This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

???????????????? ce zici man? praf , adica tzarana sau stricat?

Reply

catback praf si indoituri in podea. da le-am cautat cu lumanarea Icon_smile
probabil si jantele sunt praf dar cum masina n-a fost spalata din iunie sunt ...negre si nu se vede mare lucru. portiunea pe care am mers era flat insa nici asa nu poti merge cu masini facute din tabla de cutie de bere si aia fara alcool ...

Reply

o sa ai numai turbulente pe sub masina acum cu indoiturile Icon_razz Icon_smile
las-o pentru asfalt man, ca e pacat de ea. poate dupa o inspectie mai atenta nu e chiar asa de rau.

Reply

se poate si asta ca n-am ridicat-o sa evalueaz in detaliu.
era doar o bucla mica facuta asa fara exagerare sa vad eu ceva la rebound la suspensie .... si am avazut Icon_smile

Reply

te manca mane nu gluma Icon_biggrin

Reply

ce n-ai zis ca te duci fa?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Tomi ti-am trimis 2 PM-uri, le-ai primit?

Reply

da am primit. am tot nr ala. ne vedem in 23 la sibiu Icon_smile

Reply

Ii numa bine atunci, vine si flash proul pana atunci

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reply

..... hm...
nu stiu cat timp o sa avem atunci. trebuie sa-ti fac curbele de VTC si de avans "la rece" si asta inseamna multa munca pe 2PC-uri in paralel. trebuie facuta harta vero, nu luat una din flash pro si modificata....

ai acolo oricum cateva harti ok. mult mai ok decat ce vine pe kpro.

Reply

Ok, atunci nu e timp, da in restul timpului cat stai in tara ai avea timp sa mi le faci daca vin eu undeva unde imi spui?

Reply

cand iti vine flash pro-ul?

Reply

Undeva intre 09-15 noiembrie (mai spre 9 zic eu).

Reply

ok, vedem apoi ce si cum.

Reply

am indreptat ieri plafonul ... care s-a indoit singur si nu din cauza unei antene foarte mari pe care am folosit-o.

cand am montat antena aia am pus sub plafon o talpa de inox ancorata de traversele de sub plafon. intr-o incercare tampita de a rigidiza talpa in traversa am inchis partial caile de dilatare dintre plafon si traverse.
...taiat siliconul , plafonul a sarit singur la loc Biggthumpup

dupa N produse dintre cele mai cele in sfarsit am gasit ceva cu ce am reusit ca curat tapiteria LUNA ! Icon_smile

se numeste: Nufar (scos-pete) de la Farmec!

eu pe tapiteria plafonului am avut asa:
jeg general de atelier de pe manusi cu tot ce contine el, funingine de pe evacuari demontate ce au atins plafonul (in drum spre pista Icon_smile ) mizerie de pe gume, fum de tigara, fum de la pistolul de lipit, etc etc
am incercat sa-l curat inainte cu tot felul de produse si tot ce a iesit a fost o pasta , o pata oribila ce continea toate elementele de mai sus Icon_smile

acum e ca si nou, nu-mi vine sa cred, ma pregateam ori sa-l elimin ori sa comand unul la Honda.

maine curat scaunele ca si ala sunt cam negre.

si-mi pare rau ca n-am facut poze before/after sa se vada diferenta Icon_smile

[Image: IMG_3044_zps2757b8be.jpg]

[Image: IMG_3045_zps4415b1db.jpg]

Reply

eu folosesc mult produsele de la farmec, sunt ieftine si isi fac treaba cu brio.
am folosit de ex detartrantul lor la spalat de ....motor. ceas! dizolva depunerile de ulei si alte grasimi din compartimentul motor.

Reply

treaba buna! maine merg sa mai caut prin magazine Icon_smile

Reply

bah am gresit, cu triumf de aragaz Icon_smile , tot farmec, merge si la jante . trebuie clatit bine bine.

Reply

am bagat azi un schimb de ulei in parcare ca si pe vremuri.
(am intrat la magazinul de piese auto si aveau Motul la greu, baza martie 2013. as vrea io sa vad asa ceva la Italia....)

[Image: IMG_3072_zps582f8e7c.jpg]

am pus si rotile de iarna desi e cam vara afara Icon_smile

Reply

tu te descurci oriunde gasesti un pic de loc Icon_smile
parca ziceai ca hamp astea nu tin presiunea constanta si fluctueaza rau Icon_razz

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew