This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

Felicitari. Pe ce pozitie ai intrat?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

mersi mult insa nu m-am dus ca deocamdata ma intorc in Italia. (pozitia era de mecanic)
o sa mai fac o specializare anul viitor tot la CJ si apoi vreau deschid ceva activitate in tara si sa ma intorc definitiv.

Reply

Cum crezi ca iti iasa mai bine Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Bravo Tomi, avem nevoie de infiltrati !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • Tomi
Reply

nu m-am dus man ca am alte planuri.

asta va fi urmatorul curs:

http://mtschool.it/sito/mission/la-scuola/

Reply

Fain cursu, cui nu i-ar fi placut Icon_wink

Reply

da, un pic cam scump Icon_smile

Reply

Daca se tine in sediul lor din Parco Nazionale di Monza, e nemaipomenit. Cu ocazia unei delegatii, am fost cazat in Villasanta si am reusit sa vizitez si parcul, implicit circuitul (unde era in desfasurare un eveniment Honda - divizia moto).
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

bravo man, foarte bine ca mergi pe directia in a face ce-ti place! Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • Tomi
Reply

apai n-am mai scris nimic aici de ceva vreme. masina e in garaj in tara insa din garajul de aici am dus ultimele gume de iarna si am mai recuperat ceva spatiu insa tot am o scula de alergare care-mi sta in coaste dar nu sunt "autorizat" sa o arunc Icon_smile .....

daca era honda aici cutia era deja in revizie asa ca mai bine ca nu .... Icon_smile

[Image: IMAG1705_zps09f27a13.jpg]

am gasit un video de la vtm luna unde se vede cat de naspa sunt R888 - urile si lipsa unui autoblocat pe lamele
asa tot pendulam din gaz ca daca-l tineam full pleca prea subvirator.
(si asa a trebuit sa sacrific virajele de viteza mai mica pt a fi cat de cat pe trasa in virajele de viteza mai mare...)

http://youtu.be/9BJlIT-V9_w

... m-am tot gandit inainte de cursa aia sa-i fac unghiurile pt traseul ala insa n-am avut unde. inainte de a pleca spre it am fost sa le fac la ford ca am schimbat ceva pe la suspensii. cand am dus-o masina mergea drept , dupa reglaj tragea dreapta....

... asa ca am venit aici, 35 de euro la Hunter si reglaje pro. am stiut ca daca duc honda pe mainile ciobanilor pana nu o duc la Bucuresti sau unde e cineva cu un Hunter nu o mai fac inapoi pe setup-ul initial cu 0 "absolut" pe fata...

Reply

Ai dreptate cu unghiurile, inafara de Bucuresti peste tot pe unde am fost si eu numai tiganii mi-au facut, mai bine le faceam singur "la sfoara".

Reply

pe unul nu am vazut sa verifice uzura pneurilor , presiunea in pneuri cu masina pe aparat etc. da-i cu masinile alea cu bula si la gara. se poate si cu alea dar trebuie bibilit mai mult.
nu mai zic ca majoritatea desfac si strang captele de bara fara sa tina contra ....

... aici daca mergi cu o problema, dau jos toate rotile si verifica amprenta de uzura, si apoi se inlatura cauza.
cad e totul ok, sus pe Hunter Icon_smile

cu sfoara merge rapid la curse unde uzura in distanta mare e neglijabila si se schimba mereu setarile (sunt si ceva kit-uri mobile pe laser, de vis) insa la o masina de strada e important sa fie ceas Icon_smile.

Reply

Vorba aia Tomi, pumnii mei minte nu are Icon_biggrin

Reply

am scos si eu azi masina de la hibernat si am tras un Meses si cateva manse pe Treznea. a fost interesant pe ceata si apa dar masina si gumele s-au comportat neasteptat de bine Icon_smile
am "vint" acasa foarte multumit si parca mi-a mai trecut din suparare ca n-am ajuns la rally la BV sa fi facut un Paraul Rece Icon_cry

[Image: IMAG2097_zps9dhuk8ss.jpg]

[Image: IMAG2106_zpsn4j2dva1.jpg]

Reply

am primit azi de la ANAF documentele pt a ridica banii ce i-am dat pe inmatriculare.
.....i-au impartit in 5 rate de 620 euro + tot ce am cheltuit pe demersuri. naspa in rate dar se putea si mai rau Icon_smile

Reply

Zi si ca e vorba de 5 rate anuale, ca daca erau lunare nu era asa rau.
Oricum, bine ca ii iei si nu ii dai Icon_smile

Reply

normal ca pe an man .... ce farmec ar avea lunar? Icon_smile

Reply

(06-04-2015, 16:29)Tomi Wrote: normal ca pe an man .... ce farmec ar avea lunar? Icon_smile
Adevărul e ca sunt saraci rău....

Reply

....cam asa e cu km "reali". nu e honda dar e 99% identic.
in cazul de fata chip-ul l-am scris direct pe placa cu un hex editor si l-am pus in zero doar pt demonstratie.
in functie de masina / ECU mai trebuiesc "sterse" urmele de prin module. aici intervine "lucrul bine facut" Icon_smile

[Image: IMAG2183_zpsamqxup67.jpg]

[Image: IMAG2189_zpsjdvid8ws.jpg]

[Image: IMAG2192_zpsl4extl8k.jpg]

Reply

super , ai un focus "nou nout " Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew