This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

ala cu care am lucrat eu, e din alu si e fix cat asta al tau. ridica dube cu el Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pe aluminiu nu am vazut sa fabrice cineva (standard industrial) pe lungimea aia.   Facom-ul are cateva pe Al.

aici mai e unul.  nu e asa jos si lung insa e ok. 

http://www.werkzeuggarage.de/Turbo-Lifte...GS-technic

sau 

http://www.meaweb.it/product/3789/Sollev...iatto.html

sau unul de tractat

http://www.meaweb.it/product/2085/Sollev...e-Top.html

Reply

e adevarat ca nu era atat de slim, dar era ok, si era lung rau. nu mai retin firma.

Reply

Cat de jos e cricul ala? Mi-ar prinde bine si mie unul pentru Integra. Eu o ridic cu unul normal de spate si apoi pun asta hidraulic pe fata, altfel nici o sansa sa intre sub praguri Icon_redface

Video-ul nu mai merge Icon_neutral
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

poti sa-ti faci si  niste semirampe din lemn. gand merg la garaj o sa-ti arat cum le-am facut. cu 15 euro ai rezolvat...

cu talerul montat + tampon cauciuc  80 mm

[Image: IMAG3276_zpskbet6qg9.jpg]

fara taler 55 mm

[Image: IMAG3277_zpsv4y2izmc.jpg]

la ford mi-e distrus volanul asa ca am luat urmatoarea chinezarie.  nu am vrut cu "carbon look" dar numai asa au avut.  la 135 lei e ok, acum sa vedem cum se comporta in timp.  

[Image: IMAG3279_zpse5scwpyz.jpg]

Reply

cu finala oem  (abia acum am facut o tura)  nu se mai aude nimic decat sunetul metalic al motorului si airbox-ul cum "suge " aerul.  intre 3000-4000 are o mica reverberatie si apoi nimic.  in sfarsit pot sa dau gaz linistit prin oras.  e alta masina acum, parca curge pe drum.  
launch control la stop  1 -2 -3 gaz si nu te baga nimeni in seama.    :Icon_smile 

parca m-am lasat a doua oara de fumat  Icon_smile

Reply

parca ai imbatranit Icon_razz

se simte ceva pierdere pe undeva?

Reply

N-are ce sa piarda, oemu e bun pana pe la 300 hp, testat in uk de tuneri. Si eu ma gandeam la varianta asta insa a mea nu e zgomotoasa tare, doar ca face drona la anumite rpm

Reply

Nu se îndoaie volanul ăla dacă te înfigi în el?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(02-07-2016, 10:49)LIVIU_CTS Wrote: parca ai imbatranit Icon_razz

se simte ceva pierdere pe undeva?

nu pierde nimic din contra.   am mai avut configuratia asta dar am uitat cat de silent e.
... apai eram mai tanar cand mergeam cu 60 si "goarna" dupa mine , sau acum ca merg cu "200" in surdina  Icon_biggrin  ?

scheletul volanului ala e la fel cu orice china sau fake de la sparco, momo, rrs, nardi , etc etc.  
e destul de ok, dar nu are nimic cu ce am pe honda , sparco (FIA)  cusaturi interne, etc etc.

la pretul ala e ok pt ford.

Reply

De ce nu pui unul sh oem la ford? Mi se pare fara rost riscul cu chinezaria aia

Reply

n-ai ce sa risti cu volanul. e suficient de solid sa nu il indoi accidental, iar in caz de impact, prefer sa se indoaie volanul daca e sa dau cu mufa de el. oricum, cu centura pusa, nu prea ajungi la volan decat daca e ceva f grav, si atunci oricum situatia e maro....

Reply

volanul e foarte solid full 5 mm nici vb sa se indoaie , 

[Image: IMAG3300_zpsqxrzdni9.jpg]

daaaaaarrrr  .... made in turcia....  cretinii astia de la ford au amprenta conica si daca hub-ul nu pusca 100% .... se crapa

l-am simtit, l-am desfacut azi si ... surpriza  Icon_confused

nu am gasit un hub de ford decat foarte scump.  asta l-am luat asa si noroc ca nu mi-a placut la montaj si am verificat again  Icon_neutral

Reply

ieri am reglat supapele si am facut un control general mai amanuntit.  am si verificat runout la came si alte cele.  testul de compresie l-am facut la rece (nu l-am incalzit din cauza trebuia sa reglez supapele) , oricum e ok  (cca. 5 bar peste val minima)
totul ok insa mi-a cazut oglinda + suport de la endoscop in cilindru.  
nu le-am montat bine si cand am tras sa-l scot afara s-au desfacut  Icon_redface

oglinda am scos-o cu magnet dar plasticul...  am incercat pana am inebunit , aproape ca am reusit cu aer comprimat insa nu avea loc destul spatiu sa o scuipe afara.  pana la urma am adus un mega spirator si in 1 sec l-a supt afara. 
 ... deja eram pe net dupa garnituri de chiulasa   Icon_biggrin

totul ok, pistoane curate, honuire ok.  maine mai vreau sa verific de curiozitate ce presiune de ulei face in cranking speed (cu manometru mecanic).

zilele astea intra si Accord-ul la control. 

[Image: IMAG3309_zpsgawmovzu.jpg]

[Image: IMAG3315_zpsdyw1xf1b.jpg]

[Image: IMAG3318_zpsjiu1lj3p.jpg]

[Image: IMAG3319_zpsx5bo4jbm.jpg]

Reply

iar esti in tara?

Reply

nici nu am plecat. am fost doar sa semnez niste acte acu o luna, dar am mers si am venit in aceeasi zi.

Reply

noah....n-am stiut...

Reply

Si eu credeam ca ești plecat, am vrut sa te sun ca am fost la Ranca la VTM.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

puteam sa plec doar vineri seara si era prea departe de aici. ati fost toata trupa?

nu se face nimic la Treznea anul asta?

Reply

eu a trebuit sa marg acasa la ai mei, asa ca am iesit din schema.
stiu ca se face, n-ai dat sambata o fuga la luna? crx-ul de pe 3 din 2014 a iesit tot pe 3 si nu mi-a batut timpul. tarta are ceva carton gen uram, la 600 kil, au scos sub 2. (locurile 1 si doi la h1)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew