This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ce cauciucuri imi recomandati?

Vreu sa trec pe o dimensiune ceva mai mare si anume 195/50/15. Bugetu este in jur de 400 Euro pe set, ce semi-slikuri imi recomandati ? Eu ma gandeam la Federal 595 RS-R care am inteles ca sunt mai bune decat Yokohama Advan A048 sau Toyo R888 ar mai fii Marangoni Zeta Linea care au doar 7.5kg anvelopa tinand cont ca nu am bani de jante pe 15" de 5kg bucata mi-ar prinde bine astea.

http://www.sportreifen.com/Marangoni/Marangoni.htm

[Image: bq4bny24kbsjwkrr7.jpg]

Reply

gata ai topit a048-urile ?

Reply

Mai merg o etapa doua de VSS si vre-o 3 de Drag Icon_smile Sunt cam mici astea pe 14 pe care le am pt CRX. Ce sti de Marangoni ? 7.5kg cat are Zeta pe langa 8.9kg sau 9.6 cat au 595 SR-S este ceva.

Attached Files
.pdf   AO48.pdf (Size: 289.72 KB / Downloads: 161)
.pdf   595RS.pdf (Size: 936.83 KB / Downloads: 102)
.pdf   R888.pdf (Size: 106.05 KB / Downloads: 122)

Reply

eu nu am vazut pe nimeni cu marangoni, nici nu am auzit pe cineva vorbind despre. daca vrei, fii cobai Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Tocmai de asta intreb pe ici pe colo ca nu vreau sa fiu cobai cu CRX-u... pentru teste am Sedanu, aufff ce isi ia saracu zilnic...

http://www.europeancarweb.com/tech/0408e...compounds/

Reply

nici pe aici nu foloseste lumea Marangoni ... nu pot sa-ti dau nici un feedback din real life ...cand aveam paradele am pus niste braid-uri winrace la 7j cu r888 pe crx si mi-au placut ....m-a prins odata ploaia cu ele si parca eram pe gheata , a trebuit sa fiu fff fin cu masina ca sa nu o scap.

Reply

Despre Marangoni de vara nu am citit lucruri prea bune (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Marang...alinea.htm ), dar de cele de iarna (pentru cine este interesat) sunt o alegere foarte buna pret-calitate. Le-am pus pe 2 masini de la firma si intram cu ele in a 3-a iarna fara probleme.
Cand erau noi aveau aderenta mai buna pe zapada/ud fata de unele premium cu 2-3 ani mai vechiute.

Reply

daca sunt asa de usoare sigur nu au ranforsaj serios si probabil ca ca nici nu vor rezista la fel de mult.
cel putin eu asta am vazut ca sunt principalele cauze ale diferentelor de greutate la anvelope.

Reply

Eu ma refeream la Marangoni Zeta Linea Semi-Slick nu prea gasesti multe despre ele. Mi-am comandat Federal 595 RS-R pana la urma, sper sa fie mai bune decat Yokohama Advan A048 care chear daca sunt cu o dimensiune mai mica au fost cu mult mai scumpe.
Nu ma intereseaza cum stau pe ud ca nu ma dau cu ele doar pe uscat, adevaru este ca am prins si zapada cu Yokohamele, o experienta in plus. Federalu cica ar fi ok si pe furtuna.

Attached Files
.pdf   Federal 595RS-R.pdf (Size: 118.5 KB / Downloads: 61)

Reply

la cat ai gasit, rsr-urile si de unde?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Laux ar trebui sa iti faci niste slickuri din A048 Icon_lol

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...RIY700uiOQ
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Vezi ca RS-R urile au prostul obicei de a se crapa pe latime, sa ne tii la curent cum evolueaza la tine dupa ce te dai cu ele.

Reply

(11-10-2012, 13:34)LIVIU_CTS Wrote: la cat ai gasit, rsr-urile si de unde?

Am corectat mai sus. De pe eBay, 360 euro setu cu tot cu transport.

http://www.racingtires.pl/

Cine stie cate KG au OZ Sparco Rally ? Imi place forma.

Reply

Reply

Dunlop Sp Sport Maxx am avut eu pe delSol si am fost superincantat de ele. Dimensiunea 205/50R15.

Reply

pe dincolo zic ca mai bune ca r888 is fallken azenis rt 615

Reply

Si eu am citit pe forumurile straine ca 595 RS-R cica ar fi mai bune decat ADVAN A048. Voi afla in 2 saptamani ces cu ele, sper sa fie de bine daca nu le tin de strada.

Reply

baietii pe un forum honda spun de federal ca-s cam pacatoase....

Reply

Da daca le supraincalzesti te lasa brusc. Am citit si eu ceva! Acum toate au avantaje si dezavantaje. Oricum cauciucuri de strada noi nu am avut niciodata deci daca nu asculta pe circuit imi var prinde bine pe strada, si asa merg ca descreieratu. Tre sa va arat cum mi s-au facut discurile de pe sedan! Icon_smile

Reply

mda asa este. daca le duci un pic peste temperatura is gata...
sa nu uitam ca-s gume stradale si nu de pista cu indicatii speciale !!!!!!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew