This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Caut Civic EP2

Foloseste "Insert hyperlink" ca sa nu mai ai probleme de gen
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Reply

Sport Unlimited Icon_biggrin

Reply

Am vazut pana la urma masina. Nu mi se pare cu nimic mai buna sau mai proasta decat altele, daca nu luam in calcul tiganeala cu Type-R
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

cum sa dai atatia bani pe un EP2? fosta mea colega l-a dat cu 600 euro...

Reply

(18-11-2014, 19:06)neos Wrote: @pusthiu : e masina ta? intreb pentru ca vad ca sunteti amandoi din acelasi oras.
@w3b0b0 : link ul e bun, numai ca il vede prost . are in nume : D si il vede ca si emoticon, smile sau ce e el.

nu este masina mea, dar am vazuto la vanzare si pare destul de ok din poze. stiam ca esti in cautare si m-am gandit sa ti-o arat, si m-am gandit ca la cati baieti priceputi in honda sunt prin zona asta, daca te intereseaza poate arunca cineva o privire la ea pentru tine.

The following 1 user says Thank You to pushtiu for this post:
  • neos
Reply

Inca un sfat. Daca vrei sa o iei din afara tarii si sa o inmatriculezi la noi, poate ca ar fi bine de stiut ca cele aduse din Italia sunt trecute cu Euro 3 la RAR, cele din Germania sunt Euro 4.

Reply

La fel cum FK2-ul pre-2009 e Euro 4, iar facelift-ul e Euro 5. C-asa-i la noi.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

The following 1 user says Thank You to w33bb0 for this post:
  • Wagner
Reply

(19-11-2014, 09:38)Tomi Wrote: cum sa dai atatia bani pe un EP2? fosta mea colega l-a dat cu 600 euro...

Cum sa fie 600 euro un ep2? am gasit unul cu motorul coxat la 1500E.
O sa rog un coleg daca are timp si placere sa arunce un ochi la ea cand am toti banii pe care ii cere omul.
@pusthiu: iti multumesc frumos ca te-ai gandit la mine, apreciez.
imi vine sa imi cumpar honda numa ca sunteti voi asa saritori si ma ajutati Icon_smile)

Reply

(19-11-2014, 14:05)w33bb0 Wrote: La fel cum FK2-ul pre-2009 e Euro 4, iar facelift-ul e Euro 5. C-asa-i la noi.

Ce injuraturi s-au auzit la Udriste cand mi-am inmatriculat masina... Eu stiam ca este EURO5. Bineinteles, la vremea respectiva (2007), in republica noastra bananiera, gibonii (stim noi cine sunt) nu stiau decat pana la EURO4, cel putin pentru Civic. M-am luat de individa de la inmatriculari (desi platisem deja taxa de prima inmnatriculare, ca d-aia era trecuta la EURO4 - pe vremea aceea, daca imi amintesc bine, pentru masinile EURO5, taxa de inmatriculare era 0) - am intrebat-o dupa ce normative au incadrat-o ei (institutiile statului) la norma respectiva, cand ea stia noxele de EURO5. A dat din umeri (va suna cunoscut?) si a zis cu nonsalanta ca ".. asta este!".
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

pe mine ma intereseaza mai mult cea de la recomandarea lui pusthiu. are cineva ce face cu acele amortizoare?
adica toata suspensia, nu am ce face cu ea in bucuresti. cine vrea si sistemul audio?

Reply

Suspensia nu pare asa joasa, personal nu as schimab-o numai daca ar fi ceva in neregula cu ea. Sistemul de sunet il poti pune de vanzare pe siterile de specialitate si te scapi de el.

Reply

ce suspensie are mai exact? e OEM sau aftermarket? nici mie nu imi pare asa coborata. daca are doar arcuri de coborare poate te scap eu de ele.

Reply

Nu zici în anunț decât suspensie sport. Poate fi și cu arcuri tăiate că se poartă in Ro.

Reply

am vorbit cu el si a spus ca suspensia este pusa in Austria. I-am cerut un pret fara audio si cu suspensia originala dar a zis ca nu o are. am intrebat ce suspensie are si ce audio, dar de aici nu a mai raspuns.

Reply

i-am cerut mai multe poze cu masina si ceva detalii, ce suspensie are si ce sistem audio? a zis ca o sa imi faca maine, domne nu e acum la masina si cam atat. acum nu mai spune nimic, cred ca e ceva la mijloc ca are putine poze, deloc de pe laterale.
off topic: am vazut un ep2/ep3 pe calea ferentari colt cu rahova, numai ca nu am putut sa cobor din masina sa o vad mai bine si cand am trecut cu masina mea pe acolo ( drum facut ispre pt masina asta ) nu mai era acolo . era un ep2/3 rosu cu FDC la numar Icon_biggrin. imi pare rau ca nu am reusit sa o vad mai bine.

Reply

ep2 germania dealer am gasit asta in DE. E ok pretul, stiu ca are putina rugina dar la partea de tinighigerie stiu un service excelent. problema mea este de ca e de la dealer si in Germania 90% sunt patroni iranieni, turci, ciprioti si romani, care isi fac de cap cu masinile astea numai sa le iasa banul , treaba asta egal teapa mare. ce zic brutarii sefii, se merita siiiii mai ales , aduce cineva masini din de?

Reply

Fugel este cel mai mare dealer Honda din Germania. Din intamplare, eu chiar am fost la dealerul din Chemnitz, acum cativa ani, si pot sa-ti spun ca pareau foarte seriosi. Aveau de vanzare niste raritati de masini (nu neaparat Honda) pe care niste samsari turci sau alte nationalitati nu cred ca le-ar fi tinut in vitrina. Nu am fost sa cumpar o masina, ci doar in vizita...Acuma, stii cum e, o masina SH este luata de la un vanzator (persoana fizica sau firma), cosmetizata putin si scoasa la vanzare la un pret mai mare, dar eu cred ca oamenii sunt de incredere si chiar ofera garantie la ce vand...

Reply

am intrat la ei pe site si am vazut masina. arata rau de tot la interior. asta ma face sa cred ca a fost neglijata.

Reply

(26-11-2014, 20:05)neos Wrote: am intrat la ei pe site si am vazut masina. arata rau de tot la interior. asta ma face sa cred ca a fost neglijata.
Ce inseamna rau de tot pentru tine ? Ca is scaunele murdare si ca volanul e uzat, chestie tipic ep ?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew