pastrez.

vezi ca au ramas scaunele ,ee de crx la sebi (moldoveanu) si nu cred ca le-a folosit. le-am donat. poate ti le da tie...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Daca va incomodeaza scaunele de EK4, pt o suma modica va scap eu de ele. Preferabil cu tot cu bancheta... Icon_smile

vezi ca este unu pe wallapop ce vinde scaunele de prelude cu suporti pt EG la 60 euro bucata , tre sa scri "asientos type R" ca sa dai de ele

(17-02-2016, 22:19)blondu Wrote: vezi ca este unu pe wallapop ce vinde scaunele de prelude cu suporti pt EG la 60 euro bucata , tre sa scri "asientos type R" ca sa dai de ele
Le-am vazut, si doar unu arata ok Icon_sad

Eu am luat 3 perechi anu trecut ... 250 ron perechea Icon_biggrin. Una e de backup 2 sunt montate.

Până una alta, cum nu am mai avut timp să meșteresc la ea, și nici timpul de afară nu a ținut cu mine, am reușit azi ca a fost cald si frumos să ma ocup un pic de dansa și de altă japoneza, un ej20, cu ceva vibrații la ambreiaj nou de 2000km.

Curățat iar iacv, (era curat) și verificat câteva șuruburi pe la admisie, totul ok.

Resetat ecu și făcut o diagnoză, pentru ca am ceva probleme cu ralantiul, asta după ce săptămâna trecută am alergato bine de tot dintr-o seara, și când am ajuns acasă fluctua 1-2k, iar după ce s-a răcit nu a mai vrut să stea deloc la ralanti.

Am zis ca e ceva vacum ieșit, iacv, tps și alte măgari, dar azi ke-am verificat și îs ok.

Numerele câștigătoare la diagnoză au fost 54 și 61.
CKF și Sonda lambda.
La sondă mă așteptam să facă figuri la câtă benzină nearsa ii vine în mufă, dar la senzorul ală nu, ....mai ales ca e pe pompa de ulei, și tre dată jumate de distribuție jos.

Să vină admisia săptămâna asta, ceva replică Mugen și să îi dau și AC ul jos să vedem cum o montez !

Nu ma decid [Image: bc347d059e753f6820a06b3b148a2791.jpg][Image: db3eb17a5b9033bc8ce5f5baec8845b3.jpg]

Ce telescoape sunt pe arcurile Spoon?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Si alea primele ce is, ca nu se vede.

se vede mah, sunt showa pt mugen.
arcurile alea spoon liniare all the way!!!!
cat sunt fiecare? Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Asa am zis si eu Spoon al the way Icon_wink
Is coilovers Spoon, Yula .

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew