This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Caut Civic EP2

remarca catre logan cred ca a fost facuta ca exemplu, nu ca as avea eu logan Icon_smile dar am Icon_smile)

Reply

Sa-l stapanesti sanatos Icon_smile)
Gasesti piese la Honda la fel ca la orice alta masina, asta-i ideea
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

da stiu, dar era funny faza. atunci sunt hotarat pe masina, tot ce imi lipseste este o parte din bani Icon_smile

Reply

O rugaminte am si eu catre un brutar. Daca ma poate ajuta cu achizitia masinii din Timisoara despre care am vorbit aici. Ma pricep cat de cat la masini( mai ales logan ) dar cand vine vorba de Honda Civic EP2 aici sunt putin in ceata. Nu stiu cum trebuie sa se auda motorul, cum sa intre in viteze si care sunt punctele cheie la care trebuie sa ma uit. Am marea rugaminte daca cineva are placerea sa ma ajute o sa ii raman vesnic indatorat, plus ca il cinstesc considerabil. De preferat sa fie din Timisoara, asta daca nu vrea sa facem roadtrip Icon_smile)

Reply

up up up !!! cine are un ep2 curat de vanzare?

Reply

Vrei si tu sa te apuci sa schimbi rulmenți prin cutie ?
Stai boale relax, vezi mai bătrâne așa Icon_wink

Reply

sincer nu prea am auzit de probleme la cutie. Poate la suportul de cutie, dar in rest nimic. Icon_smile

Reply

Cauta mai bine si o sa vezi ca au probleme cu un rulment din cutie.

Reply

Am citit putin si asa e. Dar nu cred ca aia e o chestie de speriat. A facut cineva acest schimb de rulement? Cat costa manopera si piesa in sine? La fel si pentru acele cuplaje de la cutie. Manopera si piesa? Inca ceva, exista mecanici care stiu sa repare o honda ?

Reply

Am schimbat eu rulmentul ala, costa 150 ron piesa, mai trebuie 2L de ulei pentru cutie, iar manopera depinde unde o faci.

Reply

la honda sa spunem. Plecam de la premisa ca ei stiu cel mai bine ce este de facut. Pentru 500 ron toata tarasenia nu mi se pare o avere. Daca asta e cea mai mare problema la masina , atunci eu imi caut ep2. still

Reply

Nu iesi in 500 ron la reprezentanta. Repet, 150 ron rulmentul, 150 uleiul, dar nu luat de la reprezentanta, iar manopera inseamna dat cutia jos si desfacuta, ceea ce e o operatie destul de costisitoare. Poate gresesc, dar doar manopera la reprezentanta cred ca e in jur de 200 euro. Insa nu e o treaba strict de reprezentanta, orice service/mecanic bunicel poate sa faca asta mai ieftin.

The following 1 user says Thank You to maharvey for this post:
  • neos
Reply

tot nu mi se pare mult. Asta pare sa fie cea mai paguboasa reparatie la aceasta masina?

Reply

Cam da. Cica mai sunt probleme cu planetarele sau caseta directie. Eu unul nu am avut decat problema cu rulmentul, caseta de directie la a mea fiind schimbata deja pe garantie cand masina avea ~25000 km prin 2008.

Reply

tot nu ma sperie. Are cineva un ep2 pentru mine ?

Reply

Suntem o mana de oameni pe acest forum si nu avem niciunul EP2. De vanzare, nici atat.

Reply

Cum sa nu aiba nimeni EP2? Icon_biggrin. Intr-adevar, nu e de vanzare.

The following 1 user says Thank You to maharvey for this post:
  • maruta
Reply

fratilor in lipsa de altceva, ma gandesc la asta: civic ep2 stiu ca nu e sport unlimited, dar arata ok si pretul e ok.

Reply

arata bine masina, conteaza sa fie si in regula. mare diferenta nu stiu daca e fata de sport, probabil praguri si grila fata

Reply

Oglinzile, prelungirile de la spoilere, prinderea la jante e in patru prezoane plus mai erau diferente la interior (volan, fete la portiere parca).

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew