This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

CTR EP3

ciudat ca la voi se alerga iarna

Reply

se pare ca pe Monza track days au fost preluate de o societate ce se ocupa in principal cu masini GT (evenimente, cursuri de pilotaj entry level, inchirieri de GT, etc)

anii trecuti nu m-au primit pt ca se cereau minim 350 hp, dar acum au facut clasa fara limita de putere, de la 9 la 12 dimineata. e super deoarece ei au datele sambata si e un alt ambient decat duminica cand e aglomeratie si nu se pot scoate timpi. intentionez sa ma dau cu un pilot profesionist alaturi sa vada cum merg si sa-mi dea sfaturile si hint-urile de rigoare.

prima data se pare ca e pe 27 luna asta .

Reply

.... ploua aici non stop...
s-a dus "etapa" asta pe apa sambetei. pacat pt era poate singurata data cand puteam sa merg pe temp mai inalte, cca 15° C ca tot pe 2-3°C am mers pana acum.

n-am gume de apa. ce sa iau RE 050 sau Pilot PS 2 , PS3?

Reply

La noi ninge Icon_biggrin

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Nu te poti pune cu vremea, eu sunt obisnuit cu ploaia, de fapt nici nu m-am dat pe uscat Icon_lol

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am fost in weekend la ai mei si am pus rotile de iarna, sa vina zapada f%&-o in cavitatea orala.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

....sunt treaz de cca doua ore. afara era soare, deci rapid la o cafea am completat formularul pt pista si ma pregateam sa cobor in garaj sa pun rotile si o tai la Monza, desi pe meteo da ploaie...

....intre timp s-a innorat total. stau si ma tot uit in zare......

(gumele fata de pe masina sunt gata 90%, iar cu R888 nu vreau sa merg pe apa)

Reply

Dute pana acolo poate prinzi cateva ture.

Reply

m-am inscris pe sambata pt Monza. o sa am la dispozitie o ora, ceea ce e mult prea mult pe pista aia la o masina de strada, voi profita insa sa fac cat mai multa experienta si sa vad un pic cum o sa se prezinte franele. (Pagid RS29)

ieri am fost pana acolo sa vad un fel de rally , iar pista (umeda) era foarte foarte alunecoasa. au fost cateva iesiri in decor si cateva descompuneri de spate pe franare foarte violente mai ales la WRC (distributia franarii reglata aiurea)

masina e ok, gata de start si sper sa scot un timp cat mai bun Icon_biggrin

Reply

esti setat vad, te bucuri inca de luni pt sambata Icon_smile)
sa treaca timpu cat mai repede, vreme cu soare si distractie pe pista!

Reply

hai ca mai e un pic si e sambata Icon_wink sigur se indreapta vremea

Reply

multumesc! toate weekendurile ploua aici, inclusiv duminica va ploua. sambata se pare ca e o bresa Icon_biggrin

Reply

Trebuie sa iti iei si niste gume special pentru ploaie Icon_smile Distractie placuta sa ai si asteptam videouri.

Reply

tocmai am facut bedding la Pagid RS 29 si pot sa spun ca orice am probat pana acum e fix zero in comparatie cu placutele astea.

am pus intentionat niste gume vechi pe spate (53.000 km) sa vad daca in conditii de aderenta scazuta pe spate se descompune masina, dar surprinzator a mers liniar. ba mai mult cu gumele alea puscate am intrat intr-un viraj pe un pod la cc 230 km/h, am prins o denivelare si m-a proiectat putin pe exterior dar fara alunecare. suspensia a raspuns la fix.

am scos rotile de "racing" de la naftalina si maine catre Monza Icon_biggrin

Reply

Distractie placuta, asteptam niste clipuri.

Reply

mersi man!

Reply

pana la urma m-am dat si sambata si duminica.
sambata am ajuns acolo la limita si n-am mai apucat sa montez camera. am filmat duminica insa totul e foarte vibrat si in prim plan e bordul masinii si ce se vede afara e deformat.

am pus in spate telefonul, insa a facut zoom pe parbriz ..... oricum din spate era un video reusit daca iesea.

a fost ok, mai ales sambata cand nu a fost trafic si am mers o ora.
revin cu detalii Icon_biggrin

http://www.youtube.com/watch?v=irm2G_LNd...e=youtu.be

Reply

Fain! Cam aglomerat dar cred ca distractia a fost pe masura.
Bine ca a fost vremea buna.

Reply

Frumos, cat te-a costat toata distractia?

Reply

super filmarea, pacat ca e prea scurta! era fain un battle cu lotus daca nu era trafic.
masina trage maxim, se simte pe filmare cat conteaza semislickurile, latimea lor si bbk-urile! mie mi se pare ca ai mers foarte bine, se vede ca te-ai obisnuit cu circuitul, puncte franare etc.

glumeti italienii astia Icon_smile
http://www.youtube.com/watch?v=Tbdtv4lC4z0

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew