This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

Pe unde esti acuma Tomi? Vremuri bine ha? Altii tot pe jos schimb uleiul de ani de zile Icon_razz

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

sunt in tara de cca o luna Icon_smile

lasa ca am schimbat si eu la greu... am dat jos cutii de viteze noapte pe marginea drumului national , etc etc. de acolo vine experienta si scoala de baza Icon_smile))

@ Razvan , e ultimul hamp ce-l aveam in tara dintr-un set de 4 si l-am pus sus.

uleiul insa fiind "generatia noua" miroase un pic altfel... sper sa fi luat ceva fals. cutiile erau ok, sigilate, etc. am mai luat de la ei si alte tipuri de Motul.

Reply

bah nu cred, am fost in bm in weekend, nu credeam ca mai esti... Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

..... sorry.... Icon_sad

Reply

am verificat uleiul si e genuine. ester core a baza si compozitie noua insa nu difera radical de noua generatie.
e interesant sistemul de verificare a autenticitatii:

[Image: dse_zpsc5851dc1.png]

Reply

sambata e JDM day la Monza.... ma duc cu Peugeot-ul Icon_smile

.... trebuie sa aduc masina inapoi ca m-am saturat sa vizualizez pista doar cand fac sex sa nu ma termin .... Icon_smile)))

Reply

nici cum nu e bine cu tine mah Icon_biggrin

Reply

Icon_smile) cu opelu nu incerci? Icon_biggrin

Reply

... pai nu ma dau, merg doar sa ma uit. cu opelu , desi are frane de monza , nu are suspensie si motorul ala numai de monza nu e la km aia. plus de asta as fi asa rapid ca fotografii de pe margine mi-ar putea face un portret in ulei pana as trece de ei .... Icon_smile

cu peugeot-ul asa putea intra la french day. are gume de iarna insa m-am "antrenat" cu honda in tara pe astfel de gume pe drum ud si plin de balega Icon_smile

late edit: @ razvan ... abia acum m-am prins la faza cu opelu' Icon_smile)))) o sa incerc Icon_smile)))

Reply

de vineri sunt acasa si inca n-am intrat garaj sa vad masina Icon_smile
ori mi-a venit mintea la cap ori m-am saturat de ea ori ..... e prea bine acasa ..... Icon_smile

Reply

pai tu daca o vezi o si scoti la doua forje Icon_smile

Reply

am gume de iarna pe ea nu vreau sa le distrug. maine oricum cred ca o scot un pic afara.

Reply

cunosc sentimentul Icon_wink cu mintea la cap Icon_smile))

Reply

(21-11-2013, 22:22)Tomi Wrote: am verificat uleiul si e genuine. ester core a baza si compozitie noua insa nu difera radical de noua generatie.
e interesant sistemul de verificare a autenticitatii:

[Image: dse_zpsc5851dc1.png]

Am observat ca formula asta noua nu se mai evapora asa de repete ca cel vechi, unde trebuia sa fia atent si sa completezi mai des. Eu am mers mult timp pe Hamp si am fost tare multumit.

Reply

are o compozitie diversa chiar daca nu radical. si mirosul e altul. eu n-am avut probleme de consum nici cu cel vechi.
cu asta nou n-am umblat ca masina-i in garaj din octombrie.

Reply

.... deci am platit 3060 euro sa inmatriculez masina in RO. banii mai e putin si ii voi recupera insa ... masina a fost inmatriculata pe numele tatalui meu asa ca daca vreau sa o trec pe mine cu taxa noua vine ... 3.700 euro

Reply

tara lu papura voda ...

Reply

taci bah, tu vb? nu ziceai tu ca la voi va elimina de pe piata cu vechiturile ? Icon_biggrin

Reply

probabil, asa creste valoarea la vechitura mea si nu numai Icon_wink

Reply

(11-02-2014, 13:12)Tomi Wrote: .... deci am platit 3060 euro sa inmatriculez masina in RO. banii mai e putin si ii voi recupera insa ... masina a fost inmatriculata pe numele tatalui meu asa ca daca vreau sa o trec pe mine cu taxa noua vine ... 3.700 euro
Pai nu se plateste o singura data? Eu asa stiam.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew