This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

mersi da stiu si de asta insa in it e complicat cu vama (timpi si distante). o sa vad cum fac si o sa comand pt romania.

Reply

vineri am scos masina de la hibernare , i-am schimbat lichide+filtre, am refacut traseul de masa cat si pe cel din cablaje, totul sertizat hidraulic pe 16mm2.  am refacut si toate cablajele wideband.
am pus si bara de 18mm + articulatii si bucsi si am facut alt setup la rebound. 

de cativa ani foloseam un manometru OMP pt roti....  o mare chinezarie....
la serv. odata la doua luni ne duc manometrele si dinamometricele la calibrat/verificat , asa ca am trimis si manometrul meu ....   0.8 bar de diferenta.  jale  Icon_redface     am primit instant raspuns la muuulte chestii ....

acum am luat un Schrader omologat si am ...... umflat rotile ... corect la 2.4  si nu 1.6
normal ca directia de tractor a disparut si masina era alta  Icon_biggrin

i-am facut asigurare si noaptea aia am taiat-o la BV.  acum masina merge de vis.  
cu nolile setari si bara de 18 + articulatii si busci noi, copiaza mult mai bine denivelarile si nu se mai descompune la viteza mare.  e total alta masina masina, diferenta la viteza mare pe ploaie e abisala...

era sa si o sparg la iesirea din Ludus, e acolo un deal in urcare si m-am intors in primul ac, m-am oprit aproape lipit de scuarul de beton dintre benzi.  luat de val am intrat eu foarte tare si la -2 grade nu au tinut gumele.  din fericire totul a fost 1 sec, nici nu am omorat motorul si am tot continuat la vale ...  dar eram pe contrasens   Icon_redface

am spalat masina vineri la o spalatorie f smechera si nu stiu cu ce solutie au dat-o ca asa am ajuns cu ea de curata .  nu-mi explic doar am venit destul de blanuit tot drumul.... 

[Image: IMAG3144_zpsoalae0bw.jpg]

am bobinat apoi Valea Cetatii si pot sa spun ca a fost cel mai fun de cand am eu masina asta  Icon_biggrin

Reply

te-a mai luat o data flama in resita....cota-cota....
zapada si gumele de vara mi-au zis sa stau acasa. sunt curios ce trasee sunt pentru sibiu, care urmeaza.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

la resita zici de faza cu ala pe trecere? ca aia oricum m-a inmuiat pt cateva luni Icon_smile
gume am avut Falken si au tinut neasteptat de bine la frig cat m-am jucat cu ele pe acolo.

acum o sa-i pun evacuarea finala oem caci cu asta daca exagerez un pic ma aude garda din ... Dej.

la Sibiu vor fi Paltinis pe intuneric (doua treceri cred) apoi ceva probe random. contezaza ca etapa in campionatul Bulgariei, sunt curios cine vine.
Oricum la cum merge Simone acum nu are nimeni nici o sansa. cum a venit pe coborare la Aviatori, doar pe vremea lui KKK am mai vazut asa ceva.

masina lui Giri in schimb este max. in masini din ce am vazut pana acum (dupa Polo WRC).
masina e neclintita si pe viraj si in derapaj si pe accelerare. sasiul nu "se misca". nu mai zic de sound si restu Icon_smile

Keleti a mers iar foarte bine, Badiu, Manu, Sabo, Raspopa bomba totala si mai apoi cam .... criza de masini si multa frica ... Savu a venit pe 11 la general si a mers de am crezut ca e fara diferential sau are alte probleme...

Reply

savu era pe 4 din...4 Icon_smile
nu mai povesti ca incepe sa-mi para rau...si simone a terminat pe 5 in italia, pai cum merg aia? Icon_biggrin
la sibiu clar ca vin.

e pacat sa pui evacuarea oem....las' sa sune ca asa e frumos. n-are nimeni treaba cu tine.

Reply

pacat ca nu se vede viteza ce o avea pe caborare  Icon_biggrin

Reply

plm, ce frane, zici ca are roti dintate nu cauciucuri...

Reply

da ce gume sa prinda asa la temp alea.

in alta ordine de idei s-a finalizat dealul cu FN2-ul prietenului meu, e ca noua masina si ma voi ocupa de ea un full stage 1  Icon_biggrin
am gasit masina in UK in 5 min Icon_smile

[Image: gf9ziT_zpsztimxwfd.jpg]

Reply

e bine ca ai re/gasit bucuria Icon_biggrin
scoate portfofelu si baga un lsd si un fd de 5.4 si sa vezi atunci cum nu o sa-ti mai doresti sa o schimbi vreodata Icon_razz

fn2 ala are volanu pe partea gresita Icon_smile

Reply

man nu am regasit-o am gasit-o. pana acum de cand am masina nu am fost asa multumit. acum sta pe drum, sta pe apa, etc
aveam tot ce tine de bara compromis, de la bara la articulatii cu joc, practic masina pivota violent pe joc de cca 4 cm dupa care intra bara de 22 brusc si ridica direct roata..
acum tot are o tenta supraviratoare dar e mult mai predictibila si cand am venit inapoi de la BV am prins ploaie si pe alocuri lapovita dar din 160 - 180 nu am lasat-o.
de schimbat nu o schimb, in afara de Dacia am inca toate masinile fiecare in garajul ei Icon_smile

m-am gandit sa dau jos cutia si sa o duc cu mine in it sa o fac la servici avand tot ce trebuie insa acum ce plm de piese sa iau dupa ce probleme ai avut.

FN-2 este din UK si tot acolo va rula. omu sta langa CPL, asa ca il vom ruga pe Guy sa o testeze cand va fi gata Icon_smile

Reply

chiar arata extrem de bine. ca in showroom

Reply

masina e a lui Horia Totu, daca-ti aduci aminte de el, a fost cu noi la Sibiu in prima seara la IRC  Icon_smile
de ieri seara e Hondar  Icon_biggrin

are un diesel de toata ziua asa ca CTR-ul ramane pt distractie.

Reply

pai la tine ar trebui sa fie in regula lucrurile daca totul functioneaza cum trebuie acolo ... mergi pe oem in orice situatie de schimbat componente (materialele si calitatea sunt mai bune), eventual sincroanele de carbon daca e nevoie neaparat de altele.  Faptul ca tu poti sa-ti lucrezi singur cutia e un mare avantaj ca nu mai ai costurile respective asa ca ti-ar fi ok chiar daca trebuie sa o desfaci de mai multe ori. Am vazut prin uk ca discutau unii ca pentru lsd la montare ar trebui facut ceva "shiming" dar nu stiu exact ce inseamna acest reglaj de montare, se poate sa nu fie necesar la toate sau sa nu fie neaparat ceva de specialitate. 
La mine a fost un ghinion dublu, dar cu invatamintele trase ar trebui sa ajute pe viitor pe oricine Icon_smile

La FD am vazut tot felu de feedback-uri si combinatii prin uk. Poti sa mergi pe un FD OEM 5.06 de fn2 sau crv (ambele cu k20) si cu treaptele 4-5-6 de jdm sau dc5  si sa ajungi ca si cum ai avea un fd de 5.3 pe stock sau sa mergi direct cu 5.4 si treptele stock. Eu iti sugerez sa pui lsd, fd de 5.4 si eventual sa schimbi treapta 6 cu cea de tsx pentru cruise (consum si galagie mai mica) la drum lung si o sa fii mega multumit de acceleratie si cuplu iar la drum normal o sa fii putin mai sus decat acum in treapta 6a.

Exact asa este si a mea, cu tendinta supraviratoare insa predictibila si daca iti pui si niste scaune in care sa stai mai fix in ele o sa simti masina si mai bine cand da sa fuga. Eu acum ca am rezolvat cu, cutia de abia astept sa pun pss-urile sus si sa ma bucur si eu de ea ca am facut o pauza mare de cand nu m-am mai bucurat cu adevarat fara sa mai am tot felul de zgomote si griji.

spor Icon_smile

vrei sa-i faci tu si mappingul? ar fi bine sa poti sa primesti feedback de la oamenii aia Icon_smile

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • Tomi
Reply

stiu de cine zici, la el ma gandeam si eu Icon_wink

Reply

mersi mult de info man. da, ma voi face si mapping si restu. o sa-mi iau si certificat etc.

daaaaa faza cu scaunul e absolut obligatorie. stau ca si in autobuz acum, dar nu mai "bag de seama" nici un defect acum Icon_smile

Reply

editare

Reply

da numai in conditii din astea prielnice te mananca si pe tine talpa ... ai putina rabdare sa vina caldura ca stii ca, cu spatele nu-i de joaca. Pana acu ai avut noroc, dar ar fi bine sa nu mai apelezi la el Icon_smile

Reply

Ai avut noroc, de prindeai santul din alta pozitie o puteai lejer pune pe dunga.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

si uite asa ma trezezc si eu si plec la 6 dimineata spre rasnov...bine ca ai scapat ieftin...nu ca mine Icon_smile))
cat despre pata aia...daca nu-mi spuea la telefon o luam soto. un viraj de atac, cu vizibilitate spre iesire....numa bun.
ploaia aia a fost o nenorocire. cel mai dificil drum din viata mea. marcaje sterse de vreme, viraje, urcari, cocorari, trafic, faruri care bat numai in ochi. si pe deruta asta am venit in 4 ore fix, mare mirare ca n-am agatat nimic, efectiv nu vedeam drumul, si veneam cu 110-120.

Reply

ce laba trista elementele de caroserie si vopseaua de honda....
vai de mama noastra de o sa avem ceva mai serios cu ele.... focus -ul 1 e tanc pe langa EP3, nu mai zic de restul....

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew